Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

vazut bebei frumosi,DARIA,ALEX,FABIAN

De BEE,nu stiti nimic????

Vai!!!,acum am citit,cica la vaccinul PENTAXIN, inteapa fetita de 2 ori,intr-un picior si in celalalt
mamica de Alecsandra
filmuletele noastre
mami si tati:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314436898010221810
Povestea nasterii:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314439140786058706
http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ttenzika cam ceva in genul asta a fost si la noi, bine, eu nu am tipat dar am fost foarte vehementa ca eu ii fac asa baie de 5 saptamani si nu are nimic, ca masa de botez la restaurant e facuta fara inchinat si nici nu discut sa fie altfel si inca cateva. A vazut ca nu poate sa ma convinga nici de una nici de alta a incercat sa ii zica la mama mea care sa imi zica sa fac asa si asa dar mami ma stie si nu e genul sa se bage peste mine. Plus ca la noi soacra a stat numai 2 zile dar cred ca vrut sa se impuna in alea si nu i-a iesit deloc.Planuiau sa mai stea o zi dar pana la urma au gasit nu stiu ce motiv si au plecat.

Multumim de complimente fetelor, toti copilasii de pe aici sunt niste frumusei, niste minuni mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

De vaccinuri am comentat la cap anterior undeva la sfarsit chiar aseara

Bee e acasa, va reveni luni la spital, acum au ajuns, intra mai tarziu pe forum.

ma duc sa caut linkul cu vaccinurile

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

recopiez:
M-am lamurit si cu vaccinul de 2 luni cel putin.Cel gratuit nu e PENTAXIMUL , ci TETRAXIMUL si contine DTP(contra difteriei, tetanosului si tusea convulsiva si poliomielitei) nu si contra HAemophilus.(ceea ce contine Pentaximul)Iar INFANRIXUL are cele 5 comp+anti hep B doza 2.Programul gratuit am inteles ca ofera TETRAXIMUL si HEPAVAR(dc am retinut bine), nu si Haemophilus pe care cei de la Sanofi il recomandau a fi cumparat separat si costa 6 roni, se trage in aceiasi seringa cu TETRAXIMUL etc etc

Una peste alta decideti.Sigur INFANRIXUL le are pe toate,acuma mai sunt si pb cu adsorbit/ inactivat etc astea nu le mai discut, pare mai comod si complet INFANRIXUL dar te scoate de 2 mil juma min(dc il cumparati fetelor cautati in farmacii, cel mai ieftin e la helpet si atentie variatiile de pret gasite ating si 1 milion)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am pus poze noi la semnatura !!!!!! Daca vreti sa ne admirati....ultimele 2-3 poze sunt facute acum 5 minute

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

bebelusi ce mai rade bebele tau...si deja tine si jucaria in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bebelusi, ce vesel puiut ai

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

bebelusiBladutz e f simpatic si leit taticul lui

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

mama, ce ranjit si ce seamana cu tati, mai ales la freza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Fetele, iar am o problema. De un timp, nu imi mai aduc aminte daca de la nastere sau la un timp dupa, a inceput sa ma doara ceva in soldul stang, articulatii, os, si inghinal si in interiorul fesei, nu as putea preciza exact, problema e insa ca imi cauzeaza dificultati la mers. Cam toate articulatiile ma dor si sunt cam intepenita, ruginita ( chiar asa ma simt). Cand stau mai mult in pat si incerc sa ma ridic, abia merg, imi vine sa-mi trag piciorul stang cu mana, acelasi lucru si daca stau mai mult in picioare sau pe scaun. Cand merg arat ca o baba de 80 de ani. Maine merg la controlul de 6 sapt si o sa o sun si pe dct de fam sa vad ce zice. Durerile nu sunt chiar in fiecare zi si nu au aceeasi intensitate. Am crezut ca imi va trece, dar parca ma simt din ce in ce mai rau. O fi de la rahidiana sau vreo infectie, ca ma ustura si la pipi? A mai patit cineva asa ceva, probleme locomotorii?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput