Piatra Neamt, Perla Moldovei (63)
Raspunsuri - Pagina 17
ellinia spune:
Sunt si eu pe aici, va salut!
Banuiesc ca sunteti ocupate, mai aduc subiectul pe prima pagina
ca sa nu vorbesc singura pe aici!
O seara placuta!
LoraG76 spune:
Calculatorul meu are probleme existentiale grave plus cateva bucati virusi pe care se pare ca antivirusul nu i-a putut opri plus la gradinita la Iustina e epidemie de scarlatina, a mai fost si la inceputul lunii, cica s-a facut dezinfectie, in zadar...iar a aparut, chiar la ei la grupa...se pare ca virusii umani si informatici si cei de la animale isi fac de cap nestingheriti...
Cica trebuie sa-i dau fie-mii Ospen minim 5 zile, preventiv...oricum, de maine n-o mai duc, mai bine sa stea acasa..poate ramane repetenta..![]()

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
salut
Lora sanatate,sper sa scapati de toti virusii(si informatici si umani) ![]()
ce faceti de 1 mai?banuiesc ca aveti liber,eu sunt sch 3 dar poate tragem o intalneala mai dupa amiaza,ce ziceti?
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!

lora sorry sa aud dde virusi si mai ales de cei la camin,daaaar poate trec si fug cat mai repede si scapati de multe altele
danuta???zici de o intalnealaaa????noi suntem de acord,acuma sa vadem unde si pe la cat,daca e,noi de 1 mai suntem acasa apoi fugim din oras ,la petreceri in aer liber pin zona sucevei!!!

salut fetele active pe aici si pe restul normal
sper ca sunteti bine si copii la fel,pe mine ma inneb. vremea asta ca e cald la amaiaza iar dim. si seara e rece ca nu mai stii cum sa te imbraci,in rest suntem ok multe planuri de iesit avem,la iarba verde,un ceahlau dar sa se incalzeasca mai bine si mai sunt .........
,noi sa fim sanatosi!!!!
carmen si stefi

ellinia spune:
Mi-ar placea sa ne intalnim, poate as reusi si eu sa vin.
Problema e ca eu sunt fara bona vreo doua saptamani si nu prea am ce face cu Stefan, ne chinuim care si cum sa stea cu el si din cauza asta sunt foarte stresata si obosita, mi-am mai luat de lucru acasa dar mi-e greu acasa, mereu se iveste altceva de facut si nu prea ma pot concentra.
maristef spune:
Ziua buna tuturor,
sunt "proaspat" intrata pe forum si as dori sa ma alatur mamicilor din Piatra.
Sunt mamica unei fetite de 4 ani si 5 luni, Bianca.
Cu prietenie,
Eftimie C. spune:
Buona sera!
Ce faceti doamnelor?Virusi, bone plecate, treaba multa, schimbul 3...V-am citit si va salut pe toate!
Bine ai venit alaturi de noi Maristef!Uite, vineri ai ocazia sa cunosti personal o parte din fete (crede-ma n-o sa-ti para rau
)
Eu iar nu o sa vin, pentru ca ne-am hotarat sa facem o escapada in weekend.Vroiam la Slanic Moldova, dar se pare ca vom schimba locatia.Unde???Inca nu stim.
Pentru Marani si Bubamare 

LoraG76 spune:
'Neata!
Azi dau o cafea!
maristef, bine ai venit pe forum! Sa-ti traiasca fetita, vad ca e cam de aceeasi varsta cu a mea.
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maristef spune:
Mamici, bine v-am gasit si multzam fain pentru primire.
dau si eu o cafea
cu frishka si ciocolata de_menta!
eu sigur lucrez de 1 mai ![]()

Tocmai m-a luat o durere de cap de mooor: BATALIE PE LOCURILE DE PARCARE!!!
Cred ca azi o sa am o zi plina de...nervi.
pupaceala grasa la fete!!!