Ce facem sa avem un fir de par mai gros?
Vreau sfaturi dragelor. Am firul subtire de par! Ce trebuie sa fac, ce sampoane sa arunc, ce mancare sa mancanc (adica sa gatesc), ce sa dau pe par sau pe nas :) ca sa mi se faca firul mai teapan?
Rog seriozitate maxima :))
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
Tzuni spune:
Petrol amestecat cu apa. Serios. Sau leshie.
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
CINE VREA SI CINE POATE 
ladyJ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tzuni Petrol amestecat cu apa. Serios. Sau leshie. _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE ![]() CINE VREA SI CINE POATE ![]() |
Unde se gaseste? De unde pot procura, ca tare bine mi-ar prinde si mie..
PS da nu miroase?
Tzuni spune:
Stiu ca se gasea pe la benzinarii. Sau la plafar / farmacii naturiste exista sampon pt intretinerea parului cu petrol.
http://www.ermo-group.com/upimg/produits/big/91_produit.jpg
Daca dupa ce folosesti petrolul in speli cu apa si sampon si il clatesti bine, inca mai miroase. Dar putin si nu e deranjant. Eu stateam o noapte intreaga cu petrolul pe par. Il puneam seara si dimi ma spalam.
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
CINE VREA SI CINE POATE 
Andrada spune:
Sint multe remedii. Bere, otet, petrol, ulei de masline, ou...etc. Adica orice poate produce build-up pe par. Cu timpul insa build-up asta se prabuseste sub propria greutate si firul devine subtire ca inainte, si dezvolta oarecare rezistanta la agentul de build-up.
Ca sa il intretii gross trebuie doar sa plimbi remediile intre ele. De aceea cind schimbam samponul ni se pare ca parul e mai matasos, etc, dar dupa ceva timp samponul parca pierde din "putere".
Ia sampoane de "volum" sau metodele de mai sus si roteste-le la citeva luni intre ele,
A
ladyJ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tzuni Stiu ca se gasea pe la benzinarii. Sau la plafar / farmacii naturiste exista sampon pt intretinerea parului cu petrol. http://www.ermo-group.com/upimg/produits/big/91_produit.jpg Daca dupa ce folosesti petrolul in speli cu apa si sampon si il clatesti bine, inca mai miroase. Dar putin si nu e deranjant. Eu stateam o noapte intreaga cu petrolul pe par. Il puneam seara si dimi ma spalam. _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE ![]() CINE VREA SI CINE POATE ![]() |
Multumesc, o sa-mi iau si eu. Am firul subtire si nici cu stralucire nu ma pot lauda.
Uleiul de masline da intr-adevar o stralucire buna, insa problema e ca imi ingrasa iremediabil parul...
De la bere mi se face fad..nu stiu, da nu-mi prieste. Cu ou la fel.
Mindy spune:
La mine firul de par este destul de subtire iar cel care iese alb pe la radacini e extrem de gros (gen par... pubian)
O combinatie oribila. :-)
lisaelisa spune:
Eu imi spal parul cu samponul " Petrol hahn ", dar mi-a spus Lolita ca are SLS, substanta cancerigena zice ea, in compozitie.
Datorita lui si a mastii pt par Gerovital, parul si-a revenit, s-a regenerat.
Chiar daca parul este gras, se va spala cu sampon pt par normal, pt a nu se produce si mai mult sebum. Sfat dat de doctora.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
rall spune:
Kerastase - Ciment thermique (se aplica dupa spalare) - face exact asta. Eu il folosesc cu succes.
nikole spune:
Eu zic ca nu merge mai nimic, adica nu ai cum ingrosa efectiv firul de par.
Poti sa-l ajuti sa se regenereze, sa creasca mai repede, sa ii redai stralucirea pierduta, dar nu il ingrosi orice ai pune in el, ba dimpotriva mai rau il distrugi...de ex galbenusul pe un par vopsit face ravagii, mai ales pe parul vopsit blond,decolorat...il usuca de numa'.
Intern poti introduce in alimentatia ta, macar de 3 ori /saptamana aceasta salata;caracatita, ceapa rosie taiata rondele, fin, ulei masline si alge marine, se numesc nori aici.
La fel si laptele ii reda stralucirea.
Pe mine m-a ajutat Kaminimoto, dar nu l-a ingrosat, insa l-a regenerat, a crescut f repede, si surpriza mi-a rasarit par nou...
cam atat stiu eu, de salata stiu de la un maseur f renumit aici in Tokyo, are omuletul ala remediu ptr orice problema 
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
cait spune:
Nikole si laptele cum il folosim il aplicam direct pe par sau in combinatie cu ceva?
Iar despre galbenus eu sunt blonda si nu mi s-a uscat deloc dar nici nu a avut vreun efect magic doar ca nu mai cade ca inainte dar firul a ramas la fel de subtire.
Cait
Home is where heart is...