America (156)
Raspunsuri - Pagina 16
philip spune:
ciufule, merci de intrebare, philip e ok, ia antibiotic pt infectie la ureche. acum bolesc eu, ieri am plecat la 12 acasa ca nu mai rezistam. azi cred ca stau pana la 4 :)
corina, felicitari pt fetita.
adriana, felicitari sotului si multa sanatate.
eu intrebam de diapers ca vazusem la sam's un pachet maaare de 200 si ceva, erau marimea 1-2. acu' daca ziceti ca trec la 3 asa de repede, nu-mi dau seama daca se merita. ma pun sa fac calcule.
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
miereamara spune:
Philip erau cumva huggies (diapers pe cale le-ai vazut la Sams)?
Am luat si noi si pe langa faptul ca ne-au ramas o treime din cutie (Aidan a crescut f repede), sunt absolut oribile, foarte tari si aspre!
Eu le-am urat!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
IoanaN spune:
fetelor, dupa botez...la cate zile trebuie sa vina nasa sa faca baie la copil?
a 2-a zi...?
va multumesc
ciuf spune:
Ioana, eu asa imi amintesc. Ca a doua zi se face baita.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Ioana, noi asa am facut ca asa ne-au spus altii.
Hai mai Ciuf, nu da coltul!
Sinzi, in mare a fost vacanta de relaxare. Alexandru incepe sa se comporte precum teenagers si apreciaza tot mai mult lenevitul. A avut un joc nou pentru Wii, mai are el unul pentru computer pe care-l iubeste tare. In rest am iesit destul de mult afara, toata saptamina am avut vreme de pantaloni scurti (mai neobisnuit pe aici totusi), mai o vizita la biblioteca, un pic de extra math si i-am mai dus out la lunch in vreo doua rinduri. Spre sfirsit nici n-am mai avut timp, ca ne-am pregatit pentru ziua lui tati. Deci finalul de vacanta s-a lasat cu party, au fost si ei bucurosi ca au fost sase copii.
Alexandru a avut tenis si in saptamina aia, iar Ana a avut gimnastica. A trecut repede!
De ce n-am fost eu fata desteapta sa ma fac cardiolog? Dr. a "billed" $5700 pentru check-up al lui Ana. E drept ca asigurarea nu i-a dat "decit" vreo $3700. Nebunie! Nu putea sa puna urechea la stetoscop si sa spuna ca nu mai are murmur? Nu mai inteleg nimic, citeodata ai avea nevoie de teste si nu ti le fac, tot asteapta sa vada evolutia bolii. In alte rinduri iti fac teste fara nici un rost!
sinzi_ana spune:
Andreea, sanatate lui Philip...la tine vin sa cer sfaturi si la Corinadana
Ioana, baitza e a doua dimineata dupa botez (ma rog...depinde ce intelege fiecare prin dimineata)
Ramona, David are voie la nintendo doar in we...si isi calculeaza zilele ceva de groaza!!! Mai face si un playstation scurt...dar de baza e nintendo!!!! Cum se trezeste sambata (la 7am) direct la joc!!!! De comp inca nu se intereseaza...
Chiar uneori ma intreb, daca nu ar trebui sa ii arat ce si cum...sau sa il mai las cu cuburile lui!!!!
Irina, azi completai toaleta de botez...mai am doar palarie/sapca/boneta/batic alb de gasit ...hihi...de abia astept sa gatim pruncu!!!! (inca o data...te rog sa mai faci o pauza la cumparat haine pe moment...)
Ciuf, ai povestit asa frumos de masaj...ca acum m-as duce si eu!! Cat a fost mama aici, m-am rasfatat...stie sa faca masaj facial super...si ma rasfatza in fiecare seara...acum duc dorul!!!! Il mai pun pe Radu...dar trebuie sa il "santajez" cu ceva ca de bunavoie rar il prind
Eu sunt oficial racita cobza...imi curge nasul rau (am facut si rani) tusesc din plaman, ba chiar mi-am pus termomentrul si am 37.7C....o bucurie pe capul meu!!!!!
Numai somn nu imi e...sunt zombie
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
corinadana spune:
Ciuf, Andreea !
Sanziana , zi mi Corina pleeeeeease.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
pumba spune:
philip sanatate tie si baiatului
ioana - a doua zi se face baita si se arunca apa la radacina unui copac.
ramona- ce tarife au astia....daca nu am ajuns eu doctora, trag speranta ,macar una din fete sa se faca
eu am fost la dentist si normal ,ca de obicei ...trebuie lucrat la mine (500$)ma costa toata distractia ... cu tot cu asigurare, care e destul de buna.
AB spune:
Oana dadui PM cu locatia si activitati.
Philip aveti grija de voi si sa va faceti sanatosi
Mirela de ales ai de unde alege, dar ei bolesc adesea toamna-iarna, eu sunt destul de prinsa, al meu nu mai vorbesc. Chestia faina ca suntem amandoi destul de outdoor si asa o rezolvam simplu.
Ciuf te-ai corupt la placeri decadente pe timp de criza
Ramona zi mercic ca ai scapat E copila sanatoasa si nu-l mai vezi, o sa saraceasca
Liris eu n-am perdele pentru ca am veverite umane Am numai draperii si rulori de facut negru la amiaza. Mie JCPenny imi pare ciudatel.
Eu iau pentru copii chestii de camere de aici http://www.thecompanystore.com/ (sectiunea copii e sus company kids) si calitativ sunt ok.
Incercai sa te sun, dar nu ma auzeai... :(( probabil ca iar mi-au trantit dracusorii telefonul.
Sanzi uffff saracuta de tine.... Pompita de nas a lui Carmen face minuni si e fara prostii in ea.
Edit ... uitai de Huggies.... mey pruncul doi ii tolera, dar no.1 numa rani. Ehhh acus nu toti cresc asa mei ca Aidan Il vrajeste Miere acolosa... sa doarma, sa creasca Io ma dadui zana fermecata, dar degeaba :))