Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am oprit postarea de mai devreme ca am vazut-o ca se screme...am pus una bucata fatuca pe olica si nea nelu s-a facut vazut..mai eu am mpresia ca-i place mai bine sa faca cc la olita, nu se murdareste, iese mai bine, nu se screme prea tare, ca atunci cand sta in fundulet i se imprastie peste tot..in fine... intrebare pt fetele care pun pipilasii pe olica: voi cu ce spalati apoi olica? eu pun protex gel de dus si dezinfectez apoi cu o carpa curata special pt olica si spirt. mi-e frica sa dau cu alte dracii pe ea ca e de plastic si nici nu vreau sa se irite daca ramane cumva pe margine detergent..

doamne cat ii plac melodiile alea baby einstein..i le mai pusesem odata si nu parea interesata, dar acu behaie si ea si canta pe melodia Old McDonald si bate la niste cutii goale de Nan

noi tot singure, cornel la scarbici, iara si maine lafel, vesti proaste, aseara am plans de am crapat...s-ar putea sa-i de afara pe toti angajatii pe motiv de incompetenta, le-au mutat termenele cu 2 sapt ai devreme ca sa se asigure ca nu termina nici daca ar lucra non-stop. bai, e cotoioasa treaba cu locurile astea de munca. o sa murim naiba de foame. iar ma demoralizai


The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

http://jullyenne.labrute.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LMA pentru toti bebeii de ieri, de azi si de maine!!

LMA pentru Ache, pe care am uitat-o pe 18, din pacate

Azi sunt pe fuga, nici nu am apucat sa citesc tot. Fug la terapie.

LA MULTI ANI pentru Gabitza, sa ramaneti mereu la fel de fericiti si sa le creasca profitul la aia de la Swarowski in fiecare an

Simonix, ma bucur mult ca micul pletos si-a mai revenit! Da Doamne sa nu mai vina febra aia urata!! Duca-se pe pustii!
MsBB – am ras cu lacrimi de postarea ta cu stafidele...
socrate, Trixera e de la marca Avene, eu am comandat-o de la o farmacie online (nu e deloc ieftina, sa stii, 200ml costa 15,50€). E speciala impotriva neurodermitei si a pielii excesiv de uscate... iar la David da rezultate, are pielea catifelata cum n-a avut-o de la nastere!
Doloress – m-ai impresionat ca intotdeauna, sa stii ca si eu am fost pusa devreme la olita si obligata si tot asa traumatizata am sfarsit. Imi amintesc de o faza (prima mea amintire din viata!) cand aveam doi ani, cred, eram cu tata la stadion, el arbitra, eu ma plimbam printre bancute si asteptam sa se termine meciul. Fara sa vreau am facut pe mine (fiind imbracata toata in alb, cum ma purta mama ca sa-si pastreze iluzia de imaculare) si imi aduc aminte si acum senzatiile alea ca am murit de rusine, efectiv voiam sa se deschida pamantul si sa ma inghita, am vrut sa mor decat sa ma vada mama asa... deci dresura si neacceptarea ei isi spuneau cuvantul de atunci. Nu mai spun ca o viata intreaga am avut probleme cu vezica, senzatii permanente de pipi, dureri pe fond de stres, trezit noaptea ca sa merg la toaleta si incantatii de genul „Hai, esti treaza, esti pe toaleta, acum poti sa te relaxezi si sa faci pipi“ – iar asta la peste 30 de ani!! Astea sunt consecintele educatiei sfincteriene abuzive...
Blue Angel – bravo pt. rezultatele bune! Si ma alatur si eu celor care spun ca esti o frumoasa
Cleo – te grabesti cu concluziile, adica ref. la concurs: nu am castigat nimic. Mai vine votul moderatorilor, cu pondere de 60%, ala e decisiv. Si aproape pariez ca nu voi castiga. Imi spune mie asa o pasarica
Iulia – o incantare Mufitza ta, ca intotdeauna!
aelita – ii ador pe copiii tai, sunt atat de frumosi si expresivi!
Alysh – cum n-ai gasit cartea acolo? Ca doar eu am postat-o!! La subfolderul de Psihologie. Ei, daca ai gasit-o pe google, tre’ sa ma laud si eu cu ceva: eu am tradus-o din germana, e munca mea acolo! Pupam Vlady, sa iasa mai repede toti dintisorii!


Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

MissP, ba ai cashtigat!! votul nostru, al votantelor, pt noi - poza reprezinta cea mai cea. Ai primit votul publicului, care este mult mai numeros decat 5 moderatori. Am zis!!


Simonacip, mara are 76.5cm si 8700gr. Nu e grasa, nu e slaba. Doar ca e mai lunga decat grasa. Adica manechina. Dar lasa ca ne iubes baietii si asha






o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Doloress multam pt citatul cu olita, mi s-a parut ff interesanta ideea de a folosi olita la baie si nu in alte camere! Sa ne mai faci conspecte ca nu ne bati deloc la cap ba din contra mie imi place!

Miss felicitari pt locul 1!!!!!!!! Vezi ce barbati frumosi ai!!!!! Stiu, stiu ca o sa conteze votul moderatorilor dar cred ca deja nu mai are importanta. Conteaza ca in ochii celor de pe forum care au votat tu esti pe locul 1 asa ca ai castigat concursul din punctul meu de vedere!

Iulia83 offf te inteleg prin ce treci cu serviciul sotului. Fruntea sus ca o sa vezi tu ca e cineva acolo sus care are grija de noi. E adevarat ca e o perioada nasoala dar o trece si asta. Stii ca si eu eram disperata cu serviciul sotului, acum e la noul job dar cautam in continuare ca munceste ffff mult. Era vorba de la 05.00-14.00 si ce sa zic pleaca dimineata la 04.00 si mai vine seara la 20.00 si azi la fel e la munca dar eu ii trimit cv-uri in continuare si incerc sa fiu cat mai optimista mai ales ca tocmai ce am fost la doctor si am aflat ca stau cu sanatatea in pioneze si din cauza stresului si cu casa si cu nasii mei, am dat in altele mai grave. Acum ma intreb de ce am fost asa proasta si m-am consumat atat! Asa ca please incearca sa fi optimista, stiu ca e greu dar incearca pt ca uite eu ce am facut si acum o sa am de tras ceva timp cu sanatatea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Chinabulina nu stiu ce sa zic, nu prea imi lipseste nimic, decat oamenii si relatia cu ei. Dar cum nu poti face omuletii pachet sa-i trimiti.... Dintre lucrurile materiale de suflet mi-ar place sa primesc ceva obiecte de artizanat, sculptate in lemn, albume despre locuri frumoase din tara, carti, dvd-uri cu documentare despre manastirile din Nordul Moldovei de exemplu. Chestii de genul asta.

MissP eu zic ca ti-ai ratat cariera, trebuia sa te faci traducatoare. Am inceput si eu sa citesc Alice Miller si ma gandeam chiar daca nu e tradusa de tine ca stiu ca ai tradus ceva carti din germana, dar nu-mi mai aminteam care. Mi-a atras atentie fontul frumos cu care ai scris numele autoarei pe prima pagina, asta mi-a dat de banuit la inceput. Apoi tot citind am zis ca nu cred ca ai tradus-o tu ca e pare o treaba facuta de un specialist cu experienta. Ai intr-adevar talent la limbi si la literatura. Bravo!



"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:



PATRICIA MAYA, COSMIN, TUDOR ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Iulia imi pare rau de serviciul sotului, speram sa se rezolve repede! POate gaseste altceva totusi. Asta se cheama scalvie de-acuma.

Andrada ai mare grija de tine, acum trebuie sa fim si mai atente la sanatatea noastra, pentru puii nostri mici. Sa ne aiba cat mai mult langa ei, puternice si optimiste! Am sa mai conspectez din Francoise Dolto daca va place, caci stiu ca nu toate avem timp sa citim si poate va sunt de folos idele ei.

Fetelor eu ma crucesc cat se munceste in Romania, cum se profita asa de oameni si de sanatatea lor. Pai eu daca nu ma plateste o data jumate si nu imi mai da si un stimulent ceva nici nu ma gandesc sa stau 5 minute peste program. Acum doi ani tin minte ca ne dadeau si certificate-cadou pentru timpul suplimentar de cate 50, 100 de dolari, in functie de cat stateai in plus. Luni de-a randul nu am mai avut treaba cu mancarea si hainele, le plateam din certificate. Apoi ne inscriau intr-un concurs, puteai sa castigi certificate-cadou de cate 700 de dolari sau un voiaj in valoare de 5000 de dolari. Eu am castigat un certificat de 700.



"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Buna dimineata si-o cafea cu frisca de la mine. Eeeee, stiu ca sunteti la cura da' azi facem o exceptie. Si oricum, dimineata e voie.

Fetelor, va cer si voua parerea legat de faptul ca Vladucu nu prea papa lapte. Sa va spun cum mananca : dimineata fructe cu branzica, la pranz legume cu carnita/ficatel, dupa-amiaza un iaurt cu cereale (ii dau iaurt napolact, este cam subtire, de-aia ii adaug cereale, altfel ii curge din gura), iar seara cereale cu lapte (lapte doar 100 ml), toata noaptea san (toata noaptea insemnand vreo 4-5 treziri).

Problema este ca eu nu stiu cat suge el noaptea ca ii dau tzatza si adorm la loc, nu stau treaza sa-l alaptez cu ochii pe ceas. Ziua nu suge decat daca-i foarte obosit si nu poate adormi.

Ce parere aveti ? Mie mi se pare ca nu e de ajuns suptul de noaptea si nu stiu cum sa fac, cand sa-i mai bag macar o masa de lapte.

Pupez. Sa aveti un week-end insorit, la Buzau asa se arata cel putin ziua de azi.




Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008


Accesi nedumerire am avut-o si eu. Doctorul meu a spus ca daca mananca iaurt 1 borcanel, branzica la fructe, atunci ii este suficient un supt de 50 ml.
Al meu laptic bea doar un bibe de 200 ml pe zi, uneori 2 bibe si la san, doar adoarme , nu stiu daca bea 50 ml....

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008




laptele are un rol foarte important la varsta asta...minim 600ml de late pe zi ,asa mi-a spus doctorul...mai reduceti din mancare ca nu degeaba se numeste diversificare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Chinabulina, ...carti in lb romana...chiar si dulciuri..
tre sa-mi zic si eu parerea...olita la 10 luni??si la 2 ani ce-o sa faceti, o sa le puneti pixul in mana?hai mai fetelor, toate avem pereri super despre ai nostri copii dar ma indoiesc ca e vreun Einstein prin zona... ce-i cu graba asta, ce atata stres?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

am oprit postarea de mai devreme ca am vazut-o ca se screme...am pus una bucata fatuca pe olica si nea nelu s-a facut vazut..mai eu am mpresia ca-i place mai bine sa faca cc la olita, nu se murdareste, iese mai bine, nu se screme prea tare, ca atunci cand sta in fundulet i se imprastie peste tot..in fine... intrebare pt fetele care pun pipilasii pe olica: voi cu ce spalati apoi olica? eu pun protex gel de dus si dezinfectez apoi cu o carpa curata special pt olica si spirt. mi-e frica sa dau cu alte dracii pe ea ca e de plastic si nici nu vreau sa se irite daca ramane cumva pe margine detergent..

doamne cat ii plac melodiile alea baby einstein..i le mai pusesem odata si nu parea interesata, dar acu behaie si ea si canta pe melodia Old McDonald si bate la niste cutii goale de Nan

noi tot singure, cornel la scarbici, iara si maine lafel, vesti proaste, aseara am plans de am crapat...s-ar putea sa-i de afara pe toti angajatii pe motiv de incompetenta, le-au mutat termenele cu 2 sapt ai devreme ca sa se asigure ca nu termina nici daca ar lucra non-stop. bai, e cotoioasa treaba cu locurile astea de munca. o sa murim naiba de foame. iar ma demoralizai


The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

http://jullyenne.labrute.com




stai linistita ca nu da pe nimeni, iti spune Stefany
APIA are probleme in special cu softul pe care-l utilizeaza, intarzierile nu s-au datorat incompetentei angajatilor...si treaba cu demiterea directorilor a fost o chestie pripita si negandita...dar ce ne mai mira in Romania?

Mergi la inceput