Apartament vechi:avantaje si dezavantaje

Apartament vechi:avantaje si dezavantaje | Autor: angelseby

Link direct la acest mesaj

Am cumparat un apartament intr-un bloc cu 8 etaje,apartamentul este la etajul 1,zona centrala.2camere cu balcon pe tot apartamentul de 12,7 m.Acum unele cunostinte spun ca am gresit ca nu trebuia sa cumparam apartament vechi ca era mai bine unul nou.am vazut si un astfel de apartament dar era foarte mic si de aceea am preferat unul vechi.Oare am facut o alegere gresita?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelseby

Am cumparat un apartament intr-un bloc cu 8 etaje,apartamentul este la etajul 1,zona centrala.2camere cu balcon pe tot apartamentul de 12,7 m.Acum unele cunostinte spun ca am gresit ca nu trebuia sa cumparam apartament vechi ca era mai bine unul nou.am vazut si un astfel de apartament dar era foarte mic si de aceea am preferat unul vechi.Oare am facut o alegere gresita?

Angela mami de puiut scump Sebastian-Andrei (02.05.2007)

Mamica de ingeras:Eduard-Andrei (N:15.03.2006 - D:17.03.2006)

am vazut mai demult o emisiune hunt house international. era vb despre 2 tineri din cehia care isi cautau casa. si ei au avut aceeasi dilema: sa aleaga intre un ap. nou dar m mic si unul vechi dar mai spatios. si l-au ales pe cel spatios.si eu as fi ales tot unul mai spatios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelseby

Angela mami de puiut scump Sebastian-Andrei (02.05.2007)

Mamica de ingeras:Eduard-Andrei (N:15.03.2006 - D:17.03.2006)

Eu stiam ca apartamentele noi sunt mai mari, mai spatioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daca tot ai facut pasul, de ce te mai intereseaza?
Dezavantaje (fata de blocuri noi): lipsa izolatiei termice, varsta instalatiilor comune (sanitare, electrice), pretul si calitatea agentului termic (incalzire si apa calda) furnizat in centralele termice, lipsa locurilor de parcare ...
Ce solutie constructiva are blocul tau? Daca e din panouri (cum cred eu), mai sunt cateva dezavantaje...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelseby spune:

Multumesc pentru raspuns!

Rufus,ma intereseaza ca sa stiu cat de fraiera am fost
Blocul este din caramida,apartamentul este incadrat,balconul inchis in termopan,nu avem peretii de la camere afara,nu stiu ce sa mai zic...ma consolez ca am facut alegerea corecta(din punct de vedere al pretului si al spatiului comparativ cu unul nou)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Angela existau apartamente noi pe aceeasi zona la acelasi pret chiar daca supraf era mai mica? Banuiesc ca nu...deci, alegerea e ok!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Exact, de ce te mai intereasea. Alegerea ai facut-o si nu tre sa-ti para rau.
In plus, nu toti care-si dau cu parerea o fac din bunavointa, unii mai sunt si invidiosi, pe bune!!!
La cum se construieste sau s-a construit pina acum la noi, eu una m-as fi ferit de un apartament nou din doua motive:
preturi astronomice
calitate extrem de indoielnica.
Parerea mea, ai facut alegerea pe care tu ai considerat-o optima la momentul acela.
Si doi la mana, nu trebuie sa stai o viata in apartamentul ala, poate in timp...va mutati!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput