V-ati asigurat locuinta?
Raspunsuri - Pagina 2
CristinaT spune:
Carla75, apartament cu 2 sau 3 camere?
In cei 50.00 euro intra si bunurile, sau pe astea le-ai asigurat separat?
Despre ce firma este vorba?
Stiti cumva in cazul in care ai ipoteca, iti mai poti asigura casa si separat? adica am o asigurare in favoare bancii si o alta asigurare in favoarea noastra?
am fetita de 9 ani!
si :)
Nicolest spune:
Azi am asigurat si eu casa: valoarea casei 70000 de euro, bunuri 10000 euro si raspundere civila 3000 de euro si am platit prima de asigurare de 265 de euro pe an.
b.nica spune:
Fetelor va multumesc de raspunsuri;as fi dorit mai multe exemple concrete de persoane patite si care au fost multumite fe firma de asigurari.
Eu cred ca este f. important sa-mi asigur..casele(ma gandesc si la acea de la tara),nu stiu de ce, dar parca o sa fiu mai linistita si cred ca nu pot fi banuita de intentii necinstite pt. ca sunt un membru cu ceva vechime pe aici.
Mi s-a nazarit ca trebuie sa ma asigur si cum la noi se dau tepe la greu am deschis topicul sa ma sfatuiesc cu fetele destepte de aici.
maggda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicolest Azi am asigurat si eu casa: valoarea casei 70000 de euro, bunuri 10000 euro si raspundere civila 3000 de euro si am platit prima de asigurare de 265 de euro pe an. |
Destul de mult cred ,asta punand comparativ cu cat am platit noi.La valoare de 150 000 euro am platit 200 euro asigurarea la BCR.
Iael spune:
Cum se stabileste valoarea casei ? Firma trimite un evaluator sau proprietarul apreciaza ?
maggda spune:
citat din mesajul lui Iael Cum se stabileste valoarea casei ? Firma trimite un evaluator sau proprietarul apreciaza ? |
In urma cu 5 ani am luat un credit ipotecar si atunci a venit expertul bancii pentru a evalua casa.Pe atunci casa era doar ridicata si acoperita,fara geamuri,incalzire,apa si a evaluat-o la 105 000 euro.Apoi dupa 2 ani noi am marit valoarea la 150 000 euro.Anul acesta pentru suma de 200 euro pe an vom putea mari din nou valoarea casei.De, de 5 ani o tot finisam .
b.nica spune:
Maggda nu inteleg,cand se face o asigurare la casa,nu se poate face numai pt. constructie?
Poate este o diferenta la asigurari legat de ce este deja construit si ceva ce este in constructie?
Burtocika spune:
citat din mesajul lui Nicolest Azi am asigurat si eu casa: valoarea casei 70000 de euro, bunuri 10000 euro si raspundere civila 3000 de euro si am platit prima de asigurare de 265 de euro pe an. |
Si mie mi se pare cam mult ..
Eu tocmai am reinnoit polita de asigurare pe aceeasi valoare - 70000 euro, bunuri 6000 euro, rapsundere civila 2000 euro, plus pagubele din inundatia de la vecini 2000 euro si am platit cam 170 euro. E drept ca am avut reducere pt 3 ani fara daune.
Din fericire pt mine, dar din pacate ptr cine intreaba, n-am avut nevoie sa folosesc asigurarea. De fapt, as fi avut nevoie, pt ca m-a inundat vecinul de deasupra, dar n-a fost decat tavanul de la baie, iar agentul ne-a spus ca mai bine o facem pe banii nostri, ca pierdeme reducerea de ani fara daune, iar paguba e prea mica (circa 100 roni aveam de platit).
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani
tlory spune:
Buna ziua, Bogdanai la ce firma ai asigurare? Se prelungeste de pe un an de altul?Adica are continuitate? Ca agentul nostru de asigurare a zis ca daca intr/un an nu se intampla nimic oricum pierzi banii, ca nu are continuitate in ani.
maggda spune:
citat din mesajul lui b.nica Maggda nu inteleg,cand se face o asigurare la casa,nu se poate face numai pt. constructie? Poate este o diferenta la asigurari legat de ce este deja construit si ceva ce este in constructie? |
Nu stiu exact ce si cum,mult si bine ca noi am spus doar ca vrem sa marim valoarea casei si a fost ok.Acuma in cei 200 euro pe an e asigurata si termoteca si poarta :).Poate intra unul in ea si ramanem fara poarta :) Oricum in prima polita de asigurare banui a fost trecut stadiul in care era casa.Evaluatorul iti dai seama ca a subevaluat un pic,e normal.La 600 mp construiti nu ne intreaba nimeni daca casa merita 150 000 euro sau nu.Noi nu am vrut sa depasim rata de 200 euro pe an de aceea nu am scris valoare mai mare dar anul acesta pentru 200 euro valoarea casei va fi mai mare de 150 000 euro.