Unde va rasfirati la vara?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

In insule in Spania mi-as dori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Doresc sa calatoresc prin tara, prin multe zone cu iz istoric. Dar inainte de asta caut sa-mi cumpar o rulota cu 4-6 locuri pentru a nu depinde de un anume loc, o anumita cazare. A mai facut cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

la marea romaneasca ne vom petrece o buna parte din vara, avand in vedere ca suntem f aproape si avem si cazare gratis, iar la toamna speram sa reusim sa vizitam si muntele romanesc.

ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Sa-ti traiasca Irina Paula! Cam complicata votarea comparativ cu altele.S-a rezolvat. 21 voturi. La mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

La marea romaneasca nu mai merg! Cazarea a fost super ok dar plaja si apa mizerabile. Si pana nu se schimba mentalitatea nicio sansa sa fie mai bine. In Italia, tot la mare, la Lido di Jesolo, a fost foarte frumos dar ... dupa campania italienilor anti romani nu ma mai duc, sac! Asadar, pentru ca vreau musai sa merg cu masina proprie, alegem Croatia. Au un litoral de vis si conditii de cazare super, cam pentru toate buzunarele. Deci, croatia pentru concediul de vara si Austria pentru o saptamana de miere la aniversarea a 10 ani de casatorie. Daca as avea suficienti bani si timp mi-ar place sa merg in Provence sau Toscana. Dar astea sunt deja vise ....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavy7 spune:

noi vrem in Bulgaria, dar inca studiem ofertele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

lavy, iti recomand cu caldura Nisipurile de Aur, hotel Grifid Arabella. Mie mi-a placut. Am fost acum 2 ani. Camere mari, servicii ireprosabile, mancare buna, plaja vis-a-vis, piscine, animatie,tot ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

DanielaC, noi am stat chiar la Obarsia Lotrului, la casute. De la lacul Vidra mai urci cativa km, nu stiu exact cat. Am vazut ca nu se deschid pozele, nu stiu cum sa fac

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

Vreau la maareee....cu vremea asta de vara vine si chefu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

noi nu am fost la marea romaneasca de 5 ani, am preferat alte "mari", dar anul acesta il ducem bebe Mihnea la marea romaneasca pt ca e distanta cea mai mica.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput