PROBLEME GRAVE DE DEGLUTITIE-HELP***CAP2***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

babette imi pare rau pt Vladut dar cum ai zis si tu inca un prag de trecut, o sa o faca si atunci sa vezi recuperare in masa.Trebuie sa fie bine mai ales ca a ajuns un scuipator atat de bun.
Este interesanta ideea , al meu mai scuipa uneori mancarea, acum sa vad, am doua variante , una cu pupatul, el pupa (apropie buzele si scoate sunetul) si am zis sa ma folosesc de pupat dar nici ideea cu scuipatul nu este rea deloc.Multam'
Olimpicul cred ca este foarte fericit , vacanta la turici 10 zile, cand se intoarce poate ne povestesti amanunte picante, cu fete alea alea.
Babette

Alex a mancat clatite , prima daca cand i-am facut lui special un desert, am venit de la kineto si ma gandeam ca sa ii dau ca sa ii placa, clatiteeee , le-am bagat la blender si nu am avut lapte , l-am baut eu pe tot cu un ness, asa ca 2 clatite blenduite care sau facut bucatele, au iesit ca la furculita , pisate fff bine dar pisate, hai sa incerc , le-a mancat cu placere , cu putina teama niste tuse si ceva icnituri dar a reusit, eu lesinata ....mi-am adus aminte de EVELINELE cu papica la masele, i-am bagat pe toate partile si l-am asteptat sa mestece, una peste alta le-a molfait.
Mi-a confectionat o medalie din carton pt curaj si mi-am lipit-o in frunte, la sf de masa eu transpirata pana la sosete si alex cu burtica plina si gemul pe la nas.

Adriana profit de iesiri cu sau fara alex , ma tocmesc cu mama la sange numai sa nu stau in casa...cand vine toamna traiesc din amintiri.

Pupici la toata lumea

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evelinele spune:

draga wnmira ,
citesc si rad in hohote relatarile tale si ma bucur ca am reusit sa fiu de folos...macar o data...la zile mari si eu...in rest tine-o tot asa ..am sa incerc sa mai dau o data de articolul de la kineto cu masajul facial si am sa-l postez...dar nu promit urgent nimic...si noi suntem acum cu peripetii dupa o viroza devastatoare am deopistat si o infectie gram negativ la terorista asta mica si nu stiu de unde sa ma mai adun.....imi cer scuze daca nu reusesc in timp util sa-ti trimit informatiile...babette ce-ti face vlady??? cum mai e???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Multumesc de intrebare Evelina, ca o trestioara in vant!
Sufla vantul, nu mai sta iar in picioruse, echilibrul este..... vai mama lui....... mancam, dar slabeste........ irascibil, incapatanat ........ dar suflam de zor si zicem in sfarsit din nou.... M A M A !
Medicamentele ba merg ba nu merg..... Asteptam neurochirurgul!
La RMN mi s-a explicat ca e timpul de shunt pt ca creste..... precum cozonacul....... presiunea!
Ce sa mai zic si eu? Macar sa-l opereze, sa stiu ca o iau de la cap si am mai multe sanse! Asa...... ma lupt cu morile de vant!
El mititelul e vesel, dar .....cade mereu.....nu mai pot numara!
Mi se rupe sufletul! Pana joi nu mai e mult, dar mie mi se pare o vesnicie. Si apoi, alte emotii, daca medicul neurochirurg considera altceva? Si totusi toate simptomele duc catre ce a spus la RMN.
Speram sa fie cu folos si sa scapam de o grija, ca sa luam altele!
Asta e la noi, scapi de una,.... vine alta..... etc Si asa constati ca esti......tanara...... ca nici nu sti cand trece timpul tot asteptand ba una ba alta....
Se pare ca n-am mai iesit ca lumea din butoiul cu melancolie. Dar ies eu, nici o grija!
Alex,
Cum stai cu suflatul?
Sufl-o pe mama sa zboare si ea putin! Sa se bucure putin!
Vladut sufla si mancarea rece! Asa mult se distreza acum, dar si noi am trecut prin multe incercari, asa ca nu te descuraja, ai sa vezi ca o sa sufle si el si o sa te miri ca te-ai necajit!
Lumea cealalta pe unde mai e?
N-a mai venit din concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

salutare fetelor!

a dat d-zeu sa imi faca si mie netul,ca mai aveam un pic sio luam mai razna decat sunt.
am citit cu mare interes toate postarile voastre,am vazut ca ni s-au mai alaturat mamici-bine ati venit.
wnimra-la multi ani lui alex,sa ii dea d-zeu multa sanatate si putere sa ridice in picioare si sa te alerge un pic cand mai faci pe dura cu el.
babette-cu rabdarea treci si marea,d-zeu e mare si are grija de toti si o sa aiba grija si de voi,o sa vezi,tu oricum esti o luptatoare.
mdanicoleta-nu dispera cu greuttatea ca si andrei e gras ca biscuitele in dunga,are 11kg la 1an si 10 luni,dar de mancat mananca numai ca nu stiu unde se duce mancarea aia de nu se pune nimic pe el,daca il vezi zici ca e slab dar daca il cari in brate 200 metri mori de brate,zici ca duci saci cu pietre.
andrei nu mai mananca de la 7 luni la blender dar tot mai scoate afara uneori de imi vine sa urlu ca sta cu mancarea in gura si se uita la mine sau daca mer4ge tv se uita la tv.
spre ex azi a mancat lapte de dimi 200ml apoi un iayrt natural cu 2 pumni de fulgi de oporumb,un castronel de mancarica de cartofi cu o aripioara de pui,apoi 3 nectarine cu un kiwi si 4 biscuiti si laptele de culcare,ce sa ii dau mai mult ca daca ii vin nerviiisi face sila sa vomite si iar ma ia criza de nervi de ce trebuia sa mi se intample asa ceva mie?
ma bucur mult ca am revenit printre voi,chiar mi-ati lipsit mult.TELEDON PENTRU MIHAITA,in RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

andru_mami draga ,
zici ca al tau e biscuite-n dunga????? pai fetita mea la 1 an si 8 luni are 7900 gr...inseamna ca a mea e foita????

Mergi la inceput

hello

andru-mami bine ai revenit
ziua lui fimiu este in iulie pe 27 , oricum ms de urari.
Copilasul tau mananca foarte bine , nu te mai stresa, toti stau cu mancarea in gura , toti au zile si zile.
Daca este slab nu inseamna ca este si rau , poate sa fie slab si cu analize bune , recupereaza mai repede, grasimea nu a ajutat pe nimeni.Poate doar la Polul Nord.

evelinele ma bucur ca mesajele mele iti mai aduc cate un zambet , le citesc si eu uneori si ma amuz cat imi poate debita mintea mea creata.
Asta este singura atitudine pe care o pot avea cand sunt necajita cu alex sau cad in borcanul cu melancolie si cate o luna daca ma supar tare.Imi pare rau pt pitica ta si pt tine , este greu cand se mai si imbolnavesc si noi suntem zombii.Acum cum se mai simte ?
Pupici

babette alex tot pupa, la suflat nu prea le are , ii tot explic eu dar nu prea merge .Felicitari pt ...MAMA , eu inca il astept , i-as da si pietre sa infulece numai sa inceapa sa zica.
Multi pupici si iesi afara din butoi , nu avem loc amandoua

pupici si sa aveti pofta mare fara fitze

trec la urmatorul subiect.

Mergi la inceput

neata!

evelinele-si fetita ta asa a fost mereu cu greutatea sau cand era mai mica era mai bine,ca andrei de ex. cand era mai mic nu mai stiu exact pe la cat,avea greutatea buna pt varsta lui dar pe urma a stagnat,nu stiu de ce ,cred ca a avut o perioada mai proasta sau cred ca unde a mai crescut in lungime,el are acum 90 de cm.micuta ta ce probleme mai are?andrei are sindrom piramido extrapiramidal si microcefalie si tetrapareza spastica numai ca i s-a redus mult spasticitatea,dar stam mai prost cu perimetrul cranian,are acum 43cm.
stiu ca ei nu ating greutatea normala pt varsta lor dar parca mananca degeabasi ce sa mai spun ca el refuza lichidele de orice fel.
wnimra-bine ca eu si alex ne serbam ziua in aceeasi luna,ca uite asa mai ne imbatamun pic cu apa recesigur,cat despre asteptarea ta de a auzi cuvantul mama si eu sunt tot acolo,tot in asteptarea lui ca pe tata nu il da jos din gura toata ziulica,de parca tasu ar sta cu el zi de zi si si-ar toci creierii cu el.

Mergi la inceput

andru_mami,
nu zice tata pentru ca stie ce zice ...toti copii asa incep sa vorbeasca fara sa realizeze ca ar avea vreun sens ce zic , fetitat mea are acelasi diagnostic cu al tau copilas doar ca mai are si epilepsie...pana la 3 luni a mers la limita cu greutatea apoi a varsat 5 luni jumate grup....

Mergi la inceput

evelinele-sa iti spun ca imi pare rau ar fi de prisos ca oricum se stie ca atata timp cat si eu sunt mama si am un copil cu aceleasi probleme te inteleg perfect sau mai bine spus ne intelegem toate pentru ca numai o mama cu un copil cu probleme poate sa inteleaga suferinta celeilalte mame ca restul ,cei din jur habar,dar habar nu au prin ce chin trece o mama cu un copil bolnav asa,sunt sigura pentru ca eu ii vad pe cei din jurul meu care cred ca e acelasi lucru sa cresti un copil sanatos cu un copil bolnav,o simt pe pilea mea chiar si de apropiati.

Mergi la inceput

Mi-am citit prima postare ...evelinele mi-ai adus aminte de varsaturi, doamne si avea 2 ani si 9 luni si tot varsa, stiu ca am scris din disperare in seara aceea , varsase artistic pe mine.
Si pana la 9 luni cat a mai racnit la biberonul cu lapte , urla ii aruncam in gura inghitea fortat apoi facea pe el si la sf beaaahhh.
Multumesc celui de sus ca s a terminat perioada de criza, mai are de recuperat o gramada , mestecat fara tuse bucatele mai mari , muscat din alimente , tinut mancarea cu manuta lui si sa manance cu noi la masa singur dar uite ca am trecut peste niste etape ff greu dar a reusit si eu sunt buna de maritat..fresh cu nervii ascutiti...aiureaa , ma mir cum nu am dunga rosie pe buletin.
Evelinele imi pare rau , la fel ca andru_m zic si eu ca parerile de rau nu te ajuta cu nimic, dar incet incet o sa vina zi vremuri mai bune , intr-un fel sau altul toti evoluam si ma rog pt fetita ta sa ii fie bine... si sa se ingrase cat sa arate ca un fotomodel.

Mergi la inceput