Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)
Raspunsuri - Pagina 9

jujuka spune:
salutare fetele.azi mi-am luat analizele ziua 21.imi este progesteronul cam mic. 1.380 val normala 3.28-38.63
oricum ma duc la dr dupa post. oare va trebui sa iau duphaston?
milioane de pupici

happymum spune:
revin cu ceea ce mi-am propus si anume a strange ceva banuti pentru biseria Sfantul Atanasie Patelarie, pentru a plati clopotele.
CONT in lei - RO 43 BRDE 180 SV 439 955 018 00
Deschis la BRD sucursala Kaufland, Galati
titular cont: SIMIONESCU GINA
! specificati “donatie pentru actiune umanitara”
- dupa ce depuneti banii, va rog sa imi trimiteti PM sa stiu suma depusa de fiecare, numele depunatorului si nick-ul DC, ca sa va identific si sa va trec in lista.
- lista cu numele va merge la biserica pentru citire.
am stat si m-am gandit daca sa indraznesc sa rog sa se stranga ceva banuti, si mi-am tot zis ca nu am nici un drept sa apelez la ajutorul cuiva care nu apartine si nu se roaga in biserica mea. dar ma simteam ciudat, vinovata parca... ca nu incerc macar sa fac ceva... ca voi reusi, nu stiu... dar macar incerc...
curaj mult mi-a mai dat si gandul ca totusi in bisericuta asta, preotii citesc pomelnicul meu unde sunt trecute atatea fete minunate care au facut bine si mai ales mi-au facut mie bine, deci se poate sa vrea fiecare sa faca ceva si in ajutorul bisericii.
am deschis un cont la BRD unde se vor putea depune banuti. cat vrea fiecare. si 5, 10 lei, desi pare putin, adunat ban cu ban, poate face mult. Dumnezeu stie mai bine.
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

sandaa spune:
Dragele mele bine v-am regasit.
Sambata si duminica am fost intr-un pelerinaj la manastirile din nordul Moldovei si m-am simtit foarte bine. Am dus si listutele noastre la manastiri, dupa cum se vede suntem pomenite in toata tara, dupa Pasti asteptam sa apara noi minuni.
Ainigriv ma bucur ca ne-ai scris si ne-ai amintit de ziua copilasilor lui Cleo de care ne este tare dor.
La multi ani!!! le spun si eu, multa bucurie sa le aduca parintilor.
Cleo poate mai intri sa ne scrii despre scumpii tai.
ma bucur ca gravidutele intra sa ne scrie mai ales Anadomnica este nelipsita, Dumnezeu sa te ajute in continuare.
Doamne ajuta!

ellenii spune:
Jujuka, si mie mi-a dat duphastone pentru progesteronul meu mic.
Housepocket, nu pot sa cred. E de rasul curcilor! Pacat ca micutul a fost nevoit sa treaca prin ce a trecut. Sanatate multa!
Nanei, ma bucur ca ne mai vizitezi. Chiar ma intrebam ce mai faci. Multa putere!
Pupici la toate fetele!
Another day goes by

vias spune:
buna seara fete dragi mie,
pentru a nu stiu cata oara va spun cat de mult bine imi face mie ca intru aici...ma linistesc..
claudelle si eu am RH- din pacate...am vb cu medicul, lunar trebuie sa-mi fac analizele pt anticorpi...
Daca va fi nevoie, voi face si dozarea de anticorpi, nu conteaza...numai bebe sa fie bine!
Happymum ceea ce faci tu este foarte frumoas!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei 6+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE

deeva73 spune:
Sara buna fetelor,
claudelle, soacra mea are RH- iar socru RH+ si barbatu meu ii nascut din a 3-a sarcina ca primele 2 le-o pierdut. Si am un barbat(1,92 m) inalt, frumos, destept, fara vicii. Ii cu 5 ani mai tanar ca mine si ma iubeste maxim asa stearpa cum is. Deie-ti Domnu si tie un pui la fel de reusit ca el. Orice sta in puterea lui Dumnezeu sa ne dea, numa sa stim sa-i cerem.
housepocket, unombun va ziceam zilele trecute ca si eu am fost victima unor erori medicale. Am fost ce-i drept cam acida in exprimare in ceea ce priveste actul medical din Romania. Exista, dupa cum toate stim, Doctorul Stietot care ne ajuta si de n-avem bani. Nu trebuie decat sa ne rugam Lui si ne deschide capul incotro sa apucam, iar daca problema noastra poate fi rezolvata medical tot El ne va indrepta pasii spre doctorul potrivit.
Housepocket, ai avut dupa cate spui tu foarte multe piedici in deplasarea de la Cluj...probleme cu analizele, internare, iar probleme cu analizele. Te-ai gandit ca poate chiar Dumnezeu iti pune piedici pentru ca sa nu-ti mai cauti leacul acolo? Poate ca drumurile la Cluj sunt o cheltuiala inutila si Tatal nostru vrea sa te scuteasca de asta. Pe mine de multe ori in viata m-o trantit Domnul la pamant si in final am invatat o lectie foarte importanta. Orice fac sa nu fortez nota. De fiecare data cand m-am inversunat sa fac un lucru si am trecut peste multe piedici ca sa-l realizez am ajuns la concluzia ca mai bine nu-l faceam. Ca asa cum o mama isi bate copilul daca o ia pe cai gresite la fel face Dumnezeu ca sa ne fereasca de un rau mai mare.
Post usor pe mai departe. Cine o zis ca postu-i greu? Nu-i greu deloc, mult mai grea ii casa fara prunci.
Gata, va pup pe toate. Maine plec la o manastire cu hramul Bunavestire. Duc lista noastra la rugaciune
sa ne invredniceasca Domnu' Bunu' cat mai repede si pe noi de... bunevesti cu 2 liniute.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

pogonici1977 spune:
e deosebit acest sait...http://dulcecasa.blogspot.com/2008/05/biserica-noastra-de-suflet.html
pe mine ma impresionat...........

angel33 spune:
In legatura cu Rh-, din ce stiu eu, se verifica atunci cand faci analizele medicale inainte de casatorie si e o problema serioasa, dar se pare ca in RO e luata in gluma. Asa ca pentru cei care au de gand sa aiba copii e bine sa stie ce Rh au.
Daca mama are Rh- si fatul are Rh+, atunci se fac niste injectii cu RhoGam care previne formarea de catre mama cu Rh- a unor anticorpi impotriva antigenului Rh+.
De obicei primul Rh+ nascut in astfel de situatie nu este foarte afectat, deoarce dureaza ca organismul mamei sa fac anticorpi si sa-l atace. Daca mama mai face un copil tot cu Rh+, acesta va fi atacat foarte repede de anticorpii mamei si daca nu se fac injectiile si monitorizarile la saptamanile 24, 28, 32, 36 si 40, copilul se va naste cu anemie severa (eritroblastoza fetala).
O mama cu Rh- care are un fat cu Rh- e ok, insa trebuie sa mearga la medic sa fie sigura de asta.
In cazul in care o mama cu Rh- pierde o sarcina sau face intrerupere, trebuie sa faca test si RhoGam, ca pe viitor copiii sa nu aiba de suferit. Asta stiu ca se face in state, nu stiu in RO cum este.
claudelle sper sa fie totul bine, schimba medicul daca e necesar. la fetele cuminti.

criss_2081 spune:
La multi ani Cleo pentru puiutii tai! Cleo, ne lipsesi tare mult!
Dragele mele am vazut ca happymum a postat un cont pentru a se strange banuti pentru clopote. Vreau sa va povestesc o minune legata de clopotele unei manastiri, e vorba de manastirea Sfantul Ioan Botezatorul din Lipnita, jud Constanta, mie mi-a povestit maica stareta minunea, dar intamplator am auzit povestirea si de la o prietena(Kerstin-din listuta noastra) care a cunoscut-o pe cea careia i s-a intamplat aceasta minune.
Este vorba de o femeie care s-a chinuit multi ani sa ramana insarcinata, iar cand a ajuns pe la 40 de ani cand nu mai avea nici o speranta si s-a impacat cu gandul a dorit sa faca o donatie acestei manastiri si a cumparat doua clopote, ei bine la scurt timp doamna respectiva a ramas insarcinata a sunat-o pe maica stareta sa-i povesteasca si s-a bucurat tare mult, s-a nascut copilasul,dar alta minune, femeia ramane iar insarcinata cu al doilea copilas si iar o suna pe maica stareta, iar aceasta ii spune :"pai normal ca trebuie sa fie doi copilasi ca ati cumparat doua clopote, nu unul".
Va imbratisam pe toate 21+
Doamne ajuta-ne!

Anaomaria spune:
Buna dimineata, fetelor
Astazi este o zi deosebita, este Bunavestire, cand Sf Fecioara a aflat ca va deveni mama. Ca sa fac o comparatie, cred ca pentru noi, femeile obisnuite, bunavestire este momentul cand citim cele 2 liniute de pe test si vedem ca ne-a milostivit DD. Asa ca va urez sa primiti o asa buna veste cat mai multe si cat mai curand
Housepocket,imi pare rau pentru experienta ta.Si dr sunt ca si oamenii, de diferite categorii. Daca omenii care sunt in preajma noastra ii putem, in general, alege, cu doctorii e mai greu.
Happymumsa-ti ajute DD in initiativa ta. Dupa cum stii, si eu am strans in iarna bani si lucruri pentru copilasii de la noi din parohie, deci nu trebuie sa te simti vinovata ca faci asta.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata si linistita.
"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie"- S. Mehedinti 12+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut