Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(54)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dicirstea Vaai ce suparata sunt fetelor, cand imi facusem si eu curaj sa-mi pun o poza in albumul stupului...ia pozele de unde nu-s. L-a mancat in fund pe Adi sa-i lase pe mana aparatul de fotografiat lui Matei, (desi are aparatul lui face diferenta intre unul digital si unul clasic) si nu stiu cum a apasat pe butoane ca a sters toate pozele. ![]() ![]() ![]() mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 26MINUNEA MEA A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
Auuuuuuuuuuu

Oare nu se mai pot recupera, ca la harduri, daca n-ai mai facut nici o poza de atunci? Ca tot memorie fixa este...
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ramona7575 spune:
Buna fetelor,
Este foarte greu sa tin pasul cu voi, sunteti atat de harnice, daca lipsesc 3-4 zile citesc 2-3 ore.. brava voua...
Am si eu o intrebare la voi, am vazut ca sunteti pricepute in toate, de o sapt.am dureri de gat si am luat propolis C cu echinacee, credeti ca afecteaza bebe-ul (sunt insarcinata in 33 sapt.)? Mi-au facut bine aceste pastile, se curata bine gatul de infectie...
Voi ati cumparat patut pentru bebe? Daca atunci cand vin de la spital il culc cu mine apoi cumpar patut ii stric somnul?
maria_bunica spune:
Carla..imi pare rau de asa rude inconstiente...si presupun ca va sunt apropiate de ziceai ca alternativa de fetele voastre!!Cate unii sunt fara minte si fara suflet!Roaga-te mai bine pt sanatatea voastra si le veti oferi voi de toate la fete,fii sigura de asta!!
DanaMi..felicitari pt bebelina grasunica si bine pozitionata si pt vestile bune!!Sa ai grija de tensiune si totul va fi bine,macar acum stii cauza..
Laurraa..tu ce poza ai ochit?
Ca eu ma gandeam la cea pe banca,prima dintre ele unde se vede si fata mai bine!!![]()
A trecut pana la urma durerea de cap cu no-spa?
Alberta..brr,ce frig la voi..chiar ca ne trimiti vesti din frigider..
Multa sanatate si refacere rapida!
Dici...imi pare rau ca ti-a sters Matei pozele..dar daca nu le poti recupera..fa alta poza!!![]()
Si te rog sa nu ramai in "depresiunea" ta...nu face bine..
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Anda_Magda..frumoasa perdeluta pt camera lui bebe..Finutul e un scumpic..
Sa fie sanatos si mancacios si daca se poate si necolicos!!
Motiana..imi pare rau de problema ta...nu stiu ce sa te sfatuiesc!!
Philip..mai bine mergi acasa,daca nu ai nevoie de zilele de concediu apoi...Refacere rapida..poate daca te odihnesti putin trece starea de rau!!
Si acum sa va zic ce am facut la medic!Deci oficial,nu am absolut nimic la ficat,ALT-urile de la ultima analiza de sange(facute in aceeasi zi cu ecografia la ficat)au iesit normale..Hepatita B si C,sunt in continuare negative..ficatul si celelalte organe vazute la eco sunt normale...Deci totul bine!!Mi-au gasit totusi o anemie discreta
(exact asta e termenul folosit de medic),aparuta din cauza sarcinii,ca pana acum nu a fost depistata la analize..asa ca maine trebuie sa primesc tratament cu fier de la ginecolog!!Cam atat...in 5 minute eram afara din cabinet..![]()
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
CarlaV spune:
Maria, asta fac, ma rog pentru sanatatea noastra, dar nu ma pot abtine sa-mi smulg parul din cap cand vad atata ignoranta si nepasare, este cineva foarte apropiat, si i se pare normal sa-l ajutam noi cu de toate, dar invers nu s-a pus problema niciodata. 

. Si-a si gasit omul momentul, fix cand suntem mai in butoi.
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ganesha spune:
dicirstea multam de informatii, pe net am citit si eu cam tot ce se putea despre albumina, din pacate informatiile sunt generale si nu am gasit nici un caz concret de mamica care sa fi trecut prin aceeasi situatie. Oricum in seara asta imi pun sotul sa o sune(bariera lingvistica ma face sa nu o sun eu chiar acum) pe dr sa vedem ce spune, ca nu mai rezist pana joi cand ajung la ea,sunt f ingrijorata.
27+
roxi2000_ro spune:
Motiana: Sa nu te ingrijorezi pentru nasucul infundat.S-au descris cazuri de congestie nazala la gravidute. Poti aplica linistita picaturi de Nazomer sau orice alt preparat care contine apa de mare. Efectul nu e chiar spectaculos ca la efedrina, dar tot are un pic de efect si cel putin stii sigur ca nu-l deranjeaza deloc pe bebe.te pup
Roxi,
30 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Maria, asta fac, ma rog pentru sanatatea noastra, dar nu ma pot abtine sa-mi smulg parul din cap cand vad atata ignoranta si nepasare, este cineva foarte apropiat, si i se pare normal sa-l ajutam noi cu de toate, dar invers nu s-a pus problema niciodata. ![]() ![]() . Si-a si gasit omul momentul, fix cand suntem mai in butoi.Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Pai in cazul asta eu vad doua alternative...Ori ii spui omului de la obraz ce va deranjeaza..poate chiar nu si-a dat seama de situatie..Ori tai ajutorul de la radacina..mai ales ca aveti atatea cheltuieli destul de mari si o bebelina pe drum..Ii spui si tu ca asa fac toti parintii..se gandesc prima data la copiii lor...daca fratii trebuie sa faca unele compromisuri,doar pt ca asa face toata lumea..

30+
Darius NicholasBuburuza noastra
CarlaV spune:
Maria, omul si-a dat seama de situatie, ca i-am spus, dar zice ca nu vrea sa se certe cu fratii, care oricum nu-l baga in seama decat cand au nevoie de ceva. Si in plus, cica n-are mare valoare terenul ala, pai atunci de ce se agita atata fratele pentru el? Pai d'aia, ca fratele e primar si poate face manevre cu el.
Te pup si iti multumesc pentru tot interesul pe care ti-l dai 

. Ti-am trimis PM.
Mie mi-a zis socru-meu azi ca beau prea multa apa
.
Din colectia ultimelor perle ale Sabinei: desi spune majoritatea cuvintelor foarte corect, la elefant zice... "futu-tant"
si asa mult ma distreaza ca nu am incercat sa o corectez.
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2