Piatra Neamt, Perla Moldovei (63)
Raspunsuri - Pagina 16
LoraG76 spune:
hai, mai..ca-s geloase fetele dupa aia...
Glumeste, bineinteles! ![]()
Da' io cum putui fara tine, ha???? Daca ma fura un extraterestru maine si migrez pe alta planeta???
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
aeperju spune:
Neata, hai la ceai, cafea ce doriti. O zi buna va dorim!
------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!
sa aveti in wek.cat mai minunat si frumos,mult soare si distractie
...............
carmen si stefi

ellinia spune:
Salutare!
Va urez si eu wk placut, sa vedem in ce masura ne va permite vremea...
cred ca eu mai mult am sa dorm! Nu stiu ce am dar mi-e somn ingrozitor, mai mereu, as dormi pe mine daca as putea. Azi mi-am luat niste vitamine, poate am nevoie ...
Oricum, sper sa aveti un wk fara ploaie si vant, cu mult soare!
Eftimie C. spune:
'Neata!
Hai trezirea si la treaba, ca e zi de munca azi 
Noi stam pe langa casa azi, dar mai pe seara vreau sa-mi duc copilul la o pizza buna.Va recomand locul, in Maratei, peste drum de scoala Dialiv si biblioteca aia pentru copii.E pizza veritabila italiana si e la metru, cumparati cat doriti.
Ma opresc, ca sa nu spuneti ca-i fac reclama
desi chiar asta am facut.
Maine, mergem la cimitir la nasul nostru
si mai tarziu la tara la socri.
Va doresc weekend placut!....da' sa stiti ca mai trec azi pe aici![]()
Eftimie C. spune:
Fetelor, ati simtit cutremurul? 
Eu bucataream cu muzica la maxim si n-am simtit nimic...noroc ca ne-a sunat mama sa ne aunte ![]()
allexa06 spune:
CARMEN E - deci a fost totusi cutremur? Pe mine m-a sunat cumnata mea sa ma intrebe daca am simtit ceva ,dar eu...nik.Deci a fost...
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
ellinia spune:
Noi n-am simtit nimic, eram in bucatarie cu totii si a inceput sa sune telefonul dupa aceea, multa lume panicata, s-a simtit totusi si in piatra destul de tare. Mai tare s-a simtit in Iasi am vorbit cu ai mei, si chiar s-au clatinat.
De aseara, in continuu, la tv numai de cutremur se vorbeste, au uitat de tot, sunt bucurosi ca au o tema noua
.
In rest sper ca sunteti bine
!
Carmen, nu stiu unde e in Maratei, eu stiu in Precista, am fost odata si am luat, era foarte aglomerat, cu toate ca nu stiu daca e chiar avantajos la pret, e avantajos ca poti sa iei la metru
. Oricum, e mereu aglomerat acolo.
Sa aveti o duminica placuta!
LoraG76 spune:
Buna dimineataaaa!!!
Ce mai faceti? Sunteti bine? Sper ca da!
Va invit la o inka!
Noi suntem bine, destul de ocupati cu du-te-vino serviciu, gradinita, parc etc.etc. Ma bucur ca aseara m-am intalnit cu Ana si Casandra, care deja e o adevarata domnisoara. Poate ne vedem prin parc intr-o zi cu copiii, toate, ca nu ne-am mai intalnit de secoleeee!!!
Eu mi-am dat seama ca e cutremur ca eram la calculator si a inceput sa se miste monitorul, ca altfel nu as fi simtit.
O zi cat mai frumoasa va doresc!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)