Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27
Dodo pui, mersi de explicatii.C e se poate face sa previi chestia asta.Deja ma panichez....

Sunt doua variante sa nu faci vaccinul sau sa-l faci pe cel cumparat din farmacii care nu-i ieftin dar merita(eu ma gandesc sa nu-l fac caci nu-mi permit sa dau 3-4 mil-asa am inteles ca costa-nu stiu sigur)

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna fetelor! Hop si eu pe aici sa ma mai bag in seama.
Olishkasuper dulce Chitibus am vazut filmuletul. Sa stii ca e isteata foc daca nu stie le potriveste. aaa si firma de organizare evenimente e suuuuuuuper. E a voastra? poate va angajez sa-mi organizati botezul
Ayla felicitari pentru Luana, sa creasca mare si frumasa ca mamica ei.. Si mi-a placut mult poezioara de ieri. Una pt fetite n-ai?
Alina si eu am schimbat azi semnatura dar pe mine ma ia asa un fiorrr. Pana acu eram super ok, de felul meu sunt ff curajoasa si nu ma panichez din orice, da acu parca m-a apucat nitel frica. As vrea sa mai stea nitel mai mult in burtica. Ma simt bine sunt ok...off asa ca eu nu sunt asa de nerabdatoare ca tine.
Felicitari Clara sa fi sanatoasa si sa te bucuri de proaspetii ghiocei.

Pupici burticutelor. Incerc sa recuperez.

36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

SILVIA, bine ai venit acasa !!!!!!!!!!!!!
Referitor la alaptatul noaptea, la inceput bebelina mea se trezea la 3 ,4,5,6 si cerea laptic si ii dadeam, acum de vreo 3 nopti se culca la 23 si se trezeste doar la 5.30 pt papa ceea ce e excelent !!! deci eu zic sa-i dai de fiecare data cand cere ca de aia ii zice alaptat la cerere ca apoi o sa-si faca ea program !
Si daca nu i-ai da cum ai face-o sa se linisteasca noaptea ?? ca a mea urla de foame, nu alta !!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

[quote]citat din mesajul lui olishka

dyana saracuta de tine prin ce ai trecut Mai lasa mancarica si fa ce zice doctorul, ca o sa gaseasca sotul ceva sa manance. Ai mare dreptate cu bagajul. Mie imi sta pe creier ca nu l-am facut inca, dar nu stiu de ce tot nu-mi vine sa ma apuc de el...nu stiu ce astept

Olga 34+ Davi

OLISHKAsi eu la fel......Desi am intrat in saptamana 38 zici ca nu mai gandesc limpede...Nici eu nu am bagajul facut si habar nu am ce asteptProbabil ca eu ma incred in faptul ca ceilalti au iesit peste termen.......si imi imaginez ca si asta va face la fel.....

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Mergi la inceput

Silvia bine ati venit acasa

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
Dodo pui, mersi de explicatii.C e se poate face sa previi chestia asta.Deja ma panichez....

Sunt doua variante sa nu faci vaccinul sau sa-l faci pe cel cumparat din farmacii care nu-i ieftin dar merita(eu ma gandesc sa nu-l fac caci nu-mi permit sa dau 3-4 mil-asa am inteles ca costa-nu stiu sigur)

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

DODO, trist dar adevarat !!!
dar despre care vaccin evorba ,cel de la 6 luni ??
am inteles ca si la 2 luni se face unul, nu ? ar fi bine de facut tot cel de cumparat ??
scuze ca profitam de experienta ta neplacuta ...

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Citat:

am inteles ca si la 2 luni se face unul, nu ? ar fi bine de facut tot cel de cumparat ??

Acum sase ani se faceau vaccinuri la la 2,4,6 luni,la 1 1/2 si 2 ani.
Da,la noi a fost vorba de vaccinul de 6 luni;
Da e indicat si la 2 luni tot cel din farmacii cine si-l permite
Eu nu am stiu si suferim cu toti,e bine ca pot ajuta macar cu atat si alti copii si familii sa nu mai treaca prin ce am trecut si trecem noi

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Felicitari pentru proaspetele mamici!Cred ca voi alatura si eu in cateva zile.
Raportez:pierdut dop gelatinos azi dimineata!
Dimineata am fost la spital sa vad ce se intampla, aveam o scurgere fluida si mi-era teama sa nu pierd lichid. Plus dopul picat. M-au trecut tot felul de stari asteptand acolo...grrrr, eram sigura ca ma vor retine. Se pare ca bebe e bine, are lichid suficient, doctorul a zis ca "n-o mai duc mult", colul e scurtat. Sper s-a duc pana luni, ca e plecat in weekend! Trebuie sa nu fac efort, sa ma odihnesc. Drept ptr care mi-am pus telefonul pe silent, ca nu mai puteam de cate telefoane am primit.
Pe voi nu va agaseaza in ultimul timp intrebarea: "Na, cum te simti? Nimic??? Am vazut ca nu raspunzi si m-am gandit ca esti la spital!" Atunci de ce insista? Si daca as fi la spital, logic ca nu pot sa raspund...Cred ca sunt eu morocanoasa
Chatonel zicea ceva de baie. Eu nu mai fac de mult, doar dus. Nu incape burta! Arata ca o insula iesita din ocean
Vroiam sa va mai intreb ceva: de cand intram in zodia berbecului, de azi sau de maine? Eu caut pe net si gasesc ambele variante. Eu vreau berbecuta

39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Citat:

Acum sase ani se faceau vaccinuri la la 2,4,6 luni,la 1 1/2 si 2 ani.
Da,la noi a fost vorba de vaccinul de 6 luni;
Da e indicat si la 2 luni tot cel din farmacii cine si-l permite
Eu nu am stiu si suferim cu toti,e bine ca pot ajuta macar cu atat si alti copii si familii sa nu mai treaca prin ce am trecut si trecem noi

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Dodo multumim pt. informatii,ne bucuram ca ne impartasesti din experianata ta, ma gandesc ca nu e usor.
Cum sa nu ii faci la Izabella vaccinul.Il vei cumpara.noi pt ce suntem aici,macar cu atata sa ajutam.Sa vina numai momentul si sa ne mai aduciaminte fara rusine...ca find prospete mamici poate mai uitam.
Sunteti de acord fetele sa cumparam noi vaccinurile pt Izabella cand va fi timpu???

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia4
E destul de cumintica, nu plange decat cand ii e foame. E mai greu noaptea ca ni s-a spus sa incercam sa nu-i dam, dar ea cere..Nu stiu cum sa procedez..Voiam intre 12 si 6 dimineata sa nu-i mai dau papa, asa am fost sfatuita de la spital, asa se proceda si acolo.Dar daca plange de foame?! Voi ce parere aveti? Mi-e teama ca daca nu o sa respect regula asta nu o sa mai reusesc sa o dezvat de mancat noaptea.

Eu stiam ca pauza nocturna la nou-nascut trebuie sa fie de maxim 5 ore, apoi se creste treptat. La cerere-la cerere, dar nu mai rar de 5 ore, ca se deshidrateaza puiul mic... Poate ar fi util sa vb si cu pediatrul.

Felicitari pentru printesa. Amalia e un nume foarte frumos. Asteptam pozici.

Edit: la maxim 6ore daca nu cere, daca cere... cand cere, ca de-aia e "la cerere". Sper ca se intelege ceva...

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput