Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
libertatea, independenta, sa fac cind si ce ma taie capul, sa calatoresc, intr-un cuvint sa...copilaresc!

Cind vad mamici tinere si curajoase ca si Ayla sau Niko...ma incearca sentimente de admiratie dar si de in fel de...mirare: oare cum reusesc? eu la virsta lor ...

Zi-mi repede, sa stiu ce-am pierdut!

Ina, copilul ti-l educi in ritmul tau. Vi-l las pe Alex sa va povesteasca el in "dulcele lui stil" (thank you Sasha ) cum isi lua copilul de cateva luni dupa el legat de gat in ham rosu, la munca pe teren, sau la party-uri in cosuletul de masina. Claudiu e mai varsator ca varsatorii, chiar nascut la limita zodiei (20 ianuarie e clar inca in copricorn) e un copil independent, si descurcaret, e sociabil, si deloc bolnavicios. S-a mirat lumea cum am indraznit azi s-o scot pe Luana afara. De ce? Are aproape 2 luni, a facut vizita unde ne-a dat doctorita viza, si afara era caldut. Nu am de gand s-o tin in casa pana la majorat. Si asa o infofolesc si o tin cu caciulita in cap, desi sunt impotriva la asa ceva. Dar daca asa se cere.

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Da, am desfacut si eu salteluta. \miroase a sintetic
Am lasat-o la aerisit.

Malta

Ia sa vedeti combinatii explozive de zodii:

Eu: fecioara (pasarele din greu cu ordinea si cum tre facute lucrurile prin casa)
El: scorpion (cam al dracu da nu se manifesta ca eu is mai capoasa si mai rea de gura)
Puiu1: Rac (maniac-ahtiata dupa mama: e ca ratusca din Tom si Jerry care umbla dupa motan zicand Mama obsesiv)
Puiu2: Berbec dak o fi ca fratemiu care si ala era obsedat de mama ...presimt un razboi atomic intre pui

37+ Damian Codrut Andrei
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ia uite o discutie numai buna pt noi :)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134945&whichpage=4

desi chestii majore nu am de reportat, am pierdut totusi CI (cardu de identitate) si efectiv nu stiu nici unde si nici cind
si cit eram la servici nu prea-mi mai ardea de munca, sedinte etc, mai ales daca trebuia sa gindesc si acum nu mai am rabdare sa citesc decit carti usoare... am luat acu vreo 3-4 luni o carte de istorie a lumii mai speciala, de Toynbee, am inceput-o de citeva ori si degeaba, daca o las din mina citeva zile apoi tre sa recitesc inceputul (desi am trecut si de suta de pagini) ca nu se mai leaga nika in mintea mea :) asa ca tot necititta a ramas...

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 6
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Am pus poze cu baieteii Bogdanei, la albumul vostru pe Picasa.
Sunt tati de Luana. Tot doream sa intru si sa va multumesc ptr ca v-ati gandit la noi. Multumesc din suflet ca ne-ati purtat in gandurile voastre si ati sustinut-o pe Monica.
O gradina de flori

(eu am intrat doar sa trasmit)

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Tati de Luana, bine ai revenit!
Multumim pt poze.

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 6
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vorba voastra: ceeee? miroase saltelutza de cocos?! Ca nici eu nu am desfacut-o din ambalaj inca...Patutzu' mi-a venit de careva zile dar inca nu l-am asamblat...astept sa mai iasa mirosul din parchetul lacuit (daca n-as fi gravida as sta numa cu nasu'-n el, asa-mi place mirosul, v-am zis io, scorpion inclinat spre vicii).
Nu ma mai speriati cu racelile voastre, chiar n-as suporta sa racesc si eu. Am fost racita de 3 ori in sarcina, primele doua dati nu cine stie ce, absolut suportabil, dar dupa Craciun pana dupa Anul Nou am fost scoasa din functiune, nici nu vreau sa-mi amintesc ce horrrror a fost!!!
Novus: - EU : Taur
- Sot : Balanta
- bebelina: Peste
Sotzu' e ca al meu. Deci Balantele daca nu-s de-alea dezechilibrate rau (eu sa spun drept nu am intalnit de-alea, cred ca e un mit:))) sunt minunate, romantismul intruchipat (atentie, romantism nu sirop!), sensibile si grijulii, zodie artistica prin excelentza, talent, originalitate, calm. Taurii fiind incapatzanatzi, pragmatici si ambitiosi, probabil le mai mobilizeaza pe Balantze, care-s tare inclinate spre spiritualitate si le cam lipseste simtzul practic...Bebelina Peste va fi probabil o visatoare si o sensibila si prevad ca va face echipa mai buna cu tata Balantza permisiva si aeriana mai degraba cu mama-tauroaica-talpa casei

35Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Bine ai venit tati de Luana! Multumim de poze si de flori!Te asteptam alaturi de Monica cu sfauri pretioase.
Chatonel sa nu racesti acuma... sa plece raceala.Incearca si cu ridichesi miere.

40+

Mergi la inceput

Multumesc!
Deocamdata editez paginile web. Spuneati voi de fecioare
Sper sa va placa pagina ptr ghiocei, am ales un background special sa se potriveasca si ptr ghioceii fete si ptr ghioceii baieti.
Voi continua ce a inceput Monica, sa fie trecuti si copilasii noi. Oricum am timp si ma voi plictisi in viitorul apropiat.
Cine doreste pe Piczo sau oriunde altundeva stiu eu, va pot ajuta sa creati webpage pt baby vostru.
Spuneti doar.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Tati de Luana bine ai venit acasa ,multumim pentru poze si flori.

Chatonel baga repede lamaie.
De cand ai postat linkul de mai devreme am tot citit acolo, deci nu mai pot de burta rad incontinuu ,sunt dementiale fazele povestite,nu ca nu m-as regasi prin multe dintre ele

Sa citesti si aici : http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=122112

36+ cu Natalia Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Denisa eu am cautat pe site-ul MS insa ca si tine nu am gasit nimic. Am sunat, doar ca bineinteles nu raspunde nimeni. O sa incerc sa mai sun luni. Se poate completa acea fisa si cu dr ginecolog? Am programare la el sapt viitoare si nu m-as duce la Bals caci mi se face rau de fiecare data cand merg acolo.

Nu cred ca merge cu ginecologul, ideea e sa se sustina diagnosticul de hepatita cronica virala cu VHB, cu rezultatul analizelor (serologii, VL, probe hepatice, echo etc...) Asta o face infectionistul sau gastroenterologul (nu stiu... poate MF, dar nu sunt sigura). Cred ca cel mai bine ii intrebi tot pe aia de la MS, ca ei au tot felul de idei, poate descoperi ca se poate...

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput