PROBLEME GRAVE DE DEGLUTITIE-HELP***CAP2***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

hello!

fetelor sa stiti ca acum andrei mananca la 90 de grade,asta datorita faptului ca sta in scaunel,nu cred ca as fi reusit sa il fac sa manance la unghiul asta asa repede,sta f bine si f cuminte si mananca f bine,nu se mmai face pe el ca purcelusul.
cred ca a fost o idee destul de buna cu scaunelul acesta pentru ca deja tine spatele mult mai drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

felicitari andru_mami
Andrei este un fericit , sta relaxat si in pozitie corecta.Ii urez pofta mare sa creasca frumos si sanatos.

Noi nu avem scaun performant decat unul normal de masa cu trei trepte bla bla, dar de cand sta in el parca s a schimbat situatia la cap mancare, pt ca nu il mai tin in fatza mea , scaunul sta intr-o parte si el nu se mai simte constarns de nimic , nu il tin, nu stau cu mana pe el doar ii vorbesc.Stiu ca la masa se mananca fara alte activitati dar dim si seara sta la desene animate.Am zis ca asta sa fie ultima problema, dar este calm si papa,offf un cerc vicios , mediul inconjurator are un rol important pt alex si alex are un rol imp pt mine si eu pt sotul meu si tot asa.

mdanicoleta si alex a luat picovit si am zis ca de la el papa bine, cu timpul m-am linistit.Siropurile ajuta pt putin timp, dar astia mici sunt exact ca noi adultii, au o perioada buna in care mananca cu pofta si mult apoi incep sa faca talente ca se scarbesc ( ca sa zic asa) de la atata mancare si nu prea mai vor.Cred ca ati trecut prin faze din astea , sa ai pofta si o sapt doua sa bagi in tine la greu si dupa sa nu vrei sa mai vezi mancare si doar ciugulesti si poftesti la salate si chestii mai usoare, asa sunt si astia mici numai ca la noi totul devine drama , fitze si fonfleuri la un copil cu pr.

sanatate la toti si pt pici pofta mare si sa va tinaaaa

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor
nu stiu daca e de la pikovit sau cerebrolyzin dar ioana orice manca scotea cu limba afara si trebuia sa-i bag de nu stiu cate ori si orice masa dura....de te lua cu calduri...dar manca. acum mananca cu gura inchisa si cu limba inauntru si repede. oare de la ce sa fie?
de la ce o fi, vreau sa va spun ca am ajuns la cta si mama mea stia cum mananca ioana si nu vroia sa-i dea de mancare...ca ea nu stie, ca de la ea nu mananca si eschivari de genul asta. cand i-a dat prima data a ramas surprinsa si a halit ioana o farfurie de ciorba. pe urma mama spunea sa plecam sa ne facem treaba ca-i da ea de mancare si o culca
va pup

Mergi la inceput

Vreau si eu pe mama ta
plssssss
ca a mea nu vrea nici macar sa incerce
stiu ca alex se mai ineaca putin , mai tuseste dar mananca, of of of

si ca sa te linistesti putin, stii cand povesteam ca alex mananca dar ii bagam in gurita si scoatea de 10 ori, e acum nu mai face asa , scoate doar cand incepe sa se sature, sunt mese la care nici macar nu se murdareste la gura de calic ce este.
IOANA a evoluat, bine de tot, a depasit un prag si o sa mai vezi chestii frumoase la ea , a trecut de faza de paltou, ziceai ca este mai apatica dupa varsat , ca nu mai face , nu mai drege , na ca de data asta domnisoara ti-a aratat de ce este in stare, abea astept sa ajung la dana sa o laud

Mergi la inceput

buna fetelor!

bai a mancat andrei ieri de nu stiam ce sa ii mai dau,si pe urma ma mir de ce il ia burta noaptea ,dar mananca chiar bine si acum in scaunel nici nu mai dam asa pe noi.mai sa stiti ca si eu il mai las cu soacra-mea dar se descurca bine cu el cu mancarea,in afara faptului ca ea sta pe langa el cat vrea el,eu mai ridic tonul un pic la el si termina repede,cu ea face cam ce vrea el,dar in rest nu avem probleme.
toata lumea ma intreaba de ce nu ii dau lapte de vaca de la tara?ca e mai bun,e mai sanatos decat cel cumparat.....pai si poftim daca i-am dat si l-a luat burta de am facut de garda toata noaptea..
lasa maibine sa manance din comert ca asa dau banii decat pe lapte nu si pe medicamente.

Mergi la inceput

buna

Felicitari andru_mami pt Andrei, ii merge bine , mananca bine , evolueaza , il lasi cu soacra si poti sa pleci in viata...bravo la voi.
Este sanatos laptele de vaca daca ai o sursa buna dar nu toti copiii il tolereaza , Alex manca fara probleme dar nu mai avem de unde lua si de la pietzari nu am curaj sa iau.
Al meu copil iar a cazut in extrema cealalta , nu prea mai are pofta de mancare , dar cat am bagat in el ....il cred.
In schimb imi face surprize placute, ajung cu lingurita la gura si deschide el gura maaaare ca sa ii dau , iar eu stau putin si astept ca sa ii vad reactia. cat am asteptat momentul acesta...

Am tot intrebat dar nu prea am primit raspunsuri ...Ce mancaruri pasate le mai dati? poate mai sunt mamici cu ideei

ciao!

Mergi la inceput

neata!

wnimra-da sa stii ca andrei a devenit un bandit micut,vrea ca toata atentia sa se indrepte spre el,nimeni sa nu mai faca nimic decat sa stam si sa ne jucam cu el.cat despre mancaruri,nu stiu ce sa zic,ieri de ex.andrei a baut laptele de dimi,apoi un sfert de cutie de almette,un iaurt activia,mamaliga cu branza si peste prajit,un castron de ciorbita,un iaurt cu fructe cu biscuiti si iar un biberon cu lapte;
si apoi noaptea ....treaba mareeeeeeeeeeeeeee ca doar trebuia sa se elibereze copilul ca sa aiba unde baga iar.
cand mancam noi il tin si pe el la masa cu noi si ii dau si lui sa guste din toate,cartofi prajiti asa 2-3 de pofta,un pic de salata verde tot de pofta,orice e de mancare.
ma bucur pt voi,pt alex mai exact ca acum stie cand vine papisi nu facem mofturi;pt noi oricat de putin conteaza,pt cine nu stie cum e sa cresti un copil cu probleme se uita chioras;stiu f bine cum e .stii merg pe strada cu andrei in carut,stie ca e bolnav si are probleme si ca sa puna si mai multa sare pe rana imi zice =da-l jos din carut sa mearga in picioare ca e baiat mare.asa ca lumea e data dracu intr-un cuvant,important este copilul.

Mergi la inceput

mai a mancat andrei ieri si azi de ma mir si eu unde intra atata mancare in el,dar de pus si el la kg nimic,cred ca vrea sa isi mentina silueta.

meniul de ieri-dimineata-lapte200ml;iaurt activia gl;la pranz-un ardei umplut si un iaurt cu fructe,ca nu i-a ajuns un ardei;spre seara-un ou fiert cu telemea de vaca si miezul de la o felie de paine si seara iar lapte 200 ml;pai nici eu nu mananc atat,pe bune.
chiar ma bucur ca nu are probleme cu mancarea,nu e nici sclifosit,pana aici e bine,sa vedem mai tarziu.

Mergi la inceput

hello!

mai vreau si eu idei de mancaruri pt andrei ca nu mai stiu ce sa ii mai dau cat mananca,pe cuvant daca nu sunt disperata ca nu mai stiu ce sa ii mai gatesc,cu toate ca el mananca si din mancarea noastra;mananca din 2 in 2 ore,da mananca nu se incurca.
voi ce le mai dati copiiilor?

Mergi la inceput

buna

andru_mami pt ca piticul tau mananca bine si nu ai pr te poti informa tot de pe forum : -La bucatarie- cu subiectul - Ce gatim azi pentru pitici (11).

Alex tot pasat mananca si cum eram foarte bucuroasa de realizare acum nu ma mai incanta, trebuie sa evoluam iar sa manance pisat la furculita , o sa fie crima si pedeapsa, la 3 ani am inceput cu lingurita la 4 ani incepem cu mancare mestecata.Iar varsaturi , tuse si etc.Am zis ca pe 27 iulie ii fac toate poftele de ziua lui si pe 28 trec la atac.

Mergi la inceput