Ce facem sa avem un fir de par mai gros?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Cait, cred ca nikole se referea zicand de lapte ca si aliment nu ca tratament local.

Ce a functionat f bine la mine este acea solutie de la Gerovital cu petrol, vitamina A si/sau E. Nu mai stiu care lipseste din compozitie, dar imi cumparam fiole dc nu de vitamina A si E si le amestecam cu petrolul asta. SE sta peste noapte dc e posibil cu o basmaluta. Miroase dar nu insuportabil si nu e ff puternic. Altfel poti sta pe timpul zilei 3-4 ore dupa care spalat.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

N-ai incercat si Revital? Sau mai erau niste vitamine americane exact asa se numeau "hair and nails " deshi pentru un singur fir de par, cam mare efortul...asta ca sa glumim un pic referitor la numele subiectului:"ca sa am UN fir de par mai gros"...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Nikole si laptele cum il folosim il aplicam direct pe par sau in combinatie cu ceva?
Iar despre galbenus eu sunt blonda si nu mi s-a uscat deloc dar nici nu a avut vreun efect magic doar ca nu mai cade ca inainte dar firul a ramas la fel de subtire.

Cait
Home is where heart is...

Lapele il bei:)...daca poti zilnic o cana.Ajuta f mult parul, ii reda forta si stralucirea.
Galbenusul mie mi-a uscat parul dar groaznic nu asa, stateau varfurile ca paiele de la matura, erau uscate fara viata, f urat....
ulterior am citit si pe eva la topicul lui Doris, cum ca galbenusul e un dezastru ptr patul vopsit, si i-am dat mareeee dreptate.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

Am gasit www.charm.ro/catalog/product/view/id/5536/s/joico-body-luxe-thickening-elixer/category/3/" target="_blank">acest elixir ...nu stiu cat de bun o fi ! O sa-l incerc !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am auzit de vopseaua henna ca ar fi buna pt. par.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Eu am luat ieri (si urmeaza sa aplic astazi) o vopsea Revlon si mi-a fost laudata ca ar face parul mai gros ... revin cu ddetalii dupa !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milkbaby spune:

citeam undeva ca semintele se susan negru ar ajuta la intarirea firului de par - trebuie consumat zilnic cam doua lingurite (de preferat amestecate in salata)

Mergi la inceput