Henna acopera firele albe?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Loma merci de pont!

Apropos de cafea, fetelor folositi zatul de la cafea pt curatarea tenului. Curata porii si face pielea foarte cafifelata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Eu tin henna preparata cam 4-6 ore la caldurica. Mai amestec din cand in cand prin ea. Am citit pe un ambalaj de henna cumparata de prin tarile arabe ca asa se rpocedeaza pentru a potenta culoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, parul meu natura e saten deschis, iar acum is vopsita blonda (nu foarte deschis). as vrea sa ma fac saten deschis, nuanta apropiata de parul meu natural.
cu Henna credeti ca am sanse? sau nu prinde pe par vopsit blond? sau imi iese alta culoare? ce parere aveti?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Ramonika,

henna nu prinde pe un par vopsit chimic, tre sa astepti cam o luna jumate pana o aplici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Loma - pai ultima oara m-am vopsit cam acum 2-3 luni. chestia e ca la radacina e parul meu natural, iar mai jos e cel blond, care va fi tot blond de-acum inainte...
de asta intreb daca prinde.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat spune:

[quote]citat din mesajul lui Ramonika

Loma - pai ultima oara m-am vopsit cam acum 2-3 luni. chestia e ca la radacina e parul meu natural, iar mai jos e cel blond, care va fi tot blond de-acum inainte...
de asta intreb daca prinde.

henna peste par vopsit chimic = par mort. culoarea o sa-ti iasa, insa parul o sa fie aspru si deshidratat si numai prin taiere o sa remediezi problema. mai bine astepti un pic, decat sa obtii un dezastru. iti spun din experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grasut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loma

De vreo 14 ani ma fac numai cu henna.
Intr-adevar nu acopera firele albe, le coloreaza insa se vede diferenta, dar asa cum spunea si Mindy parul straluceste asa de frumos ca nu se observa prea tare daca unele fire de par sunt ceva mai deschise la culoare decat restul, mie chiar mi se pare ca si mai interesant arata parul asa, sunt niste reflexe de culoare faine de tot . Eu folosesc henna care se gaseste la Carrefour in Ro, in cutii de 100mg facuta in Franta, asta e henna care mi se pare de departe cea mai buna. Nu as mai schimba-o cu nici o alta vopsea de par.

Vopsitul cu henna dupa mine este net superior fata de orice alta vopsea chimica, culoarea se mentine f. bine in timp, chiar daca se mai estompeaza dupa spalari tot arata culoarea vie si parul stralucitor si supersanatos, pe cand la vopseaua chimica se vede clar ca dupa cateva spalari parul arata sters si fara viata.

ce marca de henna folosesti. dupa atatia ani de henna sonia as mai incerca si altceva

Mergi la inceput