Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaeladm spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
multumesc danamiha, banuiam ca trebuie sa fie un parfum vechui a fost conceput in 1912 dar e clar ca are note de "prea" vechi... |
Vai, ce ma enerveaza acest gen de parfumuri.
ioanaiub spune:
poate ati scris in capitolele trecute, imi cer scuze ca nu am stat sa citesc tot, dar voiam si eu sa va intreb daca ati luat partfumuri de pe mirosbine.ro
e de incredere?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaiub poate ati scris in capitolele trecute, imi cer scuze ca nu am stat sa citesc tot, dar voiam si eu sa va intreb daca ati luat partfumuri de pe mirosbine.ro e de incredere? |
eu am luat de la ei dar numai ce aveau pe stoc (vreau sa comand zen de la shiseido dar inca mai studiez problema !) sunt seriosi si au parfumuri bune
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui mihaeladm Vai, ce ma enerveaza acest gen de parfumuri. Mihaela |
n-am nici unul atat de vechi ma tenteaza Fleur De Rocaille de la caron dar si asta a fost conceput in 1933 si ...pe atunci nu existau deodorante si alte alea si parfumurile erau in asa fel facute sa acopere unele mirosuri ...de asta is asa de greu de suportat, babesti cum le zice fiica-mea sau de babaciuni, unii le zic pudroase, dar in ghidul parfumurilor e trecut ca un parfum bun .
mai studiez problema, am olista intreaga de dorinte ...
amira2 spune:
in sfarsit am primit un parfum de pe ebay.e vorba de cabaret. si acum impresii: la inceput miroase a lamaie, dupa ce se incalzeste miroase a flori, trandafiri uscati, ceva de genul asta. e un parfum extravagant.
Carmena spune:
Buna,
Am mirosit aseara asa:
- Hypnotic Poison - SUPER ai avut dreptate Dana, mi-a placut la nebunie
- Dolce&gabana - The One - fas, nu m-am innebunit, floral dar nu senzational
- Burberry the Beat - cred ca am facut greseala sa il miros dupa Dior si nu mi-a mai inspirat nimik, din pacate
Vreau sa mai merg sa miros Shalimar si varianta light sa fac o comaparatie.
Revin cu pareri.
Carmen
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui amira2 in sfarsit am primit un parfum de pe ebay.e vorba de cabaret. |
dezvolta mai mult te rog "cabaretul" asta, e de iarna de vara e pentru persoane mature mai de zi ...ca ma intereseaza si pe mine !
danamiha spune:
| citat din mesajul lui Carmena Buna, Am mirosit aseara asa: - Hypnotic Poison - SUPER ai avut dreptate Dana, mi-a placut la nebunie - Dolce&gabana - The One - fas, nu m-am innebunit, floral dar nu senzational - Burberry the Beat - cred ca am facut greseala sa il miros dupa Dior si nu mi-a mai inspirat nimik, din pacate Vreau sa mai merg sa miros Shalimar si varianta light sa fac o comaparatie. Revin cu pareri. Carmen Carmen cu Stefan si Bogdan![]() |
Ma bucur ca ti-a placut Hypnotic
Sunt f.diferite Shalimar si Shalimar light, sunt curioasa cum ti se vor parea
madau spune:
Eu am cazut in pacat cu o comanda pe PARFUMANIA...super bune preturile, cel putin la ce am luat eu erau aceleasi preturi ca pe fragrancex si strawberry. Peste 5 ore aveam parfumurile la usa
. Inca incerc sa ma lamuresc cu plata pe fragrancex![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele

si Bogdan