PCOS (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Multumesc mult Gudinde!
Eu am menstruatii foarte neregulate. Imi venea la 28 de zile doar cand luam AC. Pentru ca din pacate am luat multi ani AC. La indicatia medicilor bineinteles. Chisturi am avut pe ambele ovare de-a lungul timpului, dar in prezent doar ovarul drept e mai afectat. Am pierdut si o sarcina in luna mica.
Luni imi fac programare la endocrinolog. Sa vedem ce spune. Data trecuta mi-a dat spironolactona si duphastone, ca aveam si progesteronul mic. Testosteronul e putin mai mic acum - de la 0,95 la 0,85.

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Vroiam sa te intreb si de prolactina. Nu e cam maricica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Spironolactona este un antiandrogenic. De asta ti-a mai scazut testosteronul.
Prolactina este spre limita superioara, dar nedepasind-o n-as punea spune e hiperprolactinemie si asta singurica poate inhiba ovulatia. Sa sti ca genul asta de prolactina spre limita superioara poate fi datorata dezechilibrului estrogen-progesteron.
Oricum, si aceasta trebuie interpretata in context clinic: ai vro scurgere din sani, vreun nodul etc.

Faptul ca ciclu este nereglulat, ca exista chisturi sunt niste indicatori importanti la care trebuie lucrat si sunt sigura ca dr endo va lua masurile necesare.

Multa sanatate si fi optimista, nu te speria, ca analizele pe care le-ai postat nu sunt de speriat!

Mergi la inceput

Am luat o singura luna tratament cu spironolactona, in noiembrie. De atunci nu. Nu mi-a curs niciodata nimic din sani si nici nu simt vreun chist. Dar sunt stresata, mai ales din cauza serviciului, care uneori ma epuizeaza.
Prolactina am facut-o dupa ora 10 dimineata, dupa ce am mancat, fiidca asa mi-a zis dr. Asa trebuie?
Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Buna seara fetelor,
Am intrat sa va spun ca vineri la eco am auzit 2 inimioare batand, din pacate am si un mic hematom decidual, de care sper sa scap prin repaus si tratament.
In continuare eu tin dieta care de cateva luni se refera mai mult la orele fixe de masa si fara grasimi si dulciuri dar nu total.Adica mananc o mancare in care am pus 2 linguri de ulei.Cred ca este in regula.
Ellenii, stiu ca prolactina creste in conditii de stress.
Multa sanatate.
Gudinde

Mergi la inceput

ellenii,

Stresul poate fi o cauza a cresterii prolactinei. Uneori pe baza de stres se produce o hiperprolactinemie de toata "frumusetea".
La tine nu este mare, nu a depasit valoare maxima. Ar putea fi mai mica, ar fi mai bine, dar sincer valoarea ta de PRL chiar nu e nasoala.

Mergi la inceput

mirimir,

Gemeni? WOW!!!!
Ce bucurie! Sa fie sanatosi, sa stea la caldurica pana la DPN si sa ai parte de o sarcina fara complicatii. Cu hematonul, tin pumnii sa fie bine, sa scapi de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

mirimir
gemeni Felicitari!!!!
Sarcina usoara si stai linistita ca o sa fie bine.
fetele

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeeaNogy spune:

Felicitari Mirimir!!!Super!Sper sa ies si eu din perioada "interzisa" si sa ma apuc din nou de treaba...Sunt foarte curioasa daca o sa raman din nou...Deocamdata sunt in sesiune, cu licenta etc. de aceea nu am mai dat nici un semn de viata dar se termina toate si o sa povestim mai mult. Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Felicitari, Mirimir, pentru cele doua minuni din burtica! Sa se faca mari si sanatoase!

Mergi la inceput