Piatra Neamt, Perla Moldovei (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Fetelor, m-am gandit -- voi suna si la hotel si voi anula rezervarea. Fetele sunt mai bine, da' daca se intampla ceva vineri-sambata (Lara de ex. facuse febra alaltaieri) si nu mai putem veni?
O sa ziceti ca v-am dus cu vorba si voi (Laura, Lora) aveati alte planuri si eu vi le-am incurcat cu "vin-nu vin" al meu.

Poate reusim sa ne vedem altadata

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la o inka!
Adriana, imi pare rau ca nu sunt f. bine fetele...e riscant daca a facut febra, intr-adevar. Nu-ti fa griji ca "ne-ai dus cu vorba", cum zici tu, ca nu-i asa, avem si noi copii si stim cum e, acum poate fi bine, peste cateva ore nu ai cum sa stii. Poate cand s-o mai incalzi vremea, atunci putem iesi mai mult si pe afara...acum bate un vant in timpul zilei de te ia pe sus. Multa sanatate fetitelor!
Va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Adriana, imi pare rau ca nu mai veniti, dar asta este, alta data, cu placere! fetelor!
Eu iar sunt bolnava, de fapt, nu stiu daca am fost vreun pic sanatoasa de vreo doua, trei saptamani incoce. Nu mai stiu ce sa mai fac, in nici intr-un an nu am patit asa ceva. Iar nu pot respira, iar ma doare capul, m-am cam saturat ...

Mergi la inceput

Cristina, eu ma lupt c-o "pardalnica" de sinuzita de vreo 2 ani care acum o luna mi-a revenit, n-am tratat-o ca stiam ca mi se da antibiotic si desteapta de mine mi-am zis ca poate trece asa....de la sine...si de luni seara 10 zile de antibiotic bag... Da' nu ma doboara pe mine un detaliu din asta...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana sanatate multa fetelor! Imi pare rau ca nu mai veniti, dar sper sa nu renunti la idee si sa ne vizitezi cat de curand. Nu era vorba de 'dus cu vorba' sau dat planuri peste cap. Noi nu aveam de gand sa plecam din oras, dar daca spuneai ca vii, incercam sa ma organizez cu treburile casei asa incat sa am liber sambata, duminica sa ne intalnim.

Cristina sanatate multa! Fugi la un medic serios.

Fetele, cucuietele, maine, vineri, 27.03.2009, ora 17 (17:15) cine vine la un suculetz? Eu propun ca locatie pizza 66, ca e aproape de job-ul meu, de 'engleza' Iustinei (pe care trebuie sa o ia Laura la 18:50). Cine se mai inscrie?

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cayaaimee

Buna seara tuturor. Am intrat greu de tot si asta pentru ca se cam nasoleste la mine la birou , sper sa ma descurc. Copilul e bine si macar asta ma bucura si citesc ca si voi sunteti. Astept vara , poate ne vom cunoaste.
Pupici si o seara buna

Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -

"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "

http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/

Nu mai astepta nici o vara, hai maine sa ne intlanim!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Eu da!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu sper sa ajung maine, cu Stefan, am sa vad cat pot sta - cat o sa ma lase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Adriana imi pare rau ca nu mai veniti.Sanatate la fetite!
Fetele s-ar putea sa vin si eu maine.Sotul are alt party si pe Edi il ia mama, deci ramane peste noapte la ea
Dana tu cum lucri?Vii?
Confirm maine.

Mergi la inceput

Carmen, Dana a spus deja ca lucreaza schimbul 2, nu poate veni maine. Abia astept sa ne vedem!

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput