Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

chatonel - sunt scorpioanca. ar trebui sa fie f clar si simplu...pt ca in mod normal sunt orice dar nehotarata nu. deocamdata are circumstante atenuante: unu: inca nu am ajuns la dpn, si doi: eu am avut ovulatia pe 4 iulie...deci ar mai avea doua zile in plus fata de dpn. dar de vineri....jar mananca daca lasa o doamna sa ashtepte

39+
poze

AMR 4 de zile

Mergi la inceput

mai, fetelor...eu nu vad toate mesajele sau ce se intampla??? cand a scris ayla despre malta??? noroc cu dodo ca eu chiar nu vad mesajul
dodo

39+
poze

AMR 4 de zile

Mergi la inceput

HAI MALTA!

Mai, mai...pai de aia nu mai nasc eu....daca fetele sar peste rand..

39+
poze

AMR 4 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

mai, fetelor...eu nu vad toate mesajele sau ce se intampla??? cand a scris ayla despre malta??? noroc cu dodo ca eu chiar nu vad mesajul
dodo

pe mess

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

DODO as vrea si eu sa trimit o suma de bani ptr puiutii tai si nu gasesc nr contului.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna ziua dragele mele,

Am intrat o fugutza sa va salut si sa va spun ca mi-e dor de voi...dar in weekend nu prea am voie pe net.

Asta pentru ca il tot bat la cap pe tati in cursul saptamanii ca imi e dor de el, ca vreau sa petrec timpul cu el si ...in weekend trebuie sa fim impreuna. Asa ca, no computer.

Acum l-am trimis singurel la cumparaturi, caci eu nu mai pot sta mai mult de cateva minute in picioare.

Sunteti ok? Pentru cine scoatem agitate?

Eu o sa las aici cateva agitate in avans pentru fetele nerabdatoare de weekend si ne revedem luni dimineata, inante ca sa plec la spital pentru un ultim control.

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Fetelor, mi s-a rupt apa! Plec la spital . Azi implinesc 38 saptamani. Nu am dureri, trebuia sa fac anestezie, iar azi si maine nu-s decat asistentele in spital.Anestezistul vine luni.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Hai MALTA Tinem pumnii sa fie totul bine!!!

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

DODO as vrea si eu sa trimit o suma de bani ptr puiutii tai si nu gasesc nr contului.

ai PM

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Tufetele, suntem parinti denaturati, iesiram in oras cu fata mica, ce-o fi o fi. Doarme matzuca mea cum da cu nasul de aer de numa. Am avut o noapte tare obositoare, nici nu am dormit, nici treaza nu am stat. Am lasat-o sa ceara singura papa, si dupa 4 ore si un sfert am trezit-o, ca mi-e teama ca nu papa si nu ia in greutate. M-ar lasa sa dorm toata noaptea daca ar fi dupa ea, si eu ma plang. Dar imi curg sanii daca trec 3 ore si nu o pun. Nu stiu ce sa fac cu ea.

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput