Ce parfumuri va plac!? (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Acum m-am usurat.

nepotica mea

Ai o nepotica tare scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Multumesc!

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ia ca pana imi trimit aia confirmarea cu contul de paypal ma apuc si eu sa-l caut pe babanu' asta, ca vad ca-i personaj cunoscut dom'le.

Pup fetele, mersi pt ajutor!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

buna fetelor,
am vazut ca vorbiti despre paypal si am aparut(pana acum v-am citit doar).
de voie de nevoie a trebuit sa-mi fac cont; inca nu stiu ce avantaje am! astept sa-mi vina 2 parfumuri de pe ebay.ie
abia astept sa va povestesc daca sunt multumita de ele.
acum incerc sa-mi cumpar un aparat foto, oare sa risc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira2

buna fetelor,
am vazut ca vorbiti despre paypal si am aparut(pana acum v-am citit doar).
de voie de nevoie a trebuit sa-mi fac cont; inca nu stiu ce avantaje am! astept sa-mi vina 2 parfumuri de pe ebay.ie
abia astept sa va povestesc daca sunt multumita de ele.
acum incerc sa-mi cumpar un aparat foto, oare sa risc?

Mi-a venit parfumul pe care l-am comandat pe ebay.com. De fapt a venit hartia de la posta din pantelimon (cea cu taxele vamale- dar niciodata n-am platit mai mult de 2 lei). Aveam ceva emotii. Maine ma duc sa-mi iau Nilang-ul....
Vad ca sunteti productive la scris, fetelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi

Mi-a venit parfumul pe care l-am comandat pe ebay.com. maine ma duc sa-mi iau Nilang-ul...

didi si cata
http://picasaweb.google.com/DiasiCata

e nilang de la laligue nu-i asa ?
scrie -ne si noua de el si mai ales cat si cum tine ! si mai ales daca e puternic sau subtil ca eu mi-am luat lalique by lalique si nu m-am uitat ca e subtil...de mirosit miroase bine de tot dar ...nu -l simteam si acum m-am luminat de ce, e un parfum subtil iar mie imi plac cele puternice !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui didi

Mi-a venit parfumul pe care l-am comandat pe ebay.com. maine ma duc sa-mi iau Nilang-ul...

e nilang de la laligue nu-i asa ?
scrie -ne si noua de el si mai ales cat si cum tine ! si mai ales daca e puternic sau subtil ca eu mi-am luat lalique by lalique si nu m-am uitat ca e subtil...de mirosit miroase bine de tot dar ...nu -l simteam si acum m-am luminat de ce, e un parfum subtil iar mie imi plac cele puternice !

Hai sa va povestesc cum e cu Nilang-ul asta de Lalique. Acum vreo 9 ani am primit o mostra de Nilang, undeva la o parfumerie in Olanda. Mi-a placut la nebunie, dar nu mi-am permis la vremea respectiva sa mi-l cumpar. Dupa ani (am uitat de el), am dat peste numele lui pe net. Am aflat ca nu se mai fabrica si nu se mai gaseste. Si mi s-a pus pata raaau... Am reusit sa-l gasesc pe ebay in America. L-am luat azi de la posta. Exact cum mi-l aminteam, e demential. La prima 'mirosire' e dulce, te duce cu gandul undeva in Asia, e invaluitor, e... Stau prost la compunere. E superb. Nu seamana cu Lalique de Lalique - acesta mi se pare mai greu. Off, ce fericita sunt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Cam cat dureaza pana primiti o comanda de pe site-urile din strainatate?
De exemplu fragrancex.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Cam cat dureaza pana primiti o comanda de pe site-urile din strainatate?
De exemplu fragrancex.com

Mihaela

cam 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna.
Am gasit un parfum pe placul meu:Guess-by Guess.E fresh si miroase a primavara,floral,minunat.E urmatorul pe lista.
Mi-a mai placut un pic J'adore.De fapt chiar seamna la miros astea doua.Cel putin asa mi s-a parut mie
Nu mi-a placut Miracle-Lancome,Kenzo-Summer,Cerutti-1881 ,Bvlgari-Rose E.Toate mi s-au parut innecacioase.E drept ca nici nu am prea avut timp si a fost pe fuga..............
Gabi

Mergi la inceput