America (156)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramona J spune:
Tocmai terminara copiii vacanta, au avut o saptamina. Cred ca le-a dat-o acum pentru ca nu mai au decit vreo doua luni pina la vacanta mare. Alexandru e mare fan de jazz, nici nu stiu de unde i se trage, ca noi mai greu cu muzica asta...
Oana C spune:
Corina, felicitari pentru fetita!!! Te cred cit de fericite sinteti, tu si Raluca Ai o domnisoara fff frumoasa
ABurica, meeeeiiii, da' 11 Aprilie este o Saturday, ca Sunday, pe 12 Aprilie, e Easter. De unde ai tu datele alea? Noi avem breakfast cu Easter Bunny pe 11 dimineata, adica simbata, da' weekendurile care vin dupa, putem s-o punem de-un play date, daca vrei.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
corinadana spune:
Fetele va multumesc mult ptr aprecieri, sunteti niste dragute!
Ramona pai de Paste nu mai primesc vacanta?
Cami, sa mai echilibrati balanta fete-baieti?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
AB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana C ABurica, meeeeiiii, da' 11 Aprilie este o Saturday, ca Sunday, pe 12 Aprilie, e Easter. De unde ai tu datele alea? Noi avem breakfast cu Easter Bunny pe 11 dimineata, adica simbata, da' weekendurile care vin dupa, putem s-o punem de-un play date, daca vrei. |
Ioi bine ca zisesi luai cartulia de 2008 :)) is dusaaaa..
no tastez maine celalat:))
nu primul wkd de dupa...ca trebe sa se termine si Pessach. Doua dupa Pasti suntem freeeee si va punem in agenda de pe frigider :))
IoanaN spune:
Andrada, asa nasi ne dorim cu toti scumpo mai ales pentru micutii nostri
esti norocoasa...
noi discutam la inceput de preturi, nu de nasi... preturile ca-s mari si ca sunt doar cateva locuri care ofera hainute de botez speciale si mai traditionalea asa... si spuneam care am da si care nu am da banii pe asa ceva... apoi am facut eu o gluma cu nasica lui Aidan, bebe de Miere...
eu nu astept nimic de la nasi si de la nimeni, chiar ma simt prost cand primesc ceva la diverse ocazii...imi place mai mult sa fac eu cadouri, sa nimeresc ceea ce omul de langa mine isi doreste foarte mult
...pana acum nu prea am avut noroc de nasi...ai nostri de cununie sunt extrem, extrem de ocupati...ea lucreaza non-stop la sp elias...iar nasul ne saluta pe fuga intre transplanturi hepatice... aveam noroc ca-i mai vedeam pe-acasa ca ii sunt si unchi lui Kos...altfel cred ca erau doar cu numele...ne-am fi dorit si noi...tineri si la inceput de drum asa ca noi... iar nasii primului meu micut, au plecat in Romania chiar imediat dupa ce l-au botezat... oameni de treaba de altfel, dar prieteni de fam cu parintii sotului... adica mai mult obligatii asa... acum...no comment... dar copii mei sa fie sanatosi si oameni cu suflet, asta conteaza.
...daca eram acasa aveam de unde alege
...Sanziana sa stii ca am vazut costumasul la GAP chiar ieri...vreau sa zic ca am murit cand l-am vazut cat de frumos si pufos era si cat de alb...alb de stralucea...(ii cautam ceva lui matei de botez, ca de' e si el fratior mai mare i-am gasit la burligton :) un costum de la nautica cu 14$ :))) ) si chiar mi-a trecut prin minte ca e un costumas care merge la botez...e atat de simplu si de dragut si cred ca merge cu bebele in piciorusele goale...mooor dupa degetele lor mici si delicate de la picioare...i le pup de cate ori il prind pe bebe lucas...mor de pofta
AB, e muuult prea mic bebele Miericicai de inel...dupa 6 luni incolo o sa fie capabil sa tina ceva in mana voluntar...si sa duca la gurita
orajelul...e foarte bun, e efect local...nu sistemic si la noi e recomandat si de dentistul lui Mati si de pediatra si de toata lumea. E mult mai bine sa-i calmezi durerea decat sa tii copilul sa se chinuie, de frica ca-i poate face rau benzocaina, ca nu-i face...nu-i sistemica, doar locala... asa ca sfatul meu e sa folositi Orajel ...si daca aveti indoieli le puteti dicuta cu medicul copilului
apropos de gesturi voluntare, Lucas isi duce manutele la ochi si se freaca...lesin cand il vad! e atat, atat de mic si cu pumnisorii aia mici si gingasi si grasunei, se freaca ca un batranel...se chinuie sa ajunga la ochisori cu manutele ca nu are directie...nu are miscari coordonate :)) si apoi cand nimereste e asa de fericit si isi framanta ochisorii
no...gata placinta! enjoy
noapte buna...
CamiM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana Cami, sa mai echilibrati balanta fete-baieti?! Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
Ihi! cam asa ceva.... dar daca o sa fie tot fetita si nr 3 eu nu ma supar.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Oana C spune:
AB - Pe 4 Aprilie avem Easter Egg Hunt aici in town la noi si apoi un B-day party al unei fetite din clasa Evei.
Trimite un link cu ce au programat, sa ma uit, apoi iti spun. Noi chiar vorbeam sa facem un trip in NY city. Poate venim un weekend.
M-am uitat acum la activitatile din calendar, pe 18 aprilie avem Kite Flying, deci ar ramine weekendul 24-26 aprilie. Sinteti liberi atunci?
Editez, ca sa spun ca acum am vazut c-ai zis de 2 weekenduri dupa Pasti, adica pe 24-26 aprilie. Fain! Sa vina dimineata si-l anunt si pe sot cind facem tripul (iar ii plecat cu jobul, 2 pina la 6 luni in Maryland la Perdue Farms, aia cu puii ). Il vedem si noi in weekend.
IoanaN spune:
....acum nu-i gasesc pantofiori mai dressy asa lui mati...m-am uitat peste tot, la GAP, la Gymboree la Babiesrus, la Sears...la Burlington...doar in ultimul ooc am gasit mai eleganti dar ziceai ca-s ciopliti in piatra si din musama...macar de erau mai moi si mai usori i-as fi luat...dar ce fac cu el saracu ca-si rupe picioarele in aia...si asa e plin de vanatai peste tot...
el ii are pe astia dar pe maro si sunt de piele:
http://www.gap.com/browse/product.do?cid=6220&pid=623897
credeti ca merg cu panatlonii de stofa, vestuta, cravata si etc? :(
as mai avea niste ghetute din piele intoarsa maro...cred ca merg alea mai bine dar hmmm...ghetute?!!!
unde sa ma mai uit dupa pantofiori care sa mearga la costum si sa nu fie bocna asa...pietroaie...
gata chiar am iesit...pup
AB spune:
Mey in principiu e ok. Dar ca sa mergem in city trebuie sa nu fie al meu on-call si asta o stiu cu doua, hai max trei sapt in avans.
Adica ii pun eu sticker in program dar nu-s sigura 100%.
Oana C spune:
Ioana, da o cautare dupa kids loafers (sau toddler loafers), ai sa gasesti o multime de locuri si modele.
AB, pai daca stabilim ca venim atunci, venim. John are rewards club de la hoteluri si deja avem peste 2 sapt free, la cit calatoreste el. O sa trebuiasca sa facem rezervare la un hotel in avans, deci daca si sotul tau poate sa scape de on-call, ne vedem atunci. Daca voi nu puteti, tot venim, ca avem prietenii nostri f buni in Long Island, asa ca tabarim pe ei.