America (156)
Raspunsuri - Pagina 10
adriana_m spune:
Hilde inca odata multumesc de urarile de bine. Incerc sa stau pozitiva si cu sanatatea si sarcina ca parca asa multe s-au intamplat. La Robert nu am avut nimic si acum vad ca numai probleme am. eu sunt stresata tare si ca iau medicamente in sarcina; dar sper sa fie bine daca dr mi le-a recomandat. doamne ajuta.
Adriana 12+ si Robert Cristian (08.26.2004)
Hilde spune:
Adriana, citeam ca au mai luat fetele medicamente in timpul sarcinii si au fost ok.
Daca te incurajeaza, sora-mea a avut si operatie de apendicita in primul trimestru de sarcina, cu multe antibiotice, si totul a fost bine. Fiul ei a fost mereu un copil foarte sanatos.
ciuf spune:
Irina, ca numai tu imi raspunsesi, cat sa las tip la un tratament de $75? Nu prea sunt scoasa in lume , ce naiba sa fac ... pun si eu intrebari pe aici.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adrianaloy spune:
Adriana_m- buna vestea ca si-a gasit sotul job. Tinem pumnii sa fie bine si sa treceti peste toate problemele. Chiar daca nu e exact ce cauta sau isi dorea, macar o sa mai iesiti din stresul zilei de maine sau al asigurarilor de sanatate.
Multa sanatate si tie si ai grija de bebic. Sper din toata inima ca gastrita sa nu fie din cauza regimului de slabire de dinainte de sarcina. Numai bine.
Cred ca mai ai pana sa simti copilul miscand, eu mi-aduc aminte ca a fost dupa 4 luni si se simtea ca o falfaire/fluturasi la inceput. Cand se face burta si copilul mai mare...atunci incepe galopu' si boxul...mama...eu nu ma puteam opri din ras cand mi se misca burta in toate partile
Hilde spune:
Ciuf, lasa si tu 10%.
Daca platesti cu credit cardul, ai o rubrica speciala tips si ii spui tu cat sa puna. Daca platesti cash, dai cash.
Eu las de obicei cel putin 5$. De ex un tuns ii aici 20$ si parca nu-mi vine sa-i las doar 2$.
corinadana spune:
Adriana sanatate!
Ramona la multi ani sotului si pustoaicei!
Miere si eu am pastrat tot de la Ralu (buric, bratari, primul parut etc etc). Cred ca asa face toata lumea.
Am vazut si eu bebelusi frumosi!
Mirela, sa traiasca nasa/fina! Bravo voua!!!
Am fost azi la medic. Totul este bine si avem bebelasa dezvoltata f bine ptr varsta ei (19 sapt) si mamica sanatoasa. Raluca va fi fericita!!! Doamne ajuta!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
10% este foarte putin. In general se lasa intre 18% si 2o% asta in cazul in care esti multumita. Regula este 2 dolari la fiecare 10 dolari din bill. Eu asa las peste tot, restaurant, coafor, manechiura, mai ales in locurile unde sunt multumita si stiu ca o sa revin.
Corina felicitari pentru fetita! V-ati hotarat la un nume?
Adriana eu l-am simtit pe Aidan miscand pe la 16 saptamani. Tin minte si acum, conduceam si deodata am simtit o lovitura in burta (nu fluturas, nu valuri, direct o lovitura ca un poc scurt). Era sa derapez cu masina, pt ca de emotie am tras de volan. Dupa aceea nu l-am mai simtit vreo saptamana si apoi s-a repetat faza, tot la volan, obisnuiam sa ascult muzica tare cand conduceam si probabil asta il stimula.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
LucasMom spune:
Adriana, bravo pt sot ca a gasit job. Asa e , nimic nu-i 100% sigur in ziua de azi dar date fiind conditiile si faptul ca sunteti cu vize H, eu zic ca e bine! Sanatate multa ca restul se rezolva incet incet. Eu parca l-am simtit pe bb intre 16 si 20 de sapt nu mai stiu foarte exact.
Ciuf, tip in general se lasa cam 15 % daca esti multumita de servicii.
La noi nasii de botez ai copilului sunt prietenii nostri cei mai buni, chiar daca-s mai in varsta decat noi, ne sunt tare dragi si ne simtim aproape de ei, parca ne-ar fi rude apropiate. Mereu s-au oferit sa ne ajute, daca am fi avut nevoie; au tinut sa faca pentru noi petrecerea de botez, la orice sarbatoare petrecem impreuna ca si cand am fi parte din familie. Cum a spus si Andrada, e un commitment pe termen lung si relatiile apropiate conteaza cel mai mult. Restul sunt chestii mai mai putin importante.
Luminita, ai incercat sa o cauti pe site-uri despre fosti colegi? Parca aparusera si in Romania asa ceva, nu mai stiu exact adresele. Poate s-a inscris pe vreunul si asa poti sa ii gasesti contact info.
Edit: ai mai putea sa incerci Facebook (sunt 4 Corina Andrei) , LinkedIn, MySpace si alte social sites, cine stie, sanse sunt sa o gasesti!
Alina
adriana_m spune:
Corinadana felicitari pt bebelasa; sa creasca mare si sanatoasa si sa stea cuminte in burtica pana la termen. Sunt sigura ca raluca se va bucura ca asta si-a dorit si ea o surioara.
Hilde, da ma incurajeaza faptul sa aud ca au mai luat fete antibiotice in sarcina in primul trimestru. Mie mi se pare ca aiu asa multe si de aia sunt ingrijorata. Ca acum iau si zantac daca nu vreau s amai am vreo criza dinasta puternica si sa ma mai trezesc pe la urgente.
Adrianaloy nu cred ca gastrita mea are legatura cu regimul de slabire de dinainte. cica s-a declansat din cauza sarcinii mai mult. Habar nu am. Acum tin un pic de regim alimentar, macar o perioada si fac tratamente. Deci maia m de asteptat pana simt pe bebe. ca tot simt ca un gadilici prin burtica dar nu-mi dau seama daca e inauntru sau inafara. Oricum mai astept atunci. Cu asigurarile de sanatate este o problema din pacate, ca cica numai peste o luna o sa avem asigurari ca asa merge sistemul. Eu sper sa nu fie asa ca asigurare medicala chiar am nevoie ca nu se stie niciodata din cate vad eu. Am zis ca ne vom face eventual cobra pe perioada asta de o luna daca nu e foaret scumpa. Sa vedem. Multam' de incurajari. Sotul si-a gasit de lucru tot in domeniul lui, intr-un fel cam pe acelasi post dar cu un salariu ceva mai mic. Dar asta e, bine ca e loc de munca, de asta suntem fericiti si multumiti.
Adriana 12+ si Robert Cristian (08.26.2004)
Hilde spune:
Miere, eu sunt saraca.
Ele sunt platite cu 25$/ora, aproape la fel ca si mine, un amarat de ucenic in auditing. Iar mie nu-mi da nimeni tip.
Deocamdata sunt multumita de ele. Ultima data am vrut sa ma vopsesc si mi-au zis sa nu indraznesc pana nu am fire albe. Ele iubesc parul meu, spre deosebire de mine. Ceea ce am apreciez la ele foarte mult. Altcineva ar fi zis ca trebuie sa ma vopsesc imediat. Foarte multumita de fete, chiar daca le dau 10%. Sau 5$ minimm.