America (156)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sanziana muuuult roz de la noi!!!

Panterutza multumim!

Hawaiianca mea :

http://picasaweb.google.com/corina.ostoia/HulaDance#5316909314567722578

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Corina wow felicitari. Raluca trebe ca radiaza. Sa fie amandoua bune prietene sanatoase si fericit si voi pe langa ele la fel. Mey ce voiam si eu doua fetite
Si ce serioasa e Ralu , da-i frumoasa.

Adriana brava pentru job. Bine ca a avut noroc ca nu-i usor.

Sanzi trimitem ganduri roz spre tine.
Mie imi place costumasul alb.

Miere ce fain ca se descopera in oglinda. Ai un pui tare sclipitor daca reactioneaza deja. E si cuminte... auzi la tine suparita pentru o ora in brate:)) Daca-i ies dintucii s-ar putea sa rontaie nu de foame ci de nevoia de rontai ceva. Cand e marait incearca si un inelus de plastic pus putin la frigider inainte.. sa nu-l deranjeze gingiile.

Ciuf eu nu merg prea des ca nu-mi raman decat wkd-urile si atunci prefer sa facem altceva. Dar tip-ul se da in general in cash (ca sa nu-l raporteze la sefi si sa-i dauneze la negocierea salariului) si e pe aici 20%. Cu criza ai putea scadea la 15%

Mergi la inceput

Noi am zis ca mergem la balet si opera pentru copiii pe 12 si 13 aprilie. Mai vrea vreo new-yorkeza?
Astea-s orarele:

Sunt de la New York Theater Ballet's si e pentru copii redus la o ora.

The Toy Castle: at Florence Gould Hall, 55 East 59th Street (between Park & Madison avenues)
Fri, Apr 11 @10 am
Sat, Apr 12 @ 11am, 1 pm
Sun, Apr 13 @11 am, 1 pm & 3:30 pm

The Little Orchestra Society

Cinderella ??“ and the Prince Who Slays the Magic Dragon
Saturday, April 12, 2008
Avery Fisher Hall, Lincoln Center
11:00 am and 1:00 pm

la Met+NYC Op

Candide, a Leonard Bernstein operetta
prematineu
Candide
New York State Theater, Lincoln Center
Saturday, April 12th, 1:30
Pre-Matinee Workshop 11:30-12:30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

corina- felicitari pt cea de-a doua fetita!e ce si-a dorit Raluca si bucuroasa trebuie sa fie

adriana- felicitari pt slujba sotului!refacere rapida si ai grija de tine si de baby

sanzi- tot rozu din lume sa vina spre voi
ai gemeni in familie?

ancadm- fetele sunt bine,cea mare a terminat astazi antibioticul ,cea mica mai are cateva zile din el...sper sa terminam cu raceli ,virusi si altele.

eu am mai pastrat si testele de sarcina si am pus si data pe ele, cand am aflat.

miere- e asa dulce Oblio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

corina- ce mare si frumoasa e raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!

Corina ce dragut, felicitari pentru caruciorul roz.. cred ca Ralucuta e in al noualea cer. sarcina usoara in continuare si bebelina sanatoasa. Superba mica dansatoare!!

AdrianaM super ca a gasit sotul tau job!!ma bucur tare mult pentru voi. tinem pumnii sa mearga totul bine in continuare.

Miere ce simpatic Aidan

Mai ce de hainute de bebei faine .. o nebunie

Sanzi io ca mamica cu iexperienta in scos fetite iti trimti pink vibes!! dau la schimb cu blue vibes ca vreau next daca se poate un baietel..

nu stiu ce mai voiam sa zic trebuie sa mai citesc in urma..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CORINADANA,cred ca si tu si Ralu sunteti in culmea fericirii .Felicitari din inima norocoaso cu 2 fete cucuiete!

Mirela si Sanzi,...o ce veste faina.Inca un botez la care ma auti-invit.Si neaparat sa vina barza si la noi anul viitor,...ca sa nu intrerupem lantul botezurilor inceput de Miere si Sanzi
Rudy se simte bine,si-a revenit complet,...dar luaram virusul si eu si maica-mea,...asa ca ne simtim norocoase ca avem mai multe bai prin casa si ca nu trebuie sa stam cu randul.Deci tot e bine ca nu ne vazuram cu sanzi duminica caci o pricopseam si pe mneaei.....cu asa ceva,...de ne-ar fi pomenit pana la sfarsitul veacului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pumba si eu am pastrat testele de sarcina, ca s-a intamplat cand deja imi pierdusem speranta si vroiam sa ne cautam amandoi pe la doctori.

Aburel, multumesc de pontul cu inelul (cred ca mi-ai mai spus tu, dar uitasem complet la cat sunt de zapacita).Dar el inca nu poate sa duca o jucarie la gura in mod intentionat. Isi duce manutele, isi rontaie degetele, dar o jucarie inca nu... Astazi mi-a rontait sanii toata ziua, ca de aia eram nervoasa, domnul nu putea sa stea cu tzatza in gura decat daca mama-sa se plimba cu el in brate prin casa (respectiv, in jurul mesei, ca ma luasi si ameteala la un moment dat de atata invartit).

Sanzi, da, a fost frigut zilele acestea, cam 16-17 grade, si a batut si vantul.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ma scuz inca de la inceput daca uit pe cineva/ceva, dar multe s-au mai scris!
Corinadana si Hilde, va multumesc pentru urari. Wow Corina, e fetita! Sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii. Vazut poze cu Raluca, e o delicata!

Adriana, sorry pentru problemele de sanatate, mai intreaba si alt medic sa te asiguri de diagnostic inainte sa iei atitea medicamente. Ma bucur foarte mult pentru jobul sotului tau.

Sinzi sa ai sarcina usoara si daca vrei fetita asa sa fie! E foarte dragut costumasul, luasem si eu unele in genul asta cind a fost Alexandru mic. Ce amintiri!

AB, ma innebunesti cu spectacolele alea. L-am dus si eu pe Alexandru cind era mai mic, e drept ca le-am "enjoyed" mai mult eu.

Miere, ce fecior destept ai! Nu te supara pe el, a avut el un motiv de a fost necajit. Ai vazut cit de cuminte e de felul lui, de ne crucim toate!

Mergi la inceput

Miere hi hi io duci tu la gurita... daca-l calmeaza o va accepta. Au si niste bumbi asa pe ele ca sa-si descarce energia negativa altfel decat poe sanii tai:))
http://www.kangarooboo.com/product/details/1027-Natursutten-Cool-It-Apple-Teether

Ramona o vacanta de Pasti? Fatuca e fan opera. Si muzica clasica. Spre scoala punem muzica de bebeii cantecele in franceza ca asa vrea juniorul, la intoarcere ea vrea clasica. Cu ea am tot ascultat cu al doilea as fi ascultat numai linistea :))

Mergi la inceput