America (156)
Raspunsuri - Pagina 17
IoanaN spune:
aoloooo...huggies sunt intr-adevar oribile...matei mereu a facut pe el cu alea...
luam pampers sau kirkland...de la costco sunt calitative si kirkland seamana cu pampers... si cutii de cate 150-200 luam...ne tin o luna la fiecare...maxim...
multumesc de ajutor la toate fetele... ca sa stiu sa fiu pregatita de baita lui Lucas
sanzi...esti gravi...de-aia esti mai sensibila si din punct de vedere imun... acum tot sistemul tau limfatic lucreaza la capacitate minima...sa-i permita micutului tau sa creasca ahhh! micutei :) si ca sa nu fie atacata de propriul tau sistem imunitar care o poate confunda pe micuta cu cu un intrus...si sa provoace reject-ul mere mai incet si mai agaale asa ca o babuta :) si de-aia te mai captusesti cu una alta...pe timpul sarcinii...
asa ca, ca si cu plansul...:D e de bine... si la mai mare...suporta baba la frumusete... ca tare frumoase si dulci mai sunt gravidutele
miereamara spune:
Sanzi, cred ca tu ar trebui sa te opresti din cumparat haine! Eu am sarit calul demult...pana acum am doua sacose de hainute de dat (unele dintre le chiar noi, nepurtate). Sa stii ca am gasit cui sa dam scaunul graco.
Sa nu folosesti picaturi pt desfundat nasul,sau cel putin sa nu abuzezi. Doctorul meu mi-a spus ca sunt interzise in sarcina (parca mai mult in ultimele doua trimestre), dar mi-a dat voie sa le folosesc cand am avut o gripa urata in ultimul trimestru, nu mai mult de trei zile. Sunt niste aspiratoare nazale la Target (pt copii dar le-am testat si merg si la adulti f bine).
Pumba, eu ce sa mai spun....nu am asigurare si tb sa platesc mereu din buzunar dentistul, noroc ca nu am probleme mari, o plombita, un cleaning...merg foarte mult pe preventie, ultima oara m-a costa un cleaning, exam si doua plombe 400 de dolari (fara asigurare).
Ramona, ce de banet....dar nu ma mai mire nimic, bine ca e fetita OK.
Mi-am recapatat copilul cuminte! Cred ca ieri a fost agitat din cauza mea, ca am baut o cafea cu cofeina dupa muuuuulta vreme de decaf....si el a stat toata ziua la san...
Azi noapte mi-a dormit de la 11.30 pana la 9 dimineata, trai pe vatrai. El nu a avut probleme cu diaper rash niciodata, in maternitate a avut un pic de iritatie si mi-au preparat o crema pe care o folosesc cand si cand preventiv.
Ab-urel foarte fain site-ul dat de tine ieri, pt teether, cred ca o sa mai cumpar si alte chestii de acolo, deocamdata am probleme cu pantofii....in ultima saptamana mi-am cumparat 4 perechi de pantofi, trebuie sa ma opresc. Toate deciziile astea proaste le-am luat la cinci dimineata dupa ce am hranit pruncul si mie mi-a pierit somnul! Sa faca bine sa doarma toata noapte ca intru in necaz cu tata-su.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
pumba spune:
ciuf- sa-ti fie de bine masaju
AB- sanatate la pitici
mi-a facut sotul, cadou un certificat pt masaj , eram tinerica si rusinoasa ... am stat incordata ....a fost doar ok.
IoanaN spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara ....in ultima saptamana mi-am cumparat 4 perechi de pantofi, trebuie sa ma opresc. Toate deciziile astea proaste le-am luat la cinci dimineata dupa ce am hranit pruncul si mie mi-a pierit somnul! Sa faca bine sa doarma toata noapte ca intru in necaz cu tata-su. www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank"> An amazing journey www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
tareee...miericico...lasa ca meriti si tu!!! vine botezul si tre sa ai grija cum arati...eu am avut dependenta asta la banana republic vreo luna si stateam noaptea ca tine si pandeam sale-urile ajunsesem ca o bluza de 50$ sa mi se para afacere pana m-a zdruncinat cosmin ca am deja pe cardul de la BR 300$ cheltuiti...:D
VioletaH spune:
salutare!
m-am intors de la Washington. demersul la ambasada Ro a fost horror. vina e in totalitate a mea, 1. ca nu m-am pregatit psihic suficient de bine, 2. ca am presupus in mod total eronat ca ceea ce scrie pe site-ul consulatului e complet si corect si 3. ca am avut asteptari prea mari in ceea ce priveste amabilitatea.
in rest...ce bine e acasa :)
Sanziana, ti-am vazut semnatura...FELICITARI! Sarcina usoara!
Vio & Sean
pumba spune:
miere - da ne si nou idei de pantofi
am fost prin mall astazi si nu am vazut nimic interesant si era
gol- golut eu si vanzatoarele si vreo doi pensionari.
ma costa 500$, pt ca refac ce am facut in tara, pe bani grei si acolo.
sanzi- sanatate multa multa!
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB Ramona zi mercic ca ai scapat E copila sanatoasa si nu-l mai vezi, o sa saraceasca |
Multumesc, asa sa fie! Am fost uluita sa vad asemenea suma la un checkup.
Sinzi, sanatate multa. Folosim si noi pompita recomandata de Carmenbr, e foarte faina.
Liris, nu prea stiu nici eu cu perdelele. Casa noastra a venit utilata cu chestiile astea, ba le-am eliminat noi pe majoritatea. Vorba mamei mele, eu traiesc ca studentii, cam fara perdele. Imi place sa intre multa lumina. Am pastrat niste drapele mai transparente la living/dining, dupa cum le vad au fost custom-made.
Daca ai buget mai mare decit JC iti recomand Pottery Barn sau si mai bine Restoration Hardware. Mai sint Horchow, in general e doar catalog. Noi aici avem noroc ca au si magazin. Dar dintre toate astea eu prefer Restoration Hardware. Probabil ca ii stii, au catalog dar au si magazine, eu as alege sa vad perdelele pe viu.
IoanaN spune:
...experiente neplacute avem si noi la ambasada...Violeta...e tanti aia acolo care e functionara si tot timpul e nemultumita de parca face munca neplatita si e fortata sa faca asta... consulul...e o tipa si e tare de treaba si linistita...
...da da da iri, da sa vedem si noi ce pantofiori ti-ai luat...tinuta de botez, ti-ai gasit ceva sau au deja ceva in dulap care o sa porti?
pupam fetele
ciuf spune:
Liris, mie imi plac perdelele de la: www.potterybarnkids.com/shop/window-coverings/window-panels-valances/index.cfm?cm%5Ftype=lnav" target="_blank">Pottery Barn Kids
Mai ales pentru copiii, au niste materiale si modele tare faine.
Eu i-am luat Evei una cu fluturasi, e dulcica foc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
AB spune:
Miere eu dau banii pe jucarii. Cand mai creste Aidan am n-spe mii de chestii de jucat semi-stiintifice . Crestem oua de dinozauri invartim planete... Am o camera de stocat jucarii... is zuza. Dar zau ca-mi place sa ma joc:)))