Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(98)
Raspunsuri - Pagina 5
joanna27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Io-s capricorn si Alex fecioara. Clau tot capricorn si fi-mea vad ca se straduia mai putin si iesea tot capricorn, dar daca nu-i iesi, de ianuarie tot e (eu 12, Clau 20 si Luana 28, o tinem tot intr-un chef luna ianuarie ) Dar 3 zodii de pamant si Luana varsator, cum sunt varsatorii de libertini. Noua ne zice de bine? Pe Joanna cred ca am satisfacut-o pe ziua de azi. Simina, ceai de ceapa ca-i rau daca tusesti. Multa sanatate! Mai, nu pot sa dorm, la 3 ore mi se umfla sanii si e o mancarime de-aia dureroasa. Si la 4 ore tot o indop eu. S-o las mai mult? Daca-mi scade in greutate? Azi a papat la 8 fara 10 dimineata, la 11,20 inainte sa plecam de acasa, abia la 3 si ceva cand am ajuns, si acum am trezit-o eu sa pape, ca ea dormea de rupea daca a fost afara la aer. Macar sa-mi notez orele ca fac atac de panica. Ma bate gandul sa-mi iau cantar sa nu ma trezesc vineri ca in loc sa punem, am scazut. _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |
Monica nu m-ai satisfacut in totalitate...a mai ramas ceva de facut
Cu alaptatu sory, dar noi suntem chiar mici si nu stim nimic
40+
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Mai, nu pot sa dorm, la 3 ore mi se umfla sanii si e o mancarime de-aia dureroasa. Si la 4 ore tot o indop eu. S-o las mai mult? Daca-mi scade in greutate? Azi a papat la 8 fara 10 dimineata, la 11,20 inainte sa plecam de acasa, abia la 3 si ceva cand am ajuns, si acum am trezit-o eu sa pape, ca ea dormea de rupea daca a fost afara la aer. Macar sa-mi notez orele ca fac atac de panica. Ma bate gandul sa-mi iau cantar sa nu ma trezesc vineri ca in loc sa punem, am scazut. _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |
ayla, nu mai stiu unde am citit/auzit ca prematurii asa fac, nu stiu sa ceara mincare si de-asta trebuiesc treziti din somn si hraniti la fiecare 3 ore pt ca ei au niste tolerante mult mai mari la durere si asta ii face sa taca milc ... deci tu tine programul in continuare cu papa din 3 in 3, cum zic si tzitzile tale
In privinta autismului, nu am gasit pe net decit un studiu facut de canadieni... asa ca medicul tau putea sa taca din gura in loc sa te bage in sperieti, oricum diagnostice (sigure, ce nu dau gres) dinastea se puna abia de pe la 2-3 ani incolo.
Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 6
Toulouse, la ville rose
Ilinca_M. spune:
Joanna, sagetatorii si capricornii nu au ceea ce se cheama o dragoste la prima vedere, adica nu se inteleg din prima dar ajung sa se completeze f. bine si impreuna reusesc multe. Is si un fel de "extremele se atrag", sagetatorii mai rebeli si independenti, capricornii mai "de casa" si mai conformisti.Ambii sunt ambitiosi.Ce bebe berbec...ce pot sa zic, el e shefu'. Io v-am zis ca ma tem de berbeci!
Ayla, la tine liniste si pace cu atatea zodii de pamant, ai nimerit bine. Iar cu femeile varsatoare iti spun eu cum e, ca am o vasta experientza (incepand de la maica-mea pana la muuulte prietene bune): sunt niste LUPTATOARE categoric (numa s-o cunosti pe maica-mea! nu-i nimic ce sa-si fi propus si sa nu fi realizat!), perseverente, ambitioase, lucide, inteligente. Ce am observat varsatoarele nu-s cu romantismul, si de-l au, si-l inabusha si se straduiesc sa fie rationale, o varsatoare nu cunosc sa-si fi pierdut capul din dragoste, de exemplu, no way! Asa ca n-o sa ai probleme sentimentale cu Luana
Ina, si asta-i motiv de ganduri negre?! Si io-s gaina batrana (cu morcov tanar, bine ca nu-s singura) da' zau de-mi bat capul. Personalitatile umane-s asa de diferite ca n-are rost sa incercam sa gasim asemanari in functie de varsta! Am cunoscut fete maturizate repede, care stiu ce vor si care si-au intemeiat repede familii, pana la 25 de ani au rezolvat si cu copiii. Altele abia de la 25 incolo se mai trezesc cat de cat din "aerieniala" (eu, de ex.) si abia pe la 30 sau dupa se aseaza. Altele niciodata, sunt prea independente. Ei, desi atat de diferite toate pot fi fericite, fiindca asa au ales ele, nu au fost fortzate de imprejurari! Eu abia la 25 de ani am inceput sa bat cluburile si sa dansez pe baruri, dar asta nu inseamna ca nu inteleg perfect o femeie de 20 pentru care visul implinit e familia. Ambele suntem fericite, eu n-as fi schimbat cu ea pentru nimic in lume, ea cu mine nici atat!
Maaama, ce intzeleapta m-am dat si cat carnatzu' fara sfarsit am scris!!!
35Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
joanna27 spune:
Ilinca multumim de astrograma...asta cu extremele se atrag am citit-o si eu.Si inra-devar la noi nu a fost o dragoste pasionala...ne cunoastem de la 15 ani dar o pereche formam de 6 ani..am fost si suntem cei mai buni prieteni.
El este tot ceea ce eu nu sunt si invers..ne completam perfect si sincer n-as schimba nimic...
Cat despre berbecut...clar el e sefu...uite cat se joaca cu noi
40+
olishka spune:
Buna seara!!
Denisa eu am cautat pe site-ul MS insa ca si tine nu am gasit nimic. Am sunat, doar ca bineinteles nu raspunde nimeni. O sa incerc sa mai sun luni. Se poate completa acea fisa si cu dr ginecolog? Am programare la el sapt viitoare si nu m-as duce la Bals caci mi se face rau de fiecare data cand merg acolo.
Olga 34+ David
novus spune:
Hello fetele !!!!! am dormit langa bebelina de numa !!!!!
MALTA, SUCCES !!!!!!!!!!!!!!
ILINCA, vad ca te pricepi la zodii si imi place cum le povestesti asa ca ia fa si mie tabloul de familie:
- EU : Taur
- Sot : Balanta
- bebelina: Peste
balanta am echilibrat-o eu ! (mi-a luat cam mult, dar merita )
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
denisamada spune:
citat din mesajul lui doranna denisa, ai scos salteluta din plastic? a mea miroase f urat, am tinut-o la aer 2 zile si tot degeaba nu stiu ce sa-i fac |
Nu... stai ca ma duc sa vad.
Da... cam urat. O punem la aerisit. Husa merge desfacuta si spalata, dar cocosul... tre sa iasa mirosul ala sintetic.
Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
chatonel spune:
care mi-ati dat raceala, ca sa stiu pe care bat???!! suflu mai dihai ca o balena si nu pot sa respir deloc pe nas!! ceai cu lamiie si miere baui, baie fierbinte facui si vad ca tot asa aiurea ma simt... nascatoare mi-ar mai trebui acum ca sa fie tabloul complet !!
Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 6
Toulouse, la ville rose
joanna27 spune:
citat din mesajul lui georgiana310 CEEE???? Salteluta de cocos miroase urat??? Vaaai, ma duc sa vad! 37+ Brisees gia |
Oare toate miros, indiferent de firma?/Nici eu nu am desfacut-o ca am zis sa nu se prafuiasca....
Tre sa vedem sa nu avem surprize..da tre sa zic la sot ca eu sunt la mama
40+