Clopotei de ian-feb 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 18
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje LalaD si Alina023 , multumesc pentru sugestiile legate de Bulgaria. Hotel Kaliakra Superior pare f. misto , dar prea scump . Mai pe bugetul nostru ar fi Laguna Garden , am sa i-l arat si sotului , sa vad ce zice . Lala D , ziceai ca ai stat la Laguna Garden...cum e cu mancarea? Se gaseste cate ceva si pentru pitici , ca sa nu ma car cu borcanele de-acasa? Mi-a placut in Turcia , ca era un fel de vegetables bar , de unde puteai sa-ti alegi diferite legume fierte la aburi , apoi sa le combini cu carnita de pui , peste , vita si sa le dai unui chelner sa ti le mixeze , si gata papica pentru zgamboi. Ar fi misto sa gasesc asa ceva si in Bg. Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Simo eu si vara asta tot pe borcane ma bazez in concediu
Gasesti cate ceva dar e bine sa ai in caz ca nu papa . Mancarea a fost diversa si legume si carne dar sunt zile si zile. De foame nu au suferit copii si am avut cu noi si de 2 ani care a papat fiecare masa la restaurant.
Vestea buna este ca gasesti de cumparat acolo borcane ( mai multe sortimente si mai ieftine). Nu la restaurantul hotelului ci in supermarket. Asa ca 3-4 luate de acasa sunt suficiente.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Ellenuta spune:
zuzici .. maine ma duc sa-mi ia sange pentru dublu test .. am voie sa beau ceva sau sa mananc inainte de a-mi lua sange?? ca sa nu fac 2 drumuri (ca la 10.30 am ecografie) .. asa m-as duce la 10 si apoi as ramane la eco .. dar fara sa beau apa nu rezist ... hai ca de mancat ma abtin ..
pls .. 
saru-mana!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
gattasalvaje spune:
Elle , poti sa mananci linistita. La dublu test iti evalueaza nivelul unor hormoni care n-au nicio treaba cu faptul ca mananci sau nu. Bafta maine !
LalaD , cam nasol cu borcanelele , ca Sara nu prea mananca legumele din borcanel...cu fructele o mai pacalesc. Nu-mi ramane decat sa fac piureuri de-acasa si sa le congelez si sa le iau in geanta frigorifica.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Elle , poti sa mananci linistita. La dublu test iti evalueaza nivelul unor hormoni care n-au nicio treaba cu faptul ca mananci sau nu. Bafta maine ! LalaD , cam nasol cu borcanelele , ca Sara nu prea mananca legumele din borcanel...cu fructele o mai pacalesc. Nu-mi ramane decat sa fac piureuri de-acasa si sa le congelez si sa le iau in geanta frigorifica. Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
ma gandeam eu!!
saru-mana mult de tot!!

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
11+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
roli25 spune:
In seara am experimentat BAIA IN 2
Sa va spun sincer, mai astept, nu e inca momentul. Experimentul l-am facut cu tati, singura nu m-as incumeta.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
danonique spune:
Buna dimineata!Azi dau eu
ca nu se stie cand voi mai avea ocazia.Ieri am fost la dr.Colul meu este sters si deschis deja de 2 cm.Daca nu nasc pana vineri imi va declansa nasterea.Bebe e bine,are 3 kg 400 si nu da semne ca ar vrea sa ne cunoasca.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
37+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:

GATTA

37+
poze albert
danonique spune:
ELLENUTA bafta la analize si speram sa fie bebe cooperant si sa va arate si culoarea carutului.Si eu visez tot felul de prostii dar nu ma mai gandesc ziua la ceea ce am visat noaptea.LALA felicitari ptr sala.De acum ce a fost mai greu a trecut si in curand vei putea da lectii de soferie.RAMONA imi pare rau de analizele puiutului.Multa sanatate si multi
.CESKA ca mai faci?
37+
poze albert
danonique spune:
Am implinit 38 saptamani si ptr prima data de cand sunt insarcinata am uitat sa schimb semnatura.Se vede ca am scapat de grija de a numara zilele.
38+ DARIUS
poze albert
rlc_sandor spune:
Dana,mersi pt
,deci cel mai tarziu vineri facem galerie!ma bucur ca bebe e bine
Gata
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd