Ce parfumuri va plac!? (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Il am eu, din fericire am comandat doar miniparfum sa vad cum e. Oribil pt gustul meu, tocmai l-am mirosit, imi aminteste de parfumurile vechi, dar cele de duzina, rusesti, bulgaresi de pe vremea bunicii.

multumesc danamiha, banuiam ca trebuie sa fie un parfum vechui a fost conceput in 1912 dar e clar ca are note de "prea" vechi...

Vai, ce ma enerveaza acest gen de parfumuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

poate ati scris in capitolele trecute, imi cer scuze ca nu am stat sa citesc tot, dar voiam si eu sa va intreb daca ati luat partfumuri de pe mirosbine.ro
e de incredere?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

poate ati scris in capitolele trecute, imi cer scuze ca nu am stat sa citesc tot, dar voiam si eu sa va intreb daca ati luat partfumuri de pe mirosbine.ro
e de incredere?

eu am luat de la ei dar numai ce aveau pe stoc (vreau sa comand zen de la shiseido dar inca mai studiez problema !) sunt seriosi si au parfumuri bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Vai, ce ma enerveaza acest gen de parfumuri.

Mihaela

n-am nici unul atat de vechi ma tenteaza Fleur De Rocaille de la caron dar si asta a fost conceput in 1933 si ...pe atunci nu existau deodorante si alte alea si parfumurile erau in asa fel facute sa acopere unele mirosuri ...de asta is asa de greu de suportat, babesti cum le zice fiica-mea sau de babaciuni, unii le zic pudroase, dar in ghidul parfumurilor e trecut ca un parfum bun .

mai studiez problema, am olista intreaga de dorinte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

in sfarsit am primit un parfum de pe ebay.e vorba de cabaret. si acum impresii: la inceput miroase a lamaie, dupa ce se incalzeste miroase a flori, trandafiri uscati, ceva de genul asta. e un parfum extravagant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Am mirosit aseara asa:
- Hypnotic Poison - SUPER ai avut dreptate Dana, mi-a placut la nebunie
- Dolce&gabana - The One - fas, nu m-am innebunit, floral dar nu senzational
- Burberry the Beat - cred ca am facut greseala sa il miros dupa Dior si nu mi-a mai inspirat nimik, din pacate

Vreau sa mai merg sa miros Shalimar si varianta light sa fac o comaparatie.

Revin cu pareri.

Carmen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amira2

in sfarsit am primit un parfum de pe ebay.e vorba de cabaret.

dezvolta mai mult te rog "cabaretul" asta, e de iarna de vara e pentru persoane mature mai de zi ...ca ma intereseaza si pe mine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Delices de la Cartier imi place ff mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Buna,

Am mirosit aseara asa:
- Hypnotic Poison - SUPER ai avut dreptate Dana, mi-a placut la nebunie
- Dolce&gabana - The One - fas, nu m-am innebunit, floral dar nu senzational
- Burberry the Beat - cred ca am facut greseala sa il miros dupa Dior si nu mi-a mai inspirat nimik, din pacate

Vreau sa mai merg sa miros Shalimar si varianta light sa fac o comaparatie.

Revin cu pareri.

Carmen

Carmen cu Stefan si Bogdan

Ma bucur ca ti-a placut Hypnotic Nu imi place Dolce&gabana - The One si nici de Burberry the Beat nu sunt incantata. Am Burberry London, e ok.
Sunt f.diferite Shalimar si Shalimar light, sunt curioasa cum ti se vor parea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am cazut in pacat cu o comanda pe PARFUMANIA...super bune preturile, cel putin la ce am luat eu erau aceleasi preturi ca pe fragrancex si strawberry. Peste 5 ore aveam parfumurile la usa. Inca incerc sa ma lamuresc cu plata pe fragrancex

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput