Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (67)
Raspunsuri - Pagina 22
lbelciug spune:
Simona, care e linkul? In semnatura va doar pozele cu Andrei si apropo de el, ai idee ce s-a intamplat cu el de a slabit asa mult oarecum repede?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Simona, care e linkul? In semnatura va doar pozele cu Andrei si apropo de el, ai idee ce s-a intamplat cu el de a slabit asa mult oarecum repede? Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) Vara 2009 |
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=sirimie
andrei a facut operatie de reconstituire a esofagului in februarie
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
PatriciaArdeleanu spune:
simona, ce dulcica e!! si ce mult seamana cu fratiorul ei! sa iti traiasca!
eu ma simt bine, multumesc de intrebare. ma pregatesc sa merg la consultatie si ecografie. DPN oficial este 15 august, dar banuiesc ca nu voi ajunge chiar pina acolo, ma astept sa nasc la inceputul lunii august. oricum nu ma grabesc deloc.
deocamdata sint in concediu de odihna, incit vreau sa petrec si eu cu Rebecca mai mult timp.
in luna august ori va merge la gradinita particulara din fata blocului ori o voi trimite pe la munte cu sora mea si verisoara ei, vom vedea in functie de disponibilitate.
in orice caz, nu este o solutie deloc buna sa o tin cu mine acasa cel putin in primele 2 saptamini, intrucit nu voi putea sa ma ocup de ea, cit timp nu pot iesi nici afara la plimbare ar insemna sa o tin in casa toata ziua, ceea ce ar fi f plictisitor pentru ea si stresant pentru mine.
nu este un copil obraznic, doamne fereste, insa este extrem de solicitanta, ma intreaba cite in luna si in stele, vrea sa ne jucam tot felul de jocuri, etc, etc. de imunitatea ei nu mi-e frica caci stiti si voi ca nu mi-a creat probeleme de sanatate foarte mari cu colectivitatea.
Liviana, asteptam primele impresii de dupa mutarea definitiva!
Patricia s34 si Rebecca 05.02.2005
lbelciug spune:
Simona, multumesc, nu stiam, marturisesc ca nu am mai citit despre Andrei. M-as bucura sa aflu ca operatia a fost de succes, o sa citesc pe site. Ce frumoasa e Monica ta, e la fel de ochioasa ca Vladut si ca tine. Sa ne arati mai multe poze, te rog. Vladut cum o percepe pe surioara?
Patricia, sapt viitoare, promit! Eu zic ca ai facut o alegere buna pt planurile cu Reb. Cand intri in prenatal? De acum trebuie sa te linistesti cu drumurile pe caldurile astea, cred ca nici statul mult pe scaun nu iti e prea benefic.
Vara 2009
Ubi spune:
Liviana, la cartisoara a fost 210 /noapte de camera cu un pat dublu si unul simplu.
Masa: mic dejun: 15. dejun 30 si cina 25 cu pus ceaunul pe masa si mancat cat vrei din el.
sirimie spune:
Patricia, ce putim mai e! Sarcina usoara in continuare si BB sanatos!
Liviana, cred ca andrei a facut multe progrese si s-a recuperat dupa operatie. doina e foarte ocupata cu el si nu prea a mai dat vesti. felicitari pentru casa cea noua, sa terminati repede si sa fie cum va doriti!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
lbelciug spune:
Vaaai, ce activitate slaba, am lipsit 4 zile de pe forum si ma asteptam sa gasesc muulte mesaje, cand colo doar 2 noi.. Tzz tzz
Ubi, multumesc pt info, in 210 au intrat si mesele? Parca mi se pare mult sau poate nu mai sunt eu la curent cu preturile.
Despre noi:
Matei e deja la Braila, ii prieste acolo si e f fericit, ai mei au timp sa se ocupe cum trebuie, e ca intr-un cantonament sportiv: are program de inot, mers cu role, bicicleta, gradinarit, etc si bineinteles e inconjurat de copii si muuulta veselie generata de tatal meu.
Cineva zicea ca e greu cu un copil, eu sincer ma simt muuuult eliberata de cand Matei a plecat la Braila, cu un singur copil mi se pare parfum. Normal ca imi e dor de el, dar vreau sa zic ca parca dintr-o data s-a facut mai liniste, nu mai e nimeni care sa urle sau sa se certe pe aceeasi jucarie etc. E adevarat ca daca B nu primeste atentia pe care o vrea se supara si trage de mine pana plec cu el la jucarii sau afara. In general e f cuminte si ma inteleg bine cu el. Acum locuim in casuta noastra si mi se pare ca pluteste o armonie desavarsita in aer, e atat de liniste si de placut...
Vara 2009
adita spune:
Liviana, ma bucur ca va e bine
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
lbelciug spune:
Multumim, Adita. La voi cum merge constructia, te-ai linistit in legatura cu viteza pt ridicarea peretilor? Cu sarcina cum stai?
Vara 2009
claudiai spune:
Eu sunt mai noua pe aici dar ....adita cum faci fata puiule la 4 + unul pe drum copii ? Mie uneori imi vine sa ma urc pe pereti si nu am decat 2 ... cum reusesti ???
Oricum, sincere felicitari !!!!
-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4,6 ani) si Ani ( 1,10 ani)
poze: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=62151
Concurs "ratusca din viata mea" - cla1 & cla2: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4