Nou stil de viata (263)
Raspunsuri - Pagina 16
donna79 spune:
Buna!
O noua aparitie scurta din partea mea. Am raport de vineri seara, 81.7, nu am mai evoluat dar la ce perioada am avut, am bucur si de o stagnare.
La mine la job balamucul e in toi, nu vad cum o sa depasesc starea asta, am iar momente de panica, au inceput iar insomniile din cauza muncii care nu se mai termina si care, pot sa recunosc asta, ma depaseste. Imi vine sa plang.
Va pup pe toate!
Donna
hcclara spune:
'neata dragelor, ma doare gatul de mor! si-l mai am si pe Marc acasa ca a vomitat azi noapte, si are si diaree!
Donna hai ca trece si criza asta si va fi iar bine!
Ruxandra wow, deja ai fost la inot? bravo!
Gabi ce imbraci la intalnire? am avut si noi acum 3 ani, eu eram gravida atunci cu Luca, dar mi-a facut mare placere sa-mi revad colegii, desi pe profesori nu i-am invitat, numai pe diriginti dar nu au putut veni. Nici din colegi nu au venit ft multi, dar cati am fost, ne-am simtit tare bine! La facultate insa am avea anul viitor, dar nu cred ca se face, n-am facut nici banchet cand am terminat!
Crys ce fain ca pica hainele de pe tine!
tare as vrea sa te vad, si pe Dany bineinteles!
si pe Zuzi vreau s-o vad ca e cam zgarcita la poze! nu, Luca nu e inca la fotbal ca e prea mic, Marc merge, da, intotdeauna vinerea avem si ii place!
unde o fi lai a noastra, ca nu mai zice nimica...
eu ma duc sa vad un auto, unul vechi da bun pt mine incepatoarea fricoasa...ma duc sa-l vad si sa vedem daca e totul ok cu el si ne intelegem la pret.
vik n-ai mai aparut azi nopate, ai dormit? esti la dr acum? sa ne povestesti cum a fost.
Tzuni ce frumos din partea ta! sa va dea D-zeu si voua tot ce va doriti!
va pupicesc pe toate.
Sabina spune:
sa dau si eu un raport?
67.7 
Ruxi, bravo pt inot!
Spune-mi...unde m-as putea documenta mai serios despre chetsia cu toxinele care trec in lapte in urma efortului.
ma intreb..daca alaptez doar dimineata si seara(incerc sa fac asta dupa ce termin cu referatu), oare ar fi ok sa fac sportu dupa alaptatu de dimineata?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
nastad spune:
Raport:65
DORDIA , ce faci?
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
madelaine77 spune:
Nu am gasit la tehnic subiectul care ma desteapta si pe mine cum pun poze sub un scris.
Adica sa scriu POZE si cand dai click pe respectivul cuvant sa gasesti poza mare si lata.
Si sa o pot plasa oriunde vreau eu in text, nu la semnatura.

Va rog ma luminati si pe mine, ca tot vad pe la voi poze 'sub scris'![]()
CRISCOSTY spune:
Donna, uite o floricica de la mine ( imagineaza-ti ca este florea care iti place cel mai mult) care sa te faca sa te simti mai bine
Clau, o sa fac poze in weekend si le postez. Imi pare rau ca Marc este bonavior, sanatate multa
Made, din pacate nici eu nu m-am descurcat cu semnatura si m-au ajutat fetele. Cu siguranta te vor ajuta si pe tine.
Doina, voi cum mai sunteti? Ati fost la tara?
Ruxi, felicitari ptr. inot
Si eu dabea astept sa ma apuc de sport...
Sabina, Hopes, bravooo
Crys si Dany
puskin spune:
Asa...am revenit.
Hopes, hummus e un aperitiv ( arata ca o pasta) care se face din naut si pasta de susan la care se adauga ulei de masline, putin usturoi, zeama de lamaie (astea in functie de preferinte). Mie imi place mult, as manca non stop.
Donna, si eu am zile din astea cand imi vine sa plang de nervi.
Sabina, super raportul tau. Din pacate nu stiu sa iti spun unde te poti documenta, eu nu am aprofundat subiectul pentru ca intentionez sa mananc cam lafel si in sarcina ( cu mai multe fructe si legume si calorii, evident) ca sa nu fie nevoie sa fiu disperata sa slabesc in timpul alaptarii. Sa vedem daca imi si iese...
Made, nu stiu sa iti spun, imi pare rau.
Tzuni, deci Gabriela vine. Tu?