Piatra Neamt, Perla Moldovei (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Cristina, multumim pt. cafea, e binevenita azi!
Noi in week-end am fost in Iasi, a fost tare frumos si cald, am fost in Gradina Botanica si la Bojdeuca lui Creanga...e acolo o d-na care povesteste de te face sa traiesti vremurile alea...f. frumos si Iustina a fost f. incantata.
Va pup si dispar repede, ca am treaba.
O zi buna!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora, iar te bat la cap cu un pm! Cand ai timp, arunca un ochi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Pana la urma ne-am intalnit vineri: eu, Lora si Carmenstefi. A fost frumos, ca de obiecei. Pacat ca nu reusim sa ne adunam mai multe.
In we am iesit si noi, nu asa spectaculos ca Lora [:P] (poze ai?), doar pe aici. Am fost sambata in strand vreo 3 ore, duminica la Cut la niste prieteni in curte. Am facut gratar, s-au fugarit copii pe afara, au dragalit un caine pana l-au terminat .
In rest, suntem bine. Rares mai tuseste sporadic, dar nu-i mai dau nimic.

Cayaaimee pai hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem, ca sa nu te mai simti asa stinghera.

O saptamana buna si vesela, cu mult soare va doresc!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna

fain ca v-ati intalnit,sper ca data viitoare sa ajung si eu

Noi trecem iar prin raceala (Ana)cu febra aproape 40,dar deja acum suntem mai bine,sper sa vina o data vara aia ca m-am saturat de virozele astea.

cam astea despre noi.

sanatate la copii bolnaviori!

Mergi la inceput

Neatza si de la mine!
Si noi cred ca ne intoarcem iar la raceala. Acum a racit sotul si cel mai probabil ca ne imbolnavim din nou cu totii...
Ati vazut ce cald a fost ieri? La ora 8 erau 20 de grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

buna seara tuturor.
Laura , daca vrei iti dau si data mea de nastere ca sa poti completa spatiul 30.06.1983
Daca intrati pe pozele mele si va place ceva, nu ezitati sa imi cereti detalii pe mail sau PM. Scuze de interventie si pupici la toate.
Pe cat de frumos era duminica pe atat de urat a fost astazi.

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

cayaaimee vaaai, ce tanara esti!!! Completez, cum sa nu?
Ce-ti mai face flacaul?
Cristina sanatate multa! Mai, dar ce-i cu voi? Asa bolnaviciosi nu v-am auzit pana iarna asta.
Dana sanatate multa gazei tale! Ce mai face Paul? Cum ii place la scoala?

Fetele, cucuietele, mai scrieti 3 randuri si povestiti cum va pregatiti de Paste, ce planuri aveti. Noi, ca in fiecare an, plecam la mama mea. O sa fac un pic de curatrenie mai temeinica decat de obicei si cam atat, nu gatesc, nu fac nimic special, ca se ocupa mama de tot, draga de ea.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaaa!!!
Vine careva la o cafea?
Ce mai faceti?
Cayaaimee, chiar ca esti tanara, sa fii sanatoasa! Asta raportat la faptul ca ai baiat mare deja... Bravo tie, mamica tanara!
Laura, eu am de gand sa fac si pasca cu branza la Paste...cu smantana mi-am dat comanda...si de cozonac am dat comanda...o sa mai fac si niste pandispan...probabil o piftie de curcan, sarmale, o ciorba radauteana...si mai vedem. As face si-un drob eu, dar n-am mai facut pana acum...aveti careva vreo reteta? Altceva nu mai stiu... Cred ca o sa am musafiri de Paste, ca de obicei.
Fetelor, aseara am "prins" in Mall un spectacol de dansuri al copiilor, a fost fain...bineinteles, pentru Iustina, care e innebunita dupa dansuri...tare dulcei erau copiii dansatori!
Dana, ce face Ana? Si-a revenit?
Multa sanatate la bolnaviori!
Pup toate fetele, fara exceptie!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

Buna dimi! Ei, da , poate ca m-am apucat mai devreme decat altii de facut copii dar nu regret nimic. Baiatul meu creste, multumim de intrebare Laura si ieri ii spuneam cat de mandra sunt de el ca a venit cu o diploma pentru premiul I si nu intelegea de ce a luat nota 1. I-am explicat eu ca e bine daca vine cu premiul I si cat ma bucura .
Am auzit si eu ca au avut spectacol in mall copii de la grupul de dansuri , nu mai retin cum se cheama Alegro sau .....
Pastele voi fi cam "abandonata de familie" ca ai mei pleaca din tara pentru cateva luni si va fi primul Paste fara ei si vorba aia, sunt tinerica si mi-e greu sa ma despart de mama si tata de sarbatori. Voi sta in schimb cu barbatul si barbatelul meu , pe care ii iubesc rau de tot si va trece mai usor. De pregatit voi face clasica si asteptata salata boeuf, friptura, nu cred ca de miel , poate de ied ca e mai buna si .....oua. La cat mancam noi......
Ma termina vremea asta , nori, atmosfera apasatoare......
O zi buna

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/

Mergi la inceput

Neatza!
Laura, da, nu stiu ce-am avut anul asta de-am racit asa de mult, ma pune si pe mine pe ganduri...
De Paste am sa fac si eu pentru prima data pasca, cu ciocolata si branza, sau smantana - trebuie sa caut retete. Drob am sa fac, salata boeuf, friptura de ied - sper sa gasim sa cumparam, oua rosii. Cozonac am sa cumpar unul ca nu prea ne omoram, mai ales ca noi avem deja saptamana viitoare pastele la catolici si soacra-mea face cozonac si placinte cat pentru tot satul. Sper sa avem vreme buna sa putem sta la aer si sa facem un gratar, cu nasii, finii, samd. Si sambata mergem la Iasi, asa ca wk viitor e deja programat.

Mergi la inceput