America (156)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Intre doua ture cu fetele pe-afara poftiti la Capitolul 157 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135371

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sanatate Sinzi, ai grija de tine.

Ciuf, e nasoala vremea si pe aici. Nori si acum avem doar 55F. Ne asteapta cica niste thunderstorms si vremea e in racire, simbata noaptea vor fi doar 55F. Chiar ca sint ingrijorata cu plantele mele! Noroc ca sint doar vreo doua nopti asa mai reci.
Eu am o multime de margarete in curte, primele au inceput sa infloreasca de ieri. Se inmultesc ca nebunele, in sfirsit o floare care merge bine si pe aici!

Cine are dental insurance? Noi am mai avut, dar la NY dr. erau prieteni, le-am dat cardul si ei s-au multumit cu sumele primite de la asigurare. Deci habar n-am cum se procedeaza de obicei.
Am fost cu copiii la dentist si folosim pentru prima data asigurarea asta noua. Chestia e ca trebuie sa trimita claims la asigurarea obisnuita (nu dental, BCBS in cazul nostru). Apoi cica trimitem noi la dental insurance (a noastra e Metlife).
Asadar am platit aproape $400 pentru vizita, dr. trimite formularele la BCBS, tot la ei vine si cecul, apoi cica mi-l trimit mie. Mie nu-mi place scarpinatul asta pe dupa cap si nu-i vad logica.
Cu vizita la dr. n-ar fi asa bai mare, dar copiii au de facut niste tratamente si acolo costurile vor fi considerabile. Practic ei vor sa vin cu miile de dolari de acasa, ei trimit claim la BCBS (car oricum nu plateste mai nimic, ca doar asta e regular medical insurance - dar ei o considera "primary"). Dupa toata tevatura asta urmeaza sa trimit eu claim la Metlife, care habar n-am cit va plati in final. Sper ca am explicat bine si ca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine. I'm pissed!

Mergi la inceput