America (156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Fetele va multumesc mult ptr aprecieri, sunteti niste dragute!

Ramona pai de Paste nu mai primesc vacanta?

Cami, sa mai echilibrati balanta fete-baieti?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Nu mai primesc vacanta ca urmeaza cea mare peste doua luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Oana daca voi preferati hotel e ok, daca nu la noi e spatiu:) destul si resto-ul frantuzesc alaturi... ca zisei ca-s nula:).
Zi-mi ce v-ati dori sa faceti in zona. Atractii de cupii in oras, de adulti... in oras, pe insula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Adriana super vestea cu jobul sotului! acum Doamne ajuta si cu sarcina! si stiam ca la bb2 poti simti mai devreme miscarile decat la primul.. eu la Andra tot pe la 16 sapt am simtit..
Corina felicitari pt fetitza! am vazut si hawaianca frumoasa!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu nu pot sa dorm...nu stiu daca sa dau vina pe hormoni...sau ca sunt singura...dar ma trezesc de 3 nopti din ora in ora...si sunt chiauna...
David ieri a cantat la pian la 4 maini cu profu de pian...si m-a apucat boceala pe acolo....cat de frumos au cantat...
E clar ca corpul meu vuieste!!!!

Irina, vrem si noi racoare...adevarul ca si pe aici a plouat (am niste rosii mari si frumoase!!!!) Pana veniti incoa, poate facem o salata!!!!

ABurel...hehe..as veni si eu la teatru... si noi avem aici in Ft Lauderdale un teatru activ pentru copii...(l-am descoperit cand mergeam cu copiii in fieldtrip) si il mai duc si eu pe David...Acum urmaresc sa il duc la un concert de pian

Cami, facem schimb de culori!!!! Dar trebuie material: teste pozitive...ne alaturam la odiseea de nov-dec daca te grabesti nitel

Ioana, eu am boala cu pantofi (daca o sa am fetita...intram la sapa de lemn) http://www.zappos.com/search/petit+shoe/filter/productTypeFacet/%22Shoes%22/gender/%22boys%22 de aici ii cumpar lui David...imi place de mor firma asta Pacat ca pt copiii mai mari nu prea mai au modele faine

Ramona, si ati facut ceva deosebit in vacanta? David ia peste 2 sapt...si nu stiu cum as putea sa il distrez...Azi a bagat catelu in piscina (si lui nu ii place sa il pisti cu ceara!!!)

Mai...nu stiu daca aveti experienta cu cateii...dar al meu bea apa din pool...m-a innebunit si nu stiu ce sa ii mai fac...i-am pus 3 castroane cu apa prin toata curtea...si degeaba...tot la piscina se arunca...

Ma duc sa mai dorm un pic...ca e abia 5

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Mihutza ! si eu ti am vazut bulanica mica dansand , sunt atat de dulci...

Raluca are vacanta de Paste o saptamana si pana la vacanta de vara mai are 3 luni.

Sanziana nu baga de seama, eu nu ma gandesc deloc (nici timp nu prea am...) ca sunt graviduta.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Oana, Sanzi...multumesc...on-line nu mai am timp sa comand, o sa ma mai duc pe la mall-uri sa caut asta seara...

...sanzi lasa ca e bine ca vuieste...:) asa si trebuie la o sarcina fiabila... sa fie sustinuta hormonal in mod natural ;) ai bebe sanatos...asa ca plangi ca e de bine

sa faci poze la burtica in fiecare luna...in aceeasi pozitie...aceleasi hainute, pe cat este posibil sa-ti faci un montaj la sfarsit, sa vezi cum ti-a crescut burtica, vei fi uimita de transformarile pe care le vei vedea pe colajul ala de poze...o sa fie ca un film mut :)
asa ca baga prima poza deja...ai peste 4 sapt de sarcina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

AB, pe unde mergem, cautam sa vizitam atractiile pentru copii si cele pt toata familia. Pt adulti, mai putin, adica deloc. Care sint locurile voastre favorite? Mergem unde vreti voi, nu avem pretentii.

Voi cit de departe sinteti de Lindenhurst? Poate facem o strigare si prietenilor nostri de acolo; sint super, super de treaba, cei mai buni prieteni de familie de aici, poate facem o intilneala cu totii intr-o zi si va imprieteniti, ca sa aveti activitati impreuna dupa aceea; au un baietel de 4 ani si o fetita de 6 ani.

Am vorbit si cu John, a zis ca vrea sa stam la un hotel in LI. O sa ma uit ce hoteluri gasesc pe acolo. Daca vrei, trimite-mi un PM cu adresa/localitatea voastra, ca sa cautam ceva pe-aproape.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CORINA,felicitari pt fetita!...si am vazut-o si pe frumoasa ta Raluca...tati o sa aiba 3 fete in casa

ABisor,as venii si eu la spectacole,si lui fi-miu ii place..mergeam si noi anul trecut mai des....acum ne-am cam lenevit...dar opera sau opereta aici pt copilasi nu am vazut...eu il duceam la diverse piese de teatru si era fascinat...ma intreaba si acuma cand mai mergem...ce fain de voi ca aveti atatea activitati acolo

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Sinziana, ce veste frumoasa!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

fetelor voi de unde ati cumparat perdele? am cumparat unele de la JCpenney, online, dar le-am dus inapoi. aratau cheap, culoarea nasoala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Offff, ce vreme de cacao. Ieri frumos, zilele trecute peste 20 de grade si azi ne sperie cu un pic de zapada .
Aseara fusei la cosmeticiana. Ma spurcai, cum e vorba . Imi placu la nebunie. Tipa nu a vorbit absolut nimic cu mine, eu as mai fi intrebat-o despre niste sfaturi de ingrijire a tenului meu ... dar ea m-a lasat sa savurez placerea tratamentului. M-a innebunit cu mirosurile de jasmine (de unde o fi stiut ca imi place la nebunie ), iar masajul ... dumnezeiesc. Mainile ei parca erau niste falfaieli de aripioare de fluturas. Asa maini usoare nu am mai vazut!!!
A durat o ora. In timp ce aveam masca pe fata, imi masa mainile, gatul, capul, umerii. Mainile ei i se miscau pe corpul meu precum o muzica: tonalitati cand mai inalte, cand mai joase, ca nu cumva sa adorm .
Am venit asa de incantata acasa, am inceput sa sporovaiesc despre cat de mult mi-a placut ... si sotul nu mi-a intrat in bune .Acum el o crede ca vreau sa ma duc in fiecare luna? Nu, dar bat apropos ca vine acusica ziua mea si iar ma intreaba ce sa imi ia cadou . Ce ti-e si cu el ... niciodata nu e pe faza. Ii mai dau cate un bobarnac sa-l readuc la realitate .
Tipei i-am dat tip 15%. Habar n-am cat se da pe aici, la restaurant sotul da tot timpul peste 15%, si nici nu am avut ieri pe cine sa intreb ca toata lumea era la serviciu. Iar pe mine m-a sagetat problema dimineata, cand v-am intrebat pe voi.
Andreea, cum mai este Philip? Sunt sigura ca acum e bine, ca a trecut ceva timp de cand a fost bolnavior, dar, nah, acum imi amintii si eu de el. Stiu ca ziceai ca il duci la doctor. Ce a avut?
Corina, e superba Raluca ta!
Eu ma simt tare grasa zilele astea. Am avut curajul ieri sa ma urc pe cantar ... dar nimic exagerat. Aceeasi greutate . Bag de seama ca s-au umflat muschii pe mine de cand ma tot duc la sala.
Sunt niste namile care se vantura pe acolo, asa de dimensiuni gigantice. E un polonez, Goliath, ii zic eu, care sta numai cu ochii in oglinda sa isi masoare din ochii muschii . Luni a lucrat gambele ... si Doamne ce le mai analiza, ce piruete mai facea si mers pe varfuri. Nu cred ca e gay, dar la cum facea ... eu il si vedeam imbracat intr-un tutu .
In rest, mi-e foame. Dadui atacul la painea neagra ce o am la pachet. Vad ca se trimise un e-mail intern sa ne spuna ca in bucatarie bagara prajituri. Sunt prima . Decat dau coltul.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput