Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(54)
Raspunsuri - Pagina 14
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Buna fetele!! Am intrat repede sa va citesc inainte sa plec la medic..ca nu ma lasa inima sa plec fara sa stiu cate ceva despre voi!! Laurraa..felicitari pt frumoasa semnatura ,la cat mai multe saptamani inainte si cat mai aproape de termen!! Multumesc pt complimente,esti o draguta!!As putea schimba poza din filmulet?![]() 30+ Darius NicholasBuburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
bineinteles ca se poate;chiar ma gandeam si eu ca ai niste poze in parc cu un peisaj fff frumos; ca sa nu aleg eu
oricandte asteptam cu vesti bune de la dr

30 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Hehe, apropo de Carrefour: am o prietena care a fost cu burtica mare-mare. Si cand s-a dus la casa prioritara, era numai cu barbati, peste 10 cosuri pline ochi, s-a dus in fatza, si-a pus mainile in solduri, si pe un ton miorlait i s-a adresat sotului: "Pisi, vad ca sunt singura gravida de aici, toti ceilalti or fi handicapati???" Zice ca s-a facut brusc loc Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |

super faza
30 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
dicirstea spune:
Vaai ce suparata sunt fetelor, cand imi facusem si eu curaj sa-mi pun o poza in albumul stupului...ia pozele de unde nu-s. L-a mancat in fund pe Adi sa-i lase pe mana aparatul de fotografiat lui Matei, (desi are aparatul lui face diferenta intre unul digital si unul clasic) si nu stiu cum a apasat pe butoane ca a sters toate pozele.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
26
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
laurraa spune:
annkkaa si DanaMi felicitari pt bebe sanatosi si grasuni

didi, poti sa o pui si mai tarziu nu e nici o problema
fetelor, am o durere de cap.....am luat nos-pa, desi nu stiu ce efect are; uof
oana_du, tu cum te mai simti? iubita_tiana, ce faci?
30 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
alberta72 spune:
Buna burtici,
Trec si eu un pic pe aici pe la voi, sorry ca nu pot veni zilnic....
Sa va mai povestesc ce mai e pe aici prin frigider. Frigul s-a mai muiat un pic, -3, -5 cam pe acolo. Duminica a nins toata ziua, dar totusi soselele sunt bune. Azi o sa ninga iarasi. Unde esti tu primavara?
Va povesteam ca am fost la ecograf cand aveam 30 de saptamani si 4 zile si bebe avea 1800 grame. My doctor zice ca bebe e prea mare si o sa repet ecograful pe la 35 de saptamani caci vrea sa ma bage in cezariana mai repede sa nu ajunga bebe prea mare. Hmmm, dupa cum ziceati voi poate fii o eroare de 500g. Parca nu m-as baga la cutit asa repede.
In rest si eu m-am imbolnavit cu dureri de gat si muci si o tuse de il scutur pe saracul bebe. Cum aici nu se recomanada nimic m-am dus la homeopat sa caut ceva: siropul de brad nu se recomanda la gravide, propolis e interzis gravidelor....etc. Dropsurile cu zinc ar fii bune dar cautand pe net am vazut ca 2 dropsuri pe zi plus vitaminele prenatale depasesc cantitatea necesara de zinc pe zi si poti intra in travaliu prematur. Asa ca am ramas la ceai din lamaie. Cel putin am citit ca pe bebe nu il deranjeaza prea tare cand tusesc...
Acasa am intrat si noi in santier, pregatim basementul (un fel de demisol de la voi) l-am impartit in 2, sa avem o camera unde sunt masinile de spalat si o alta camera pentru musafiri plus o baie. Trebuie sa terminam repede caci vine bunica pe 7 Mai.
Si inca ceva...dupa dezbateri profunde am ajuns la o intelegere pentru un nume de baiat....Asa ca pe bebe o sa-l cheme Maximilian. Mi se pare cam lung dar imi place ca o sa pot sa-i spun Max...
Aveti grija de voi.
AMR un pic....
31+
dicirstea spune:
Neuronul meu comatos si-a adus aminte ca cineva (Cred ca Bebe_beca si parca si Philip) avea o pb cu o raceala la bb1.
Am ajuns la conluzia ca nebulizatorul e sfant. Imi mai spusese un coleg care are 2 copii, dar nu l-am bagat prea tare in seama. Dar in toamna-iarna l-am avut pe Matei racit sau bolnav de-a dreptul in fiecare luna, le-am bifat pe toate pe lista: brosiolita, laringo-faringita, pneumonie si otita. Luna si specialitatea.
Invariabil tratamentul cel mai eficace a fost cel facut cu nebulizatorul.
So, recomand calduros achizitionarea unuia chiar daca acum a trecut problema. Din experienta stiu ca in general bolile se manifesta seara/noaptea si in week-end/de sarbatori, cand nu se gasesc pe toate drumurile farmacii dechise si care sa si aiba asa ceva. Vorbiti cu pediatrul, ii spuneti ca l-ati luat si ce va recomanda sa luati si sa aveti in casa in caz de..Cel mai sigur va zice ser fiziologic (se poate folosi simplu, pentru un banal desfundat de nas si usurat caile respiratorii) si un ser efedrinat. Astea se dau fara reteta, mi se pare ca si Flixotide sau Acc "nu stiu cate sute"-e special ptr nebulizator.
Plus un gel "Vaporub" ptr copii, in fuctie de varsta: pentru masat pe piept (racoreste in caz de temperatura si desfunda nasul, in loc de Karvolul care nu se mai gaseste) si niste picaturi "Moraz", tot ptr desfundat nasul si tot in fct de varsta.
28
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
philip spune:
mi-e rau si ma tot gandesc ce caut eu la serviciu. tot am zis ca sa-mi mai salvez din concediu, dar pt ce-l salvez, nu stiu zau, ca doar am hotarat ca nu ma mai intorc la munca. anyway, poate plec acasa mai acusi. am dormit si tare prost, philip era mofturici dimineata...
anda, a iesit f frumos camera lui bebe si finutul e asa micut.
elena, curat ghinion, cred ca am fost racita la fiecare 2-3 saptamani. si daca nu ma mai spal eu pe maini (ca-mi masor glicemia de nu[s cate ori, pur si simplu cred ca sistemul imunitar e jos rau).
pupici tuturor
philip
29weeksbabyboy
mommyandreea
dicirstea spune:
ohohho, lume noua!
Nu stiam eu de unde a venit asa o adiere de crivat... a scris Alberta.![]()
Dupa cum am vazut-o si pe ilar...
Asteptam provincia .. recte cealalta emisfera. Cataaaa14...nu se aude pana la tine??
28
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
motiana spune:
buna albinutelor, voi va confruntati cu problema nasului infundat? eu nu mai stiu ce sa fac, non stop mi se infunda -si nu e raceala-, noaptea nici nu pot sa dorm din cauza asta.Oricat l-as sufla parca e din ce in ce mai infundat.
Sa folosesc oare apa de mare?
motiana [] 26+
motiana spune:
off, cu banii astia, se pare ca a lovit criza pe toata lumea. la noi apartamentul e in renovare si ma rog sa terminam pana la sfarsitul lunii mai (daca or sa ne ajunga banii) ca sa nu-l aducem pe bebica in garsoniera
.Incerc sa nu ma gandesc la problemele astea, dar uneori m a coplesesc si ma a[puca tristetea, noroc ca sotul meu e optimist si ma incurajeaza mereu.
motiana [] 26+

,la cat mai multe saptamani inainte si cat mai aproape de termen!!