Ce facem sa avem un fir de par mai gros?
Raspunsuri - Pagina 2
kikineata spune:
Cait, cred ca nikole se referea zicand de lapte ca si aliment nu ca tratament local.
Ce a functionat f bine la mine este acea solutie de la Gerovital cu petrol, vitamina A si/sau E. Nu mai stiu care lipseste din compozitie, dar imi cumparam fiole dc nu de vitamina A si E si le amestecam cu petrolul asta. SE sta peste noapte dc e posibil cu o basmaluta. Miroase dar nu insuportabil si nu e ff puternic. Altfel poti sta pe timpul zilei 3-4 ore dupa care spalat.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2
rory76 spune:
N-ai incercat si Revital? Sau mai erau niste vitamine americane exact asa se numeau "hair and nails " deshi pentru un singur fir de par, cam mare efortul...asta ca sa glumim un pic referitor la numele subiectului:"ca sa am UN fir de par mai gros"...

"sky is the limit!"
nikole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cait Nikole si laptele cum il folosim il aplicam direct pe par sau in combinatie cu ceva? Iar despre galbenus eu sunt blonda si nu mi s-a uscat deloc dar nici nu a avut vreun efect magic doar ca nu mai cade ca inainte dar firul a ramas la fel de subtire. Cait Home is where heart is... |
Lapele il bei:)...daca poti zilnic o cana.Ajuta f mult parul, ii reda forta si stralucirea.
Galbenusul mie mi-a uscat parul dar groaznic nu asa, stateau varfurile ca paiele de la matura, erau uscate fara viata, f urat....
ulterior am citit si pe eva la topicul lui Doris, cum ca galbenusul e un dezastru ptr patul vopsit, si i-am dat mareeee dreptate.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
camelia_daniela spune:
Hello !
Am gasit www.charm.ro/catalog/product/view/id/5536/s/joico-body-luxe-thickening-elixer/category/3/" target="_blank">acest elixir ...nu stiu cat de bun o fi !
O sa-l incerc !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Ramonika spune:
am auzit de vopseaua henna ca ar fi buna pt. par.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
camelia_daniela spune:
Eu am luat ieri (si urmeaza sa aplic astazi) o vopsea Revlon si mi-a fost laudata ca ar face parul mai gros ... revin cu ddetalii dupa ! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Milkbaby spune:
citeam undeva ca semintele se susan negru ar ajuta la intarirea firului de par - trebuie consumat zilnic cam doua lingurite (de preferat amestecate in salata)