Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(98)
Raspunsuri - Pagina 9
Ayla21 spune:
buna dimineata. Scriu de pe mobil si parca vad ca pierd tot pana dau trimite
Adirys, noua ne-a dat verde dr dupa control, sa iesim la plimbare. De preferat in carucior sa fie protejata, si nu in spatii publice, ca e sezonul virozelor.
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
Ayla21 spune:
puiuta mea a papat la 4 ore si da semne sa solicite singura roomservise-ul, deci tot raul spre bine. Sunt buimaca de somn'asa ca va pup si mai bag o tura de nani, si-l las pe tati cu drepturi depline
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
Ilinca_M. spune:
Neatza la tufete. Sper ca v-a mai trecut raceala...Aici vad pe geam ca e soare si frumos, nu stiu daca si cald ca n-am iesit, l-am trimis pe Manole la plimbare cu tac'su si io astept (mura-n gura) sa-mi faca maica-mea mamaliga cu telemea de oaie si felii de carnatzi uscati picanti. Asta va fi micul dejun de duminica
Gaza22, hai sa tragem o analiza: pai femeile rac sunt de obicei de 2 tipuri: una femeie-copil, romantica, gratioasa (dar care are tendintza de a deveni o mama closhca) si un tip de femeie pasionala inclinata spre dragoste de tip suflete-pereche. Cu Fecioara isi gaseste multe puncte in comun, se aseamana prin viatza interioara bogata, ambii-s niste delicati, dar Racul e mai emotional si Fecioara mai rationala. Cu berbecutzii ce sa zic, noi, ca semne de apa (rac, scorpii, peshtane) ar trebui sa mai potolim din focil lor. Partea buna pt. copiii berbeci e ca desi ne vor manca noua sufletul, e bine ca se vor descurca in viatza, vor razbate, se vor impune cu toti, nu numai cu familia, deci nu vor fi niste pampalai (cum am fost eu, de ex)
Hai ca deja-s si netty sandu si mama omida la un loc!
A mai nascut cineva de cand tot scriu eu?!
35Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
millie spune:
Neata fetele! Bine ai revenit tati de Luana!
Monica mamica fericita de Timeea Alexandra
pisigri spune:
Ilincaaa.... ...vreau si io te roooog...
Eu gemeni
Tati fecioara
Ilinca pesti cu ascendent fecioara
Saru'mina !
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
chatonel spune:
meyyy, ce de fecioare avem pe-aici!!! se vde ca-s familiste
Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 5
Toulouse, la ville rose
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada A-propos, Ilinca, ne faci si noua astrograma? Eu - Fecioara Motanul - Taur Bebelina Adelina ar trebui sa fie taur dupa DPN, dar cu siguranta va fi berbec, ca va fi cezariana... |
Ilinca, pleeeeeeeeease, revenim cu rugamintea.
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 puiuta mea a papat la 4 ore si da semne sa solicite singura roomservise-ul, deci tot raul spre bine. Sunt buimaca de somn'asa ca va pup si mai bag o tura de nani, si-l las pe tati cu drepturi depline |
Felicitari!
Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
georgiana310 spune:
Bravo fetelor!!! Numai cu astrogramele astea o putem tine pe Ilinca aproape de noi!
Ce-mi place, Ilinca, e ca tu chiar te pricepi si ai un fel de-a le povesti... Ce mai?! Scorpioanca - inclinata spre mistic si cu dar de a capta atentia
37+ Brisees
gia
Ilinca_M. spune:
Mama Omida se intoarce
Millie, io nu pot sa bag mana in foc da' conform zodiilor shefu' casei ar trebui sa fie tata-leu, iar voi, racul si pestisorul, va puteti baza pe el, ca sunteti mai sensibili si mai delicati, el e cu "aranjamentele". Leii sunt personalitati magnetice si nu-i usor sa traiesti in preajma unuia, e cea mai orgolioasa zodie si trebuie sa-i recunosti in permanentza meritele, sa-l flatezi, sa-l "pigulesti", sa pari entuziasmat de puterea si stralucirea lui...si atunci nu ai treaba cu el. Are foarte multa energie, e zodie de foc, voi cei de apa din familie sunteti mai "lini".
Pisigri: femeia gemeni...are un tip de inteligentza empatica, aceasta facand-o sa se adapteze partenerului, se poate modela dupa firea lui. Cica cu fecioara s-ar armoniza mai greu, ea fiind prea mobila pentru inertia celuilat si pot aparea conflicte.
Pestii cu ascendent in fecioara au un puternic simt umanitar, vor fi preocupati de problemele suferintei, raului etc.
35Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
georgiana310 spune:
Am vrut sa va mai zic ca io sunt Scorpion, sotul Rac!
Frate-miu e Berbec, soacra-mea si cumnata-mea la fel, nasii lui Bris la fel! Intr-adevar, sunt catari de incapatanati - TOTI, independenti, de-astia care-si iau viata si deciziile in piept. Dar, pt un Scorpion (poate doa cazul meu) e usor sa "trateze" cu ei.
Pe frate-miu a fost mai simplu: l-am bumbacit de mic si a stiut din start cine e seful
Cu soacra-mea, si mai simplu: zic ca ea si fac ca mine, astefel ca ea e cea mai buna soacra si eu nora perfecta!
Cu cumnata-mea e clara treaba - eu sunt sefa! Dar daca e sa ma bag in viata ei si sa ii spun ca/daca greseste - mi-o iau, e clar!!! Cand totusi am ceva sa-i zic, ii spun si cgiar daca ies scantei, le rezolvam repede...
Cu nasii lui Bris, care ne sunt si cei mai buni prieteni, e un pic mai greu - eu sunt mezina grupului si pana sa implinesc acum 25 ani, tot imi spuneau ca drept la replica imi vor da dupa ce fac si eu o varsta... Asa ca de-acum, le arat eu cine e seful!!!
Eu cred ca Berbecii sunt o zodie foarte faina...
37+ Brisees
gia