Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

shasa - ups! nu am pus sapun. nu stiam ca trebuie. cumpar azi de la targdar de care? solid, lichid? care marca e mai buna?
multumim pt lista, uite ca uitasem o gramada(cartea,pieptanul,tacamurile si paharul)

alina.n - normal ca e bun si un rucsac. vezi sa fie unul care se deschide mult, sa nu fie nevoie sa scotoceti de fiecere data ca sa iei ce ai mai la fundul lui.

ayla - felicitari pt cele 2,4kgnu te mai gandi la toate prostiile, ai o fetitza perfecta
ma gandeam ca de pashte, daca creshte asa frumos si repede o sa incapa in toate hanutele...si sunt pline magazinele de haine superbe pt fete. stiu de la prietena mea(mamica de premtur)ca asta era unu dintre of-urile ei, ca nu gasea ce ii placea pe marimea printesei

azi noapte m-au cam chinuit si pe mine nishte contractii mai dureroase. m-a trezit durerea din somnmare lucru pt ca pe mine nu ma trezeste mai nimic, nici armata a 13-a a transilvaniei. dar nu erau regulate si nici nu s-au intensificat...deci astea au fost durerile de travaliu fasl???probabil

39+
poze

AMR 4 de zile

Mergi la inceput

Joanna - brrrr am incurcat-o. tu urmezi eu stau cuminte, nu vreau sa ma bag in fatza

39+
poze

AMR 4 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata gagici!

aha, vad ca va faceti politeturi acuma la usa nascarii

Hai Adee

Io am fost ieri la un medic aici, linga mine c sa il vad ce-i poate pielea, ne-am mutat aci din septembrie si inca nu aveam "medic de familie", asa ca am incercat sa vad cum e primul al carui nume l-am vazut afisat si ... a fost super OK. Deci m alesai cu MF, cu o reteta de luat singe (asta fuse pretextu cu care ma dusei la el) si cu sfaturi privind "provocarea dragoancei" (cum bine zice Ilinca ): aveti raporturi sexuale cu dv deasupra mi-a zis el- si ce placere mi-a facut, am orgasm multiplu instantaneu asa :))) deci aseara ne-am conformat sfatului medicului si-acu astept sa vad daca da roade

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 6
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

M-am intors se pare ca nu ii hotarata inca fetitza, si nu vrea sa iasa M-am enervat rau de tot si am bagat si un plans de nervi. Tot am zis ca mi frica de travaliu fals si uite ca nu am scapat. Ma duc sa ma pun la somn ca sunt rupta.

40+Ariana

poze

Mergi la inceput

chatonel - f tare medicul asta nou al tau cred si eu ca ti-a placut de el....pai daca da sfaturi de genul asta...na.

eu sunt cu fundul in doua luntrii, pe o parte vreau sa vina mai repede dar pe cealalata parte de cate ori ma gandesc sa fac ceva care ar putea provoca nashterea ma apuca groaza si nu imi vine sa fortez. acum zic hai mai repede afara, acum stai acolo pana esti tu pregatit. cred ca de fapt, trag de timp sa mai prind un pic de curaj

39+
poze

AMR 4 de zile

Mergi la inceput

Somn usor, Adee! Nu mai plinge, ca nu rezolvi nik!

J- 6
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

oooff ADEE
se pare ca 21martie2009 nu ii convine. pana la urma e vorba de data ei de nashtere, are si ea un cuvant de spus. berbeci ne-au trebuit?! berbeci am primit! la ce ne ashteptam noi...sa nu fie incapatzanatzi?
somn ushor

39+
poze

AMR 4 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
berbeci ne-au trebuit?! berbeci am primit! la ce ne ashteptam noi...sa nu fie incapatzanatzi?
somn ushor

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

aris, tu nu esti balanta? ca ele-s asa, mai nehotarite :))
Io-s capricoarna, deci stiu ce vreau, in general si cind ma hotarasc nu mai ma-ntorc din drum decit motivat
Va las acum, ma pregatesc de mers la magazinele de plante, vreau sa inveselesc balconul putin.

J- 6
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
Ayla
naste malta
mi-a scris ca i s-a rupt apa

Malta

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo