Nou stil de viata (263)
Raspunsuri - Pagina 18
carina spune:
Un manager HR de la o firma ia jumate din teancul de CV-uri si le-arunca la gunoi.
- N-avem nevoie de oameni care n-au noroc!
Vic: eu n-as face-o, dar nu iti pot da sfaturi. Stiu ca esti suficient de documentata/ inteleapta cat sa poti face singura alegeri 
Intr-adevar e sanatos hummusul (eu personal nu il tolerez din cauza ca nu tolerez nautul), dar portion control e raspunsul si nu ocolirea lui.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
gusta spune:
Raport stagnare deja m-am saturat ambitia imi lipseste si ma simt super obosita si fara putere sa mai fac ceva.
Poze nu avem ca eu am plecat repede si Rolo nu a facut,intalnirea a fost scurta dar a fost super asta e parerea mea
.
Se pare ca m-am bucurat prea repede cu drumul,ca socru a inceput sa delireze si mai mult si nu se stie ce o sa mai fie ,m-am obisnuit deja incat nu ma poate supara
.
Zuzi inca nu mi-am revenit ceva se intampla cu mine dar cum sunt buna de scris imi dau mai mult silinta.
Pup toate fetele,felicitari la cele care au slabit,credeti-ma ca va citesc dar nu stiu ce am de nu pot scrie,puneti parul pe mine poate imi revin ca imi vine sa ma bag in dulap.
Marilena si Mara Augusta
mihaser spune:
Salut!
Nu m-am cantarit...de frica!...Nu dati cu rosii...m-am apucat de mancat ca prostu`
Duminica am fost la Cora in Szeget...e fain ca au si raion de bio...Am luat linte. Am crezut ce e naut...
Acasa am descoperit ca e tot linte (am luat si o supa instant de linte)
Va pup!
mephala30 spune:
Hopes,in seara asta am facut hummus. Oarecum aduce cu o iahnie - e un gust usor ciudat. Vreau sa duc maine la scoala, sunt curioasa daca le va placea colegelor.
Raport:56.6 kg
Zuzilici spune:
Ruxi nu te supara ca doar eu am glumit cand am pomenit de calorii....sincer si mie imi place de-as manca non-stop dar cum sunt corijenta la "portion control" prefer sa fac mai rar ca sa nu o iau rzana. ![]()
Anda multumesc de raspuns si astept sa te vad in poze machiata, desumflata si in toata splendoarea cu-n zambet ca al meu pana la urechi.
Vik si eu cred c-ai sa ajungi la 65 si fara d-na Dr. dar ca sa stii cum stai tu e bine ca ti-ai facut analize mai amanuntite.
Cuba 2008
EMMA INVINGE cancerul
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
CRISCOSTY spune:
Zuzi, la mine vad ca este inca semnul intrebarii, am dat raport..stagnare
Vik, e bine ca faci analize, dar si eu zic ca poti slabi fara ajutor pana in vara atat cat ti-ai promis. Ai demostrat asta , o mai poti face si acum
Made, ma bucur ca ai reusit
Crys si Dany
puskin spune:
Mihaser, buna si lintea, insa eu as evita supele instant. Nu mai folosesc nici delikat sau alte porcarii, toate au monoglutamat de sodiu
.
Carmen, nu ti-a placut? Ai pus pasta de susan?
Zuzilici, stiu
, nu-i bai.
Plec si eu spre casa. Revin pe seara...
yubi spune:
Buna seara !Raport - stagnare. Am fix 60,6 kg,nu reusesc sa scad sub aceasta greutate.Dar nu ma dau batuta si perseverez
Am facut pariu ,cu sotul, ca pana la 1 sept. o sa am 55 kg
Tzuni,ai o inima mare si vei fi rasplatita
Anda e foarte frumoasa tunsoarea si te prinde f. bine .Eu va citesc zilnic, dar nu gasesc energia necesara sa si scriu
Va doresc o seara placuta !
Tzuni spune:
Intru si eu sa va scriu de la umbra celor 38 de grade ale corpului si "nuci" cu galeata. Si io si Afrodita. Stam in pat si ne doftoricim.
Anda, aratti SUPER. Imi place freza ta foarte mult! 
Raport: stagnare
Gabrielama, am vazut:
1. Marley & Me - am bocit ca proasta (merita vazut)
2. The Unborn - de groaza, dar cam prea putina groaza pt mine
3. Der Untergang - film german despre ultimele zile ale lui Hitler - era mai bun daca-l faceau americanii.
4. The Lucky Ones - foarte bun, mi-a placut mult
5. On The Other Heand Death - hmmmm...amatorism cu homosexuali
6. Passchendaele - canadian, de razboi. Merge
7. Real Time - film trist, dar te pune pe ganduri
Cam asta.
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA 
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU 
Delidana spune:
Salutare,
Tzuni, sanatate multa si tie si lui Meri. Cred ca doar Pisu a scapat de raceala. ![]()
Vik, eu mi-as face analizele respective si apoi as vedea ce zice d-na doctor.
Yubi, tinem pumnii sa cistigi pariul. Care e rasplata? ![]()
Gusta, hai, afara din butoiul cu melancolie, nu se poate, vine primavara si trebuie sa fii vesela. ![]()
Gabi, azi am rezolvat cu rochita, mi-au modificat-o si e bine - o sa-i fac niste poze saptamina asta (sper). M-am uitat si azi de pantofi, am gasit unii super frumosi, exact aceeasi nuanta de mov, dar aveau tocul prea inalt.
Mai caut...
Va pup, ma duc ca mai am ceva teme pentru miine si mi-e un somn de nu va spun...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan