Piatra Neamt, Perla Moldovei (63)
Raspunsuri - Pagina 3
nadja76 spune:
Buna, fetelor!
Eu sunt in cautare de bona pentru fetita de 1 an si 8 luni. Ma poate ajuta cineva? Vazusem un mesaj mai vechi de-al ianuscai, dar ea nu a mai intrat de mult pe forum...
LoraG76 spune:
Nadja76, sper sa gasesti bona cat mai curand, daca mai e disponibila bona Ianuscai te va anunta ea.
Carmen, sa inteleg ca nu ti-a iesit din cap sa te tunzi periuta?
F. tare!
Dana, tu ce mai faci? Ti-a trecut sinuzita aia de tot? Cum merge serviciul?
Ana, pune si tu un filmulet cu vorbareata...![]()
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
buna dimineata!
care vine la o cafea?pfff...vad ca vorbiti iar de intalneli ...revin mai trz cu alte detalii
LoraG76 spune:
'Neata!
Eu vin! E gata? ![]()
Te asteptam mai tarziu!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Vreau si eu cafea, sunt pe jumate adormita, nu am baut decat una mica, mica...
Laura, ce mai face Rares? Ti-a mai dat indicatii azi? Si Stefan e interesat de "culorile" mele, asta apropos de ce zicea Carmenstefi.
Ana, Dana, ce va mai fac puiutii?
Mi-e asa de somn!!!!!
carmenstefi spune:
saluti fetele!!
vin si eu la o cafeaa!!!ca muncesc din greu azi ,se vede ca e sarbatoare si lumea foieste

...pana la urma vine totusi si primavaraaaa

carmen si stefi
lunna27 spune:
Cristina eu am restante mari la somn,dar m-am invatat asa,abia astept sa-ti vad tunsoarea ,eu n-as avea curaj sa ma tuns asa scurt
Lora pt tine e gata oricand :))
Ana chiar am visat intr-o noapte ca ne-am vazut,sa vedem cum facem intr-un WE,dar cam greu ca de ex WE-ul asta lucrez sch 2 :((
Adriana santate la fetite,daca va intalniti sambata sau duminica dupa amiaza eu nu o sa pot venii,dar vezi tu,important e sa-ti fie fetele bine
Carmen dupa cum spuneam we-ul asta sunt sch 2,cam nasol cu intalneala iar vineri avem ceva de facut in casa,dar mai vb pe privat
Carmen ce mai face Edi?Tu cum mai esti?Cum e cu serviciul?
Laura m-am distrat cititnd ce ai scris despre Rares,vad ca poti sa ai toata baza in el ![]()
Criss voi ce mai ziceti?Fetele cum sunt?
Laura25 spune:
Salutari!
Carmen Bianca dimineata prefera sa mai doarma un pic decat sa o faca pe-a meackup-artistul. Si apoi, ca orice domnisoara care se respecta, e prea preocupata de imaginea proprie ca sa se mai uite in jur. Dimineata trebuie sa isi aleaga cel putin 5 minute hainele cu care urmeaza sa se imbrace (incepand cu chilotii si terminand cu rochia), alte 2 minute sa se decida daca vrea o coditza sau 2, cu ce moatze sa i le prind...etc,etc. Apoi, daca ajung la indemana ei machiajele mele, in nici un caz nu ma ajuta pe mine, ci se mazgaleste ea. Nu va spun cum aratau amandoi vineri, dupa ce le-am luat un strugulel de la niveea ( aveau buzele cam uscate si Bianca mai ales se tot tragea de ele si aproape isi facuse rani). Strugurelul era un pic roz si dupa ce s-au rujat amandoi, erau ca niste clovni betzi, mazgaliti pe toata fatza.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Eftimie C. spune:
Buna ziua fetelor!
Scriu pe fuga de la servici
cu ochii pe ceas, asteptand ora plecarii.
Sunt ok.Serviciul merge bine, acasa suntem bine...stagnez la dieta desi fac eforturi mari 
Edi creste si e foarte energic...il inspira copii din 'Oraselul Lenes".
Adriana te asteptam cu drag.Daca sunt in weekend in oras, vin si eu la intalneala.
Ellinia vrem poze!
Fuug!
cayaaimee spune:
Buna seara tuturor. Am intrat greu de tot si asta pentru ca se cam nasoleste la mine la birou
, sper sa ma descurc. Copilul e bine si macar asta ma bucura si citesc ca si voi sunteti. Astept vara , poate ne vom cunoaste.
Pupici si o seara buna
Ionut Lucian - 27 decembrie 2004 -
"Nu stiu ce vreau sa fac , dar stiu ce fel de femeie vreau sa fiu "
http://s384.photobucket.com/albums/oo284/cayaaimee/