*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

v-am zis eu ca nu decedeaza

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI MARIA ROXANA SA CRESTI MARE,SANATOASA,DESTEAPTA SI FRUMOASA

LA MULTI ANI SI CELOR CARE AU MAI IMPLINIT O LUNISOARA

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ce m-ati distrat cu oglinda Nataliei Fata-voi nu stiati ca nu se mai poarta in tavan?! Se pune la capetele patului,pentru o adevarata panorama Trebuie sa recunosc(,) ca pe mine nu ma pasioneaza faza asta cu privitul-am avut curiozitatea (perversa),am pus camera,am filmat,am privit apoi..si gata..Nicio branza!!-E mai misto ce se intampla live!!..Cred ca discutia asta ar trebui s-o purtam mai pe seara!

Uite ca aparu si Catalina! Ce ma bucur ca fu doar oboseala de vina Si..vezi ca io te stig de 3 zile,da?!

Maaaamaaa..Adriiiuuutoooo!! Sunt superbe pozicile!!Pup io ingerasul mamei frumos!!E suuupppeeerrbb!!

Alice cred ca de la aspirina saracului am mai inviat!! Da' ce aspiriina fraaate,ca schimbai hainele de pe mini!!
Pfuuu..Bausi vin fara mine?!

Bravo Bucataras-frumos esti laudat!!

Asaaa Lianaaa.. nu slabi cureaua!!Sunt vieee..nu mai scapati de mine..chit ca raman singura pe-aci!!

Sanatate-Ramo!

Ce-mi place de blanka asa..activa!!burtica!

luny..tu si placinta ta..Mai ai?!-Daa..si la mine o ramasita!

Iote-o si pe Nicol cu tiramisu

Mihaa pt.cafea! Si Mihai tot pe burta doarme-dar noi nu dormim cu dopuri in urechi..deci-nu stiu daca e bine sau nu..Stii tu parerea mea-e bine asa cum esti tu convins si cum simti tu ca e bine,ca doar suntem citite toate intr-ale copilosilor-si degeaba ti-as spune eu ca nu e bine..Ma rog..ai inteles tu-boala e de vina!Mi s-o fi urcat la cap?!

Iriii!Ce m-ai distrat cu premergatorul-mobila!!

Andra e o duuulcee!

gecko,Doamne-ajuta sa fie bine puiul!!

Mimo!

Kya cred ca-i soata ta,ca si-a revazut fetele iubite!
fata julita!Of,of..
Mama,mama ce frumusica-i zanuta!!Are un zambet mortal!O sa lesine baietii in urma ei!
Tot intreb si eu de intalnire..dar..nik!!

tonic!

Citat:
citat din mesajul lui lianam

Citat:
citat din mesajul lui zozela

v-am zis eu ca nu decedeaza
Liana, mami de Teo

Ptiu,ptiu,mama Omida ce esti tu!!

Arieluleee hai cu Aricelul!!

Fug ca a venit mama!Tre' sa ne tainuim

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Am facut o vraja si am aparut si eu...putin:)
deci LA MULTI ANI !!! copilasi dragalasi de martie, nu va fie cu suparare ca nu am putut sa va urez pana acum....dar cum martie nu s-a terminat, imi iau revansa!

si cum sunt iar pe fuga, va lansez o INVITATIE IN TARAMUL ZANELOR si va astept, unde in alta parte decat pe www.bebe aricel.ro ! De azi e valabil, gata sa ia lumea in piept. Va astept! ...scoateti voi pauza dintre bebe si aricel, da?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

intrebare pentru mamici de baietei de 3 anisori si peste....dar sa nu depaseasca mult (sau pentru cunoscatoare ): ce jucarii sunt "la moda" la varsta asta? sau ce i-ar face placere unui baietel de varsta asta sa primeasca de ziua lui cadou (pretul in limita decentei va rog, daaaa? )....va foarte multumesc anticipat

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hehehhee zoze....m-ai incocat si am aparut!!!

aaaa, ce oglinda?? am ratat ceva? ce filme? hmmm, uite cu ma faci tu sa citesc din urma:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

aricel sa fie intr-un ceas bun, sa fie valabil si bazabil , sa creasca si sa se-nmulteasca si bani cu caru sa rodeasca

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana,baietiilor de peste 3 ani le place:tot ceeea ce tine de THOMAS-trenulete,apoi BEN 10-ceas,figurine,PLAYMOBIL-aici ai de unde alege,slava Domnului,si nu in ultimul rand BAKUGAN-astea sunt mai noi!am un finut de 4 ani care e inebunit dupa Ben 10 iar un prieten de-al lui David ce are 3 ani si jum vrea toate jucariile Thomas!Preturile sunt asa si asa!sper sa te fi ajutat!spor

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nicol f frumoasa puiutza ta...
mihap-incerc sa ma tin tare dar ma cam doboara...parca sunt mai rau de cat ieri...mi-am facut un coldrex sper sa ma ajute asta..
bitza nu mai stiu pt ce ai sa-mi dau un dar il primesc...te si eu...

mihutza asa doarme andru dar doar dimineata...azi nopate a fost frichinit,a si plans un pic nu stiu ce a avut...o fi de la dintosi,m-am uitat in guritza lui dar io nu vad nimic..tempelatula nu are nu stiu ce o fi avut puiutzul meu sper doar sa nu ia viruselul de la mine...off...

chiar asa elara mai da si tu un semn ...

kya sanziana mica ...ce scumpa e cu parul ciufulit...
gecko-uauuu ce se povestesti tu acolo... patrick mic si cu bubitza off si multa sanatate...

tonic-auzi tu doarme ca puiul la rotisor...

luny sa te simti bine la cosmeticeala
uite ca a aparut si aricelul...la multi bani si sa fie intr-un ceas bun...

zoze merci si tie...
mai andru meu nu doarme pe burta nici cand era micutz nu dormea,o singura data l-am prins pe burta si atunci i-am facut si poze...el doarme f mult intr-o parte,un pic arcuit...picior peste picior
acum doarme ,va las ca am o trebulitza mica trebuie sa calc hainutele lui andru...i-am facut si papica cirobitza de peste cu cartof,dovlecel,morcov,ceapa,patrunjel,oregano si busuioc,smantana...

va pup si va doresc o zi frumoasa

LA MULTI ANI ALEXANDRA

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput