Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

ioanact am vazut pozicile, foarte frumoase. eu am fost la Babele cand eram copila mica. nu prea mai tin eu minte ce si cum, dar parca nu era gardul in jurul pietrelor.

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Multumesc pt vizioanarea , pai de cand nu ai m fost la Babele, s-a schimbat, acum e gardut..

ALBUM
Asa creste IOANA!

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

sa fie mai bine de 20 de ani. eram in plina epoca de aur .

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Alex, hai la mama!
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

harta online cu manastiri

stiati de acest site? l-am gasit postat la sufletul credintei.

_
Alex, hai la mama!
Au nevoie de ajutor ACUM

Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

ANADOMNICA.............Mare dar ai primit de la bunul Dumnezeu,
frumoase si alinatoare vorbe gasesti sa intaresti inimile celor ce trec prin momente dificile.Frumos suflet trebuie sa ai!

Intareste-ma, Doamne, si transforma frica si durerea mea in pace si bucurie. Alunga, Doamne, toate gindurile care nu vin din Tine, Dunezeul meu, si nici din dreptatea Ta. Coboara-ma in Lumina Ta si ma lumineaza!

Mergi la inceput

[font=Comic Sans MS]

BUBU 73, IOANACT,

DOAMNE,MARE E DUREREA PE CARE O PURTATI IN SUFLETELE VOASTRE....,MA ROG LA BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA LINISTEA SI PUTEREA SA TRECETI PESTE EA.

Intareste-ma, Doamne, si transforma frica si durerea mea in pace si bucurie. Alunga, Doamne, toate gindurile care nu vin din Tine, Dunezeul meu, si nici din dreptatea Ta. Coboara-ma in Lumina Ta si ma lumineaza!

Mergi la inceput

UNEORI MA SURPRIND GANDINDU-MA LA CEEA CE SE INTAMPLA CU MINE,
DE CAND AM INCEPUT SA TINEM POSTUL ACESTA,EU SI SOTUL MEU.CU MANCAREA, RUGACIUNEA SI........DORMITUL NU AVEM PROBLEME -PANA ACUM-,IN SCHIMB IN FIECARE ZI PARCA APAR TOT MAI MUUUUUUUUUUUUULTE
SURPRIZE NEPLACUTE,DIN PARTE FAMILIEI,LA SERVICI,PRIETENI,ETC...
E GREU......, EU SUNT MAI TEMPERAMENTALA DE FELUL MEU ,PANA ACUM AM AVUT UN CALM NEOBISNUIT IN LEGATURA CU CELE INTAMPLATE,
SPER SA REUSESC SA TREC PESTE ,DAR ...E TARE GREU.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie24.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Ce mai faceti?

happymum nu stiam de acest site, multumim , asa mai aflam si noi Manastirile din tara.

sissica multumec mult. Dumnezeu sa iti Ajute si sa-ti rasplateasca pt tot ceea ce faci.

ALBUM
Asa creste IOANA!

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata fetele
magdita - am uitat sa-ti multumesc pt. informatii. Am modificat lista conform indicatii . Tu cum te mai simti? Sper sa ai o perioada de post usor si linistit ... ca sa fie perioada propice pregatirii burticii pt. un mic chirias .
Ioanact - pe lista am scris doar religia celor ce au declarat intr-un fel sau altul. La fetele care s-au abtinut sau care nu au mai scris de mult nu am de unde sa stiu care este religia lor...
Foarte frumoase pozele de la Babe - si foarte frumosi si tineri sunteti si voi
jujuka - foarte frumos ai scris si ma bucur mult pt. postul tau. Sa fie cu binecuvantare si sa va ajute sa progresati duhovniceste. Postul e o jertfa mica din partea noastra pt. a "rasplati" iubirea Domnului... desi niciodata nu o vom putea cuprinde si intelege pe deplin.
sissica - multumesc , nu merit laudele tale . Sa-ti ajute Domnul sa duci postul usor in continuare si sa te bucuri de "fructele" sale.
happymum - multumim pt. site-ul cu harta online cu manastiri. Cred ca am sa-l postez si pe prima pagina sa-l avem toate la nevoie - ne vom orienta mai usor

Doamne ajuta!
8+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata fetele
magdita - am uitat sa-ti multumesc pt. informatii. Am modificat lista conform indicatii . Tu cum te mai simti? Sper sa ai o perioada de post usor si linistit ... ca sa fie perioada propice pregatirii burticii pt. un mic chirias .
Ioanact - pe lista am scris doar religia celor ce au declarat intr-un fel sau altul. La fetele care s-au abtinut sau care nu au mai scris de mult nu am de unde sa stiu care este religia lor...
Foarte frumoase pozele de la Babe - si foarte frumosi si tineri sunteti si voi
jujuka - foarte frumos ai scris si ma bucur mult pt. postul tau. Sa fie cu binecuvantare si sa va ajute sa progresati duhovniceste. Postul e o jertfa mica din partea noastra pt. a "rasplati" iubirea Domnului... desi niciodata nu o vom putea cuprinde si intelege pe deplin.
sissica - multumesc , nu merit laudele tale . Sa-ti ajute Domnul sa duci postul usor in continuare si sa te bucuri de "fructele" sale.
happymum - multumim pt. site-ul cu harta online cu manastiri. Cred ca am sa-l postez si pe prima pagina sa-l avem toate la nevoie - ne vom orienta mai usor

Doamne ajuta!
8+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput