Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

A papat Noah 140 ml de morcov crud+mar crud pasate, un morcov si un mar mici adica. S-a mozolit tot, asa face la fiecare masa, si direct la schimbat, am pus hainele in apa calda si detergent sa le spal direct ca daca sta pata asa nu mai scap neam de morcovel pe haine. Deja am ritual, il schimb de 3 ori pe zi si spal de mana repede ce a murdarit.
Era fericit nevoie mare, a rezistat 25 de minute la masa si apoi se freca la ochisori. Acum doarme
Sa vedem ce o vrea la pranz ca un morcovel l-am rezolvat.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari

Tocmai ne-am intors de la clinica, frenul lingual al Carlei este (a fost) intr-adevar scurt si a trebuit sectionat. Am plans amandoua de mama focului, de fapt toti trei, si soatza lacrima dintr-un colt. Carla pare sa fie bine acum, a fost anesteziata local. Acum am reusit sa o adorm, saracuta de ea. Bine ca s-a terminat si cosmarul acesta, mi-a spus medicul ca e mult mai bine mai devreme decat mai tarziu. Sper sa fie totul bine, sa nu ramana traumatizata. Oricum, n-a plans mai mult ca la un vaccin, desi a fost totusi taietura. Am o fetita tare curajoasa. Ufff, greu mai e sa-ti vezi puiul chinuit.

Edit: nu stiti cumva in cat timp dispare efectul xilinei? Aplicata local, nu injectata. Acum testez terenul sa vad daca o mai doare, pare destul de OK, a ras inainte sa doarma, tzocaie din suzeta, parca nu s-ar fi intamplat nimic. Doamne ajuta

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

andreutac ..habar n-am de la ce poate fi,ziua nu face asa e chiar cumintzica,plange doar cand ii e somn sau foame,dar noaptea e dezastru

oana cred ca incepe sa mi se obisnuiasca organismul cu ritmul asta,no other choice
Eu am zis ca mancam carnitza si legume.Voi?Ce planificati pe azi??

Super interesante discutiile.Va citesc cu interes cu una bucata pitic in brate

Ca zicea Ada d carcotasi..eu cred ca ei sunt mai mult focalizati pe antene

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Salutari

Tocmai ne-am intors de la clinica, frenul lingual al Carlei este (a fost) intr-adevar e scurt si a trebuit sectionat. Am plans amandoua de mama focului, de fapt toti trei, si soatza lacrima dintr-un colt. Carla pare sa fie bine acum, a fost anesteziata local. Acum am reusit sa o adorm, saracuta de ea. Bine ca s-a terminat si cosmarul acesta, mi-a spus medicul ca e mult mai bine mai devreme decat mai tarziu. Sper sa fie totul bine, sa nu ramana traumatizata. Oricum, n-a plans mai mult ca la un vaccin, desi a fost totusi taietura. Am o fetita tare curajoasa. Ufff, greu mai e sa-ti vezi puiul chinuit.

Edit: nu stiti cumva in cat timp dispare efectul xilinei? Aplicata local, nu injectata. Acum testez terenul sa vad daca o mai doare, pare destul de OK, a ras inainte sa doarma, tzocaie din suzeta, parca nu s-ar fi intamplat nimic. Doamne ajuta

Piti mic se face mare

Offf Anca...am micutza curajoasa

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anca, Carla

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, Andy multumim. Gata, a trecut, sper sa nu mai vad medici repede.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Offf... pupam micuta Carla curajoasa
Dar cum si-au dat seama ca e prea scut frenul? Si la Eva au zis la inceput ca e cam scurt, insa daca suge bine nu trebuie intervenit. Si asa a aramas, eu n-am mai zis nimic, nici dr. Data viitoare chiar intreb.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

anca pupam Carlita mult sa treaca repede durerea dc e vreuna.
Eu cand am facut amniocenteza am facut anestezie cu xilina care m-a durut ca naiba, durerea a fost doar cand mi-a bagat serul.Asa ca sigur Carla nu mai are vreun efect urat de la anestezic, mai mult poate de la taietura.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Monica Doamne ajuta!

Va rog sa ma lamuriti si pe mine ...ca tot va "aud" cu ,cartoful dulce...de ce nu e bun cartoful simplu rosu sa zicem?ce are ca doar noi nu am crescut cu cartofi "dulci" si nu am patit nimic.
Intreb si eu in speranta ca nu supar pe nimeni ,ma gandeam si eu asa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si de la noi
Multam de cafeluta , foarte buna in dimineata asta, sunt la a doua cana ca se cere la cumse foieste piciul....si nu renunta de niciun fel la masa de noapte
Oricum e de bine , ca a juns deja la 7ooog, de unde luna trecuta luase doar 250g acum deja a luat 55o si inca nu s-a facut luna, mai avem o saptamana pana la 6 luni.

Anca uf uf uf micuta sa ii treaca repede

Lidia cum e fata ? A dormit bine ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput