America (156)
Raspunsuri - Pagina 9
philip spune:
ciuf, deci tot asa costa si la voi. eu am luat in randul 35, dar sunt tot acolo in fata scenei. bey, ce de-a emotii am acum. nici eu nu stiu ce fac cu copii (btw, voi avea un bebelus de 3 luni atunci), da' ce mai conteaza :)daca vine soacra, sta ea cu ei o seara, poate bebelusul doarme la ora aia, daca nu, cautam un baby sitter ceva (desi n-am facut-o niciodata).
philip
29weeksbabyboy
mommyandreea
crig72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuf Tot eu. Azi sunt cu cersitul . Ma innebuneste o melodie de vreo cateva zile. Dar azi fuse mai rau . De cand m-am trezit tot fredonez refrenul si nu stiu cum sa dau de cantecul asta pe Youtube. Pun cateva randuri poate ma ajuta careva. and you are singing the song thinking this is the life And you wake up in the morning and your head feels twice the size Where you gonna go ... sleep tonight Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006) Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea |
ciuf iti raspund eu
Amy Macdonald-This is the life... este si preferata mea
Andrada pentru ce ai scris
va imbratisez pe toate!sunteti minunate!va mai citesc si eu din cand in cand.
lexi spune:
ia uite, ciufi: http://www.youtube.com/watch?v=ng8KQq0L0eY
eu tot cu cautarile de canari, daca nu m-ati vazut la subiectul cu pricina, va spui aici, caut sa-mi cadorisesc copiii cu un canar cantator si mi-e sa nu dau gres.
Edit: Michelle, acum am vazut intrebarea ta; procesul de apostilare in zona noastra are loc la www.secstate.wa.gov/corps/apostilles" target="_blank">Olympia.
ca_eric spune:
meric mult de raspuns adriuta si oana . am sa ii iau si eu.
felicitari sanzi!! ce fain! sa ai o sarcina usaoara si un bb sanatos!
am admirat hainutzele voastre..daomne ce amintiri!!
lisa super inelele!
luminita74 spune:
IOANA nu mai stiu absolut nimic despre ea,nici daca s-a casatorit nici in ce stat ar putea fii acum.Stiu doar ca atunci cand a plecat mi-a trimis o scrisoare din Atlanta.In Romania nu mai are rude ,atunci a plecat cu familia la bunici ei.Stiu ca e aproape imposibil sa o gasesc dar am incercat si eu...
Oricum iti multumesc .
miereamara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip irina si lisa, cati diapersi folositi pe zi si ce marime? philip 29weeksbabyboy mommyandreea |
Andreea nu am contabilizat niciodata. Il schimb la 2-3-4 ore deci dc stau sa ma gandesc 10-8 diapers pe zi. La inceput am luat size 0, new born, dar am trecut repede la numarul unu si acum folosim numarul 2, dar o sa trec la numarul 3 in curand, pt ca il strang. Are 6 kg si ceva la 10 saptamani.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
miereamara spune:
Luminita eu am incercat sa gasesc persoana respectiva cu people finder, e un site unde poti gasi persoane in functie de nume si alte detalii.
Nu a gasit pe nimeni cu acest nume, dar asta nu inseamna nimc, este posibil ca prietena ta sa fie ilegal aici, sau sa se fi casatorit si schimbat numele...etc
Ciuf ce draguta a fost Eva la botez! Da, trebuie sa lasi si tip la salon, dc platesti cu gift card-ul poti lasa cash direct persoanei care iti face tratamentul (am senztia ca ei prefera asta pt ca nu declara banii desi teoretic ar trebui) sau cand platesti la casa poti spune ca din valoare x a gift card-ului lasi y tip pt z:)))
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Ramona J spune:
Hello fetelor! Iar n-am mai ajuns sa scriu pe aici si am cam pierdut firul.
Felicitari pentru nasit/mosit, chiar ca ajungem sa fim o familie mare. Eu bebelusi nu mai fac, dar poate casatorim copiii pe DC.
Bine zice Andrada. Imi vine sa-l botez pe Alex din nou!
adriana_m spune:
Salutare
Ramona la multi ani sotului si Anutei. Sa fie sanatosi si fericiti.
Sanzi felicitarile mele. sarcina usoara in continuare fara greturi si probleme si nastere la termen. Ai rabdare ca probabil ca vin si greturile. Nici eu nu am avut la 4 sapt dar dupa 5 sapt apai sa te ti.
Mirela felicitari pt mosit/nasit. Cred ca esti foarte fericita. Si eu imi doresc sa nasesc un copilas dar inca nu am avut ocazia. Dar cine stie...
Lisa si Miere aveti niste copilasi atat de frumosi. Iti vine sa-i mananci nu alta. sa va creasca mari si sanatosi.Lisa frumoase verighete. Asteptam poze si cu rochia.
Sanatate copiilor bolnaviori.
Hilde multumesc pt gandurile bune.
Cami ma bucur mult de tot pt rezultatele bune de la CT scan si de la testul de matematica.
Sotul a reusit sa se angajeze de ieri. Doamne ajuta sa fie bine de data asta si sa nu mai fie probleme cu toate ca nici aici nu e sigur.
Eu ieri am ajuns la urgente din pacate dupa 4 zile de zacut in pat cu dureri de stomac si nemancata si nebauta. M-am pus pe perfuzii simediat si ceva calmante. Se pare ca am o gastrita super urata care s-a declansat rau de tot cu sarcina asa ca sunt pe regim si ceva pastilute. Plus ceva sange in urina care arata ca nu am scapat nici acum de infectia urinara, ba e chira mai urata si mai violenta de pare. asa ca iar mi-s pe antibiotice dar mai tari acum. Dar sa speram ca trec toate si apuc si eu sarcina asta sa ma bucur de maslinuca din burtica.
As avea o intrebare. Cam de cand ar trebui sa il simt pe bebe ca misca si cum il simt, ca am uitat complet de la prima sarcina.
Adriana 12+ si Robert Cristian (08.26.2004)
Hilde spune:
Adriana, sunt super fericita pentru voi.
O sa rezolvi si problemele de sanatate.
Stai pozitiva.
Sfaturi despre sarcina nu pot sa-ti dau.