cenzura la concursurile cu poze de pe net!!!
Raspunsuri - Pagina 9
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinanatalia sunteti niste mamici frustrate care nu au cu ce altceva sa-si ocupe timpul. sunt una dintre mamicile la care i-a fost scoasa poza copilului din concurs. daca nu era buna din punct de vedere moral si etic trebuia sa o refuze de la inceput, nu dupa o saptamana, dupa ce ajunsese pe pagina 3 in concurs. la asta nu v-ati gandit cand ati inceput sa boicotati anumite poze? sa va fie rusine si sper sa treceti si voi prin ce am trecut eu, ieri, cand am vazut ca nu mai poate fi votata poza. |
Pentru tine e mai importanta castigarea concursului decat intimitatea copilului tau?
Lasa -ne pe noi in frustrarea noastra, iar tu sa-ti vezi de a ta.Ma mir ca ai avut tupeul sa scrii un mesaj ca cel de mai sus.TU trebuie sa-ti dai seama daca poza e buna sau nu dpdv MORAL si ETIC!
Ca sa vezi, chiar nu m-am gandit la dezamagirea ta...Cum de mi-a scapat acest aspect?
Acum ce vrei sa fac, sa plang cu lacrimi de crocodil ca ai ratat ´´victoria´´? Incredibil.
TIE sa-ti fie rusine ca motive ai berechet!
gabidaniela spune:
citat din mesajul lui alinanatalia sunteti niste mamici frustrate care nu au cu ce altceva sa-si ocupe timpul. sunt una dintre mamicile la care i-a fost scoasa poza copilului din concurs. daca nu era buna din punct de vedere moral si etic trebuia sa o refuze de la inceput, nu dupa o saptamana, dupa ce ajunsese pe pagina 3 in concurs. la asta nu v-ati gandit cand ati inceput sa boicotati anumite poze? sa va fie rusine si sper sa treceti si voi prin ce am trecut eu, ieri, cand am vazut ca nu mai poate fi votata poza. |
Nu pot sa cred ce citesc....Doamna(?), dar alta poza nu puteati pune? V-ar conveni ca mama dumneavoastra sa puna poze cu dumneavoastra in fundul gol pe net? Credeti ca un copil nu are dreptul la intimitatea partilor lui genitale???
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
IonescuOana spune:
V-ati gandit ca poate copilul dvs. ajunge la scoala si i se poate face rau de catre alti copii datorita atitudinii exhibitioniste a parintilor? V-ati gandit ca poate avea de suferit in viitor? Chiar era singura poza cu copilul dvs. pe care o aveati? Sau cumva ati dorit sa iesiti in evidenta fata de celelalte poze, mai normale ca sa zic asa, si ati gasit aceasta modalitate, fara sa va ganditi la consecinte?
miki68 spune:
Nefiind mama, am privit (si empatizat) de pe margine aceasta actiune a voastra si, tot din umbra, m-am bucurat de victoria voastra. Acum am simtit nevoia sa postez la acest subiect pentru a multumi noii membre a forumului nostru pentru ca a raspuns la intrebarea pusa de Claudelu pe pagina 2. Sunt dezamagita ca vanitatea unei mame poate excede normele. Atat cele legale, cat si cele morale.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
ionica spune:
Alinanatalia,
Spune-mi ,ce ti-ai dori sa castigi pt. baietelul tau? jucaria ? locul de joaca cu mingii si cuburi ?
Te rog din suflet,sterge postarea ta si-ti trimit eu un premiu promis de catre pampers,numai te rog din suflet nu-ti mai expune copilul victima pe net.
Da-mi un mail si-ti trimit eu o jucarie pt baietel.
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Chuny spune:
Alina, hai nu ne zici de care poza este vorba ??? Macar asa, de curiozitate!
Eu nu cred ca esti cine spui ca esti! Esti un troll!
Sibylle
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
ionica spune:
Crezi ca-i guestus??
citat din mesajul lui Sibylle Alina, hai nu ne zici de care poza este vorba ??? Macar asa, de curiozitate! Eu nu cred ca esti cine spui ca esti! Esti un troll! Sibylle Vladimir ***** ***** Anna www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE |
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
alinanatalia spune:
nu am nimic cu voi si nu sunt suparata pe voi, ci pe cei de la pampers care au acceptat poza de la bun inceput, dupa care mi-au trimis un mail ca au sters-o fara nici un fel de explicatii.
si voi aveti dreptate, puteam pune o alta poza, nu m-am gandit nici o clipa la astfel de consecinte, eu nu privesc astfel de poze ca ceva obscen si va dati seama ca e ultimul lucru pe care-l doresc, sa-i fac ceva rau copilului meu.
in regulament nu era specificat ca nu este voie sa pui poza cu copil nud si ma gandeam ca daca nu era buna oricum nu va fi admisa.
asa ca nemultumirea mea nu este vizavi de voi.
dar incercati sa priviti si din punctul meu de vedere.
au fost aproape 400 de persoane, prieteni si cunostinte, carora li s-a parut poza foarte frumoasa si acum se intreaba si ei cum de s-a intamplat asa ceva.
sunt nou venita pe site si mai vreau sa mai abordez si alte subiecte.
nu vreau ca din start sa am o bulina neagra si sa ma cert cu cineva.
oricum am intalnit si alte nereguli in concurs, inafara de asta, dar nu mai conteaza acum.
Claudelu spune:
Draga, noua ne e rusine de rusinea ta.
Chiar sunt curioasa, prin ce ai trecut ieri cand ai vazut ca poza copilului tau nu mai poate fi votata?
Mare e gradina ta, Doamne!
Felicitari pentru reusita
Claudia si Raul-Andrei
gabidaniela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionica Crezi ca-i guestus??
Sophia 2ani 06.09.06 +37 Sarah http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
Exact la asta ma gandeam si eu
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!