Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ilinca ,multumim pt. analiza,asa este in mare parte,fecioara este obsedata de curatenie si ordine,mai ales la ea in camera si are doar 2 ani jumate.
Cu berbecul imi este usor ,doar am imblanzit unul dejasotul!
El a invata t sa lase de la el daca a vazut ca am coarnele mai tari decat ale lui .

Inapreda,
ce bine a crescut bebelusul tau,la 4.200kg !

Fetele care pot modifica listuta cu date,eu ma internez miercuri pe 25 dar voi fi operata pe 26 joi,asa e protocolul la nemti,te mai analizeaza,slefuieste pana te baga in operatie,oricum sunt ok,am incredere in echipa care se va ocupa de noi,plus ca sotul va putea sta langa mine de la inceput pana la sfarsit.

Azi,dupa multe zile de stt in casa in pat sau pe canapea,am iesit la cumparaturile pt spital,in sfarsit am reusit sa-mi cumpar ce aveam nevoie,

In seara asta simt ca nu voi reusi sa dorm ,deja m-am obisnuit sa stau in fund pana pe la 4 dimineata cand cad moarta de oboseala.
Norocul meu ca a venit mamaica mea la mine si se ocupa de Sophia in exclusivitate.

Seara buna la toate.

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

vad ca e promotie mare la raceala, ca am luat si eu o portie dubla nu asa. am tot rontait lamai azi, ceiuturi multe, niste oscilococcinum si stodal ca am inceput sa behai putin. dar e starea aia nenorocita de zacut la pat, ma dor oasele- oare cum am reusit noi acuma sa facem club de racite???????

diana 37+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

si tu racisi, dyana? E rau, rau!!!
Nu pot sa respir, nu pot sa dorm, cred ca incep sa fac si febra

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 6
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Pai da, ca de obicei Hop si eu la spartul targului. Numai la mine cand vine noaptea parca vine dimineata, am noroc uneori cu diferenta de fus orar ca altfel cu siguranta as vorbi singura la pereti pe forum.
Ilinca, mama daca mai ai chef ia trage-mi si mie o analiza deaia elaborata de-a ta ca la mine combinatia e de te doare capu:
Eu - Rac
Tati - Fecioara (descriere perfecta facuta de chatonel)
Gaza mica -Berbec.
Ce e mai rau e ca mama mea e berbec, intre noi doua, compatibilitate zero, scantei cat cuprinde, conceptii care se bat cap in cap cu duiumu. Mie groaza sa nu fie si gaza asa. Bine ai zis tu.. cum de am nimerit eu cea mai dificila zodie din an pt copilul meu?
Astept raspuns.Ma astept sa ma lovesti tare.

36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Multumim, tati de Luana! Super-ideea cu paginutzele pentru ghiocei! De fapt, aveam de gand sa fac o paginutza pt Adela, dar tot nu ma apucam... Barza kioara sunt! Dar sa avem toti ghioceii la un loc e si mai dragutz.

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Denisa, ne dai niste detalii despre lenjeria de la Ferreti (sau Feretti? ). Stiu ca parca Florynela avea, dar ea e ocupata cu bebe, iar eu chiar intentionez sa achizitionez una de la ei. Doar ca de pe net, si prin urmare as avea nevoie de cat mai multe detalii. Ai luat cu aparatori? Adica garnitura completa? Si cat a costat? Materialul banuiesc ca e super...

Anamaria, as pune si linkul, dar nu e voie... Este setul de pe bebejunior - "sestetto Cat&Dog orange" scrie pe el, dar nu e kiar sestetto, ca nu are pilota si pernutza, ci doar: cearsaf de saltea cu elastic, cearsaf de pilota, fata de perna si perete protector format din trei laturi de 180 cm (pt patuturile de 60*120cm). Materialul mi se pare foarte buna, bumbac, facut cu simt de raspundere. Pernutzele laterale erau de fapt "must have", ca pana acum cumparasem doar seturi fara pernutze lat, in ideea ca luam pat pliabil, dar ne-am razgandit. Husa se poate desface de pe pernutze si spala separat, ceea ce mi s-a parut foarte important. Pretul a fost ca si cel de pe site 180ron. (Reducere 10%)
Sper ca ti-am raspuns la intrebari. Personal sunt incantata de akizitie.

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

'Mneata tufete!

E soaaaare afara! Haideti la cafea. Sau...mai bine mai dormim un pic? Parca, parca...

Gina 37+
HAPPY!!!!!

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

'Mneata tufete!

E soaaaare afara! Haideti la cafea. Sau...mai bine mai dormim un pic? Parca, parca...

Cafeaua e gata de mult! Cu lapte! Dar soare...

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antonia_05 spune:

Buna dimineata!!Sunt noua pe forum,sunt mamica unei fetite de 4 ani jumatete si viitoare mamica pe 2.06.09 tot fetita!!
Poate am gresit,nu trebuia sa scriu aici,daca stiti cumva unde as putea sa scriu vas fii foarte recunoascatoare!!multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neataaaaaaaaaaaa! e soare si aici, dar de ieri s-a racit vremea

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 5
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Neataaaaaaaaaa fetelor! As bea si eu o cafea tare tare.....

In sfarsit am dormit si noi bine...off colicile astea.
trebuie sa recunosc ca nu am citit din urma..am intrat doar sa va salutam

Si am o intrebare...mamicile de ghiocei..la cat timp ati scos puiutii la plimbare?

Va

Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna burtici cu samburici ,mamici si ghiocei.

O zi cu soooooare si la Navodarisi cu mult lapte

Am dormit azi noapte si acum astept musafiri un bebeic de cca 2 luni-baietelul prietenilor nostri(pt ca nu putem ajunge noi la ei pana dupa ce nasc vin ei)

Azi mai apar ghiocei??
Pt orice eventualitate

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput