Piatra Neamt, Perla Moldovei (63)
Raspunsuri - Pagina 8
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!
o cafeluta tarzie,un piscot ,un biscu de ovaz????
caya,chiar trb sa fii tare mandra si ne bucuram de varsta ta,
la baitel si poate reusim sa te cunoastem intro zi cu soare 

fetele vad ca va ganditi la pastele ce vine cu pasi repezi
,noi nu avem planuri,de gatit mai fac si cate ceva noutati,adica nu ceva specific de pasti,pt ca oricum gateste soacra ,mama traditionaliste asa ca o sa fac cate ceva usor,nou ,(pont:dupa jamie oliver,pe care il ador cum gateste si toata ziua ma uit pe net la el,cand am timp)si bine cateodata inventez eu f. multe,curatenia nu ne omoram,ca facem mai tot timpul doar niste haine cu siguranta o sa mai scapam de ele si alte prostioare,mai ales ca la prima caldura mai bine o sa ne apucam de ceva curatenie prin casa,facem camera pt stefi,schimbam niste geamuri si mai vedem noi,sa fim sanatosi!!!!!!![]()
![]()
cristina sanatate multa si danuta pt ana si sa vina vara sa scapam de virusii astia.

carmen si stefi
Laura25 spune:
ANAAAAAAAAAAAa unde ai fugit? Te muti si esti ocupata cu treaba asta? Ce faci? Nu te mai lasa Ecaterina sa deschizi calculatorul? Mai da un semn!
cayaaimee felicitari pustiului tau! Pt ce a luat premiu?
Cristina Stefan ce nazbatii mai face? El e bine, sanatos?
Carmen nu-i asa ca ne inviti la masa, sa gustam din delicatesele 'furate' de tine de la bucatarul ala grozav? Am vazut si eu niste emisiuni cu el si e simpatic rau si f. f. priceput. Stefi ce parere are de experimentele tale culinare?
Sa stii ca am facut si eu parjolutze de pui asa cum mi-ai zis (dar fara boabe de mustar, ca nu am avut la ora aia) si au iesit delicioase.
M-a trosnit o pofta de cash proaspat cu ridiche si ceapa verde ... Si sa stau pe iarba de aia verde si mirosind a iarba (nu a gaze de esapament), sa aud pasarele ... sa miroase a narcise ... VAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIII ce dor mi'e.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Pai nu te duci in week-end la Bran??? Asteapta pana ajungi acolo si mananci la iarba verde...
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Pai nu te duci in week-end la Bran??? Asteapta pana ajungi acolo si mananci la iarba verde... ![]() Lora, mami de Iustina http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766 (Niciodata sa nu spui niciodata!) |

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lunna27 spune:
buna seara...ce discutii pe aici!chiar vine pastele?Doamne ce-a mai trecut timpul ![]()
eu inca nu stiu ce voi face,nu prea multe ca mai luam de pe la parinti...tot ei baza ![]()
noi suntem aprox bine,mai putin Ana ,inca mai face febra,nu mare dar face,sper sa se termine odata cu boala asta,ca mi-e sa nu-i dea si lui Paul
Camyaime felicitari pt diploma micutului,imi dau seama ce incantat a fost!
Laura unde pleci bre,iar ai traning??Ma iei si pe mine
??Tare as mai pleca undeva...
Lora asa deci,dai lumea in gat 
Cristina ,noua ne-a zis pediatra ca cica circula la noi in oras vreo 24 tipuri de viroze,asa ca nimic nu ma mai pune pe ganduri
Carmen vad ca aveti planuri mari de curatenie...eu am si uitat,de fapt ca de obicei,nici nu stiu cand trece timpul
o seara buna!
LoraG76 spune:
'Neata!
Spuneti-mi si mie unde gasesc o curatatorie sa-mi dau covoarele la spalat...inafara de aia din spate de la Unic, ca le-am mai dat o data si pe langa faptul ca nu le-au curatat calumea mi-au luat si o gramada de bani...
Fug, ca am multa treaba.
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
neatza
dau eu o cafea la fete 
Lora eu chiar nu stiu alta curatatorie,eu nu le-am dat niciodata, le-am spalat asa cum se spala sau le-am curatat eu![]()
o zi buna!
ellinia spune:
Lora, era un fluturas la mine la bloc cu o firma care facea curat, spala perdele si covoare. Daca mai e acolo iti spun cum se cheama cand ajung acasa.
Dana, asa-i cu virozele astea, inca un pic si sper sa scapam de ele.Noi am devenit si alergici, din pacate...
Laura, deci asa, pleci si nu ne spui si noua, ntzz, ntzz, bad girl!
A iesit soareleeeeeeee, a venit primavaraaaaaaa!
cayaaimee spune:
neatza.
Este cineva care spala covoarele undeva langa Kaufland la o casa , are detergenti special si mie mi-a luat pe un covor 50 ron anu trecut. Vine el si ia covoarele de acasa dar nu mai stiu numarul lui. Daca aflu va anunt. Spala cu detergenti profesionali ![]()
Despre diploma.....a fost cineva le gradi de la Ape sau nu stiu exact si trebuia sa faca ei niste desene , sa le descie si se pare ca al meu a fost mai activ. ![]()
Oricum sunt fffff mandra de el, ca orice mama de altfel. ![]()
Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -
"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "
http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/
cayaaimee spune:
adresa : cum se merge spre czad, se trece de curba aia stramta si la o casa pe dreapta , cu gard gri si un garaj in spate, nu cu mult departe de curba. Am vazut ca mai aveau pus anunt in scari de bloc, pe biletele mici. Eu am vrut sa scap de un covor si sa pun unul nou iar ala vechi am zis sa il spal , sa fie curat, fiind din lana.....si asa am aflat de el. Oricum, recomand. Daca intrebati in zona aia sigur stiu vecinii, si daca mai vine si sa il ia de acasa.........
Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -
"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "
http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/