PROBLEME GRAVE DE DEGLUTITIE-HELP***CAP2***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evelinele spune:

da winmira la lingurita pasirat bucatele mici si de tusit si noi tusim dar nu la primele lingurite (probabil ii este foame) apoi cred ca asa refuza tusind sau pur si simplu se inneaca....eu ma uit pe geam la corcodus nu la calendar.
am revenit azi noapte din cluj eeg-ul este mai bun decat cel anterior...insa ne-a revenit klebsiella bat-o baiu acusi ajunsei de la medic cu ea...iar ra;uri de transmisie ...imi vine sa ma arunc de pe zgarie - norii sa fie treaba bine facuta ca etajul 10 mi se pare putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Ma bucur pt eeg dar nu prea ma pricep la klebsiella.
Sa imi explici pls.
Si eu in asentiment cu tine , uneori mananca asa de frumos si de cele ami multe ori ma rupe cu tusea lui , inainte, dupa, in timul mesei.Asta e , de unde am placat si unde an ajuns e ceva.
Va poop si te astept la celalalt subiect "copii speciali" ca sa imi zici de klebsiella.

pupici tuturor.

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

andrei de la caldurile astea a cam inceput sa nu mai manance asa bine,ba chiar de cand e canicula asta a baut laptele direct de la frigider si in loc de apa pe care el o accepta greu,i-am dat activia de baut,ii place si asta e ,o sa vina si vremea cand o sa vrea si apa,nici aseara dupa ce a mancat cam jumate de pastrav la gratar nu a baut apa ,asa ca nu il mai torturez ca si asa e el vai de el,ii mai fac si injectiile cand nu are cine sa i le faca,si gimnastica ,cred ca daca ar putea m-ar tara de par pana m-ar lasa cheala pt ce ii fac,dar este spre binele lui.

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Copiul meu mananca destul de prost, parca nu mai stie nimic din ce a invatat , caldura il agaseaza si nu prea mai are pofta dar face teribil de multe talente , de la tuse pana la dat din mani si picioare.
Vreau sa ii fac iar toate analizele sa vad cum sta si cropoparazitologic si mai multe pt toate chestiile , animale intestinale cum le zic eu , stiu sigur ca nu are nimic dar sa fiu si mai sigura mai ales ca pana in sept ne mai desparte doar o luna si tre sa le am pt ca sa mergem iar la centru.De doua ori in 6 luni le-am facut si au iesit ok, m-am tot gandit sa nu gazduiasca vre-o dihanie si deia sa se certe el cu mancarea , dar era perfect sanatos , nici un semn clinic nu avea sau are.
este posibil sa ia ceva si sa nu observ nimic da nimic , bubite , mancarimi , bla bla ?
Am intrat in perioada oarba , cand ma chinuie cu mancatul ma gandesc la toate grozaviile.

pupici tuturor si sa aveti pofta

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

din cate stiu eu giardia nu iese imediat. trebuiesc repetate analizele in nu stiu ce zile. eu i-am dat baiatului de cand l-am dus la gradinita, de la 3 ani, de la plafar pcaturi pt giardia care scriau ca se pot lua si preventiv. eu i-am facut multe analize dar nu a iesit nimic
va pupam si spor la mancat

Mergi la inceput

ma tot gandesc la toate grozaviile , este posibil sa fie atat de slab si sa nu aiba nimic ?
Daca are ceva sa fie fara nici un fel de simptom? Din ce am citit , macar o data la nu stiu cat timp sa aiba simptome.
offf nu stiu ce sa mai cred dar prea slabut este

poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

wnimra,
Nu te mai necaji atata!
Alex nu are nici o alta problema, tot diagnosticul este de vina! Vladut mananca uneori de stinge, de regula mananca bine, ca un om mare, dar este fff slab. Lung si slab. Sunt doua variante ale acestui diagnostic:
ori f slab dar cu sanse mai mari sa se miste mult, ori f grasi, dar se vor misca mai greu. Va pune pe el cand va creste mai mare si va recupera din miscari ca sa faca si el muschi.
Pana atunci nu te mai necaji, nu e primul baietel slab!
Este si varsta cand baietii se desira, cresc si slabesc. Asta, impreuna cu motivele lui il fac sa fie tras prin inel!
Eu i-am verificat totul, i-am facut si ecografie cardiaca si la stomac, si analizele complete si totul este ok.
Asa ca daca e slabut, nu inseamna ca e bolnav.

Mergi la inceput

multumesc babette

Incerc sa nu ma stresez foarte tare pt ca daca avea el era aproape imposibil sa nu luam si noi , din trei unul trebuia sa aiba niste reactii, dar m-am saturat ca toata lumea sa imi zica cat de slab este, am vazut copii mai slabi dar nu am comentat niciodata la copilul omului , eee da la noi multi gasesc de cuvinta sa ma informeze cat de slabanog este alex si de aici o intreaga paranoia se creeaza in capul meu, mereu a fost sanatos , analize foarte bune in ciuda faptului ca are probleme.

o zi buna tuturor

poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

ei na ti-ai raspuns singura,,
totul se petrece in capul tau
ar trebui cateodata spre binele vostru sa nu mai gandesti cu capul ci cu sufletul si inima de mama,,,daca inima ta iti spune ca e sanatos ca doar l-ai analizat,,la ce bun sa mai asculti ce zic alti inteligenti binevoitori care iubesc sa isi dea cu parerea

spui ca asa e la moda sa fi slab,,,sa se uite la tv sa vada cum romanii sant pe locul 2 in europa la obezitate,,asa ca voi nu vreti sa ingrosati randurile persoanelor obeze,,,doamne fereste sa ajungem pe primul loc
si cu asta spui END OF DISCUTION,,,si traiesti fericita pana la adanci batranete

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

si eu i-am facut lui andrei coproparazitologic joi,inca nu am luatrezultatul,e prima proba,sa vedem cum iese;m-am dus mai mult sa ii fac ca ii cam mirosea gurita si mi-a zis dr. ca sunt mai multe cauze,ar putea fi si digestiv dar nu e cazul ca nu are niciun simptom,cica e un virus care da gastrita dar nu e cazul lui andrei,ar putea fi de la dentitie dar el nu are nicio masea si mai ales cariate si il spal zilnic pe dinti,si cel mai probabil asta sa fie -viermisorii sau sa fie de la limbuta ca cam incarcata si nu am gasit glicerina anhidra la farmacie,aveam acasa,si totusi si eu tind sa cred ca e de la limba ca e alb pe limba,acum il sterg bine cu compresa sterila cu glicerina,plus ca i-am aruncat si suzeta ca asa ii promisesem ca la 2 ani o aruncam,dar eu nu mai asteptai sa faca 2 ani si am aruncat-o deja.

acum ramane sa iau rezultatul de la copro luni seara si daca iese negativ sa il repet iar de 2 ori in decursul a 30 de zile.

POZE ANDREI

Mergi la inceput