***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)
Raspunsuri - Pagina 6
nemary spune:
fetelor, sunteti foarte dragute multumesc tuturor pt raspunsuri
nu prea cred ca este relevanta nici greutatea copilului cu marimea de la picior. am o nepotica nascuta pe 8 aug, deci are 1 an si 7 luni si are 9 kg si poarta 21 la ghetute. mi s-a parut cam irelevant si de aceea am apelat si la voi.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ioana13 spune:
Ella, de mici cred ca au fixurile lor! Mai ales baietii
Si P are citeva jucarii preferate: animalele, lego, o carte de povesti si 15 atlasuri(atlase?), cele care au fost la Cotideanu, cind inca era bb le-am luat in ideea ca le va studia de la 8 ani! Dar deja stie in care e ursul panda, o masca odioasa de care se disteaza f tare...
Cu puzzle nu se indeletniceste, ca desi are rabdare in rest, cu ele nu are, ca daca nu ii iese din prima, le arunca.
Noapte bunaaa
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
madaiulia spune:
Ioana multumim de aprecieri.
Avem si noi enciclopediile alea de la Cotidianul dar inca nu i le-am aratat lui Andrei, m-am gandit ca l-ar interesa doar cat sa le rupa.
Ella Bob e un adevarat geniu. Lui Andrei nu-i trebuie puzzle, pe tablita trebuie sa-i desenam noi sau mazgaleste el "tec, tinunghi, patat", dar toate arata le fel, ii place sa se joace cu lego, toata ziulica "gateste" cu cratitele si tacamurile lui, se joaca in nisip cu mare grad, se da in tobogan. Cred ca fiecare are preferintele lui si cum nu e relevant sa ii comparam la greutate/inaltime/cand a vorbit/a mers/etc,etc asa nu exista normal sau anormal nici la jucarii si jocuri preferate.
Fara legatura cu discutia anterioara de jocuri si jucarii, dar pur si simplu mi-am amintit acum, trebuie sa va spun ceva ce m-a marcat de-a dreptul zilele trecute cand eram cu Andrei la locul de joaca si intr-un leagan de langa noi era o fetita undeva in jur de 10 ani maxim. Cat am stat pe langa ea (si a durat ceva, ca Andrei se ducea, se mai intorcea, se mai invartea pe la toboganul de acolo) nu am auzit de la ea decat morti, fantome, cimitir, accident, cadavre si altele pe aceeasi tema. M-am ingrozit pur si simplu cu cata usurinta canta despre asta si mamica ei statea pe o banca si o privea linistita .
Edit: am uitat sa-i raspund lui nemary cred ca cel mai bine este sa intrebi si mamica copilului, cum ziceau si fetele. Si ca sa ai un exemplu, Andrei poarta 22 la picior si are 11,3 kg si 86 cm, baietelul unei prietene de aceeasi varsta poarta 23-24 si este in parc un baiat cu exact o saptamana mai mare decat al meu, care mereu a fost inalt si cu multe kg (ca nu pot sa zis gras, chiar nu este, arata foarte bine proportionat) care poarta acum 26.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Graviduta spune:
Salut! Imi puteti spune, va rog, de la ce firme/edituri sunt puzzle-urile pe care le construiesc capsuneii? Ma refer la puzzle-uri simple, gen cartonase sau chiar lemn, dar din cateva piese. Mara are din acelea pe placa de lemn, cu sunete, dar s-a cam plictisit de ele, si m-am gandit sa trecem la ceva mai complex. Insa pe cele gen cuburi nu le prea agreeaza.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
poohy spune:
Buna!
Madaiuli, am vazut si eu ca acum o sa fie 2 doze de prevenar... nu stiu ce sa zic
PS: am vazut voinicul!!!!
Mica, si Manucu tot Vigantoletten 1000 ia. Si acum a primit calciu 10 zile pe luna 3 luni - tot pentru fontanela. In rest nu are nici un semn de rahitism etc - numai fontanela.
PS: am vazut printesa!!!!! wow ce par are!!! Mie de Manucu imi tot zic ca e baietel :((( Probabil pentru ca are parul scurt (daca nu creste!)
Am fost si noi ieri dimineata la targ... Nu am zis nimic ca ne-am decis pe moment, tot ziceam sa mergem, dar sambata am stat toata ziua cu mesterii in casa. Instalatorul a contramandat saptamana asta :D Si ramane pe lunea viitoare. Of. Sper sa nu nasc pana nu schimbam centrala asta si nu apuc sa fac curatenie! Nu am nimic pregatit. Of of.
Cred ca ma apuc de spalat lucrusoare inainte sa fie centrala gata...
Manucu s-a distrat, s-a dat in topogan (si a facut si buf de pe el - la sosire :D - dar nu a patit nimic)
De luat i-am luat cadoul de la bebe :D O papusa cu par sa o pieptane + hainute de schimb
Am o intrebare - aveti cumva accesoriu pentru carucior pentru al doilea copil? Am vazut ceva de la Inglesina, si ma intrebam daca e ok (si tb sa verific ca se potriveste si cu Peg Perego al meu
nemary, Manu la 1 an si 9 luni - 13.3kg si ~86cm poarta 22, dar sincer i-as lua 23 ca 22 au inceput sa ii fie cam festi. In schimb, tb sa umblu tot orasul pana gasesc ceva sa o incapa, ea are piciorusul f lat. Nu cred ca e relevanta varsta / greutatea, mai bine intreaba mamica
Anca 36+ & Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
corap spune:
hola, mamici de capsunici
vad ca anais e cea mai "avansata" la picior, poarta 25 spre 26 :)
poohy, si ai mei au piciorul foarte lat, dar le gesesc intotdeauna incaltaminte la:
geox (preferati de fi-mio)
ortopedia - e o firma turceasca, are magazin in unirea (ma rog, sunt mai multe feluri de pantofi, dar toti facuti in turcia). sunt super si ai mei ii poarta cu placere. tot pt baietei sau ceva mai sport pt fetite, n-am vazut ceva fitzos, funditos, lucitor pt fetite.
si mai e o firma la care i-am gasit mereu lui anais pantofi, dar nu pot deloc sa-mi amintesc numele ... ma uit diseara acasa. oricum, i-am gasit prin reteaua de mag otter
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
poohy spune:
Corap, merci Pana la urma tot la Geox ma orientez si eu... Dar tot sper la ceva un pic mai ieftin, mai ales la viteza cu care ii schimba :))) Numai ca am nimerit o pereche de pantofiori de la Geox in care intra apa imediat...
Pana la urma am gasit la Miniblu niste ghetute super cu care am trecut iarna (am luat 2 perechi in ultima zi inainte de reduceri, a 2-a zi erau la 50%)
Am vazut si marca cu P de care zicea Ella (am uitat cum ii zice ) si acolo par sa fie mai latuti, dar aveau mai de primavara/vara si eu nu risc sa ii iau acum, cine stie cum/cat ii creste piciorusul
Merci de pontul cu Unirea, o sa ma duc si acolo. Pai nici nu ii trebuie luciosi/fitzosi, ca tot prin nisip o sa ii faca praf si tot cu mare placere o sa ii taraie / zgarie
Cred ca te-am vazut intr-o zi cu Andrei si Anais intr-un supermarket (nu mai stiu care), dar nu eram sigura ca erai tu asa ca nu am zis nimic... Tare tare inaltuti sunt prichindeii tai Si frumosi
Matza doarme acum dupa ce toata dimineata a citit (a se citi rasfoi toate cartile cu poze) singurica... Ma rog, in mare. Se gandeste la mami sa o lase sa se odihneasca :D
corap spune:
poohy, PRIMIGI se cheama preferatele anei :) . nu stiu daca sunt aceeasi marca cu marca cu "p" a ellei
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Graviduta spune:
Eu bantui pe-aici dupa puzzle-uri si am vazut discutiile voastre legate de pantofiori. Va spuneam ca am luat de la Baby Expo unii marca Tesorino si acum am verificat daca si-au facut site si l-am gasit aici www.tesorino.ro. Nu stiu daca au distributie in Bucuresti, ca sa probati pantofiorii. Pielea este foarte buna.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
poohy spune:
Alina, eu nu stiu sa te ajut cu puzzle-urile... Manu are numai unele din 2 piese care nu o mai prea intereseaza. O tenteaza mult mai mult cartile si cateodata lego. Si gatitul bineinteles :D Sta cu craticioarele ei ore la rand, bate "oole" etc
Merci de link Sunt foarte frumoase... Nu am curaj sa comand, dar sunt frumoase :)
Am vorbit pana la urma cu pediatra si am hotarat sa nu ii fac prevenarul pana la 2 ani, ca e o singura doza. Nu intra in colectivitate, asa ca mai poate astepta 2 luni 1/2 :) De ce sa chinui rasfatata cu 2 intepaturi...
Ai vostrii vorbesc singuri ? Fimea poarta adevarate discutii cu ea. Se mai si cearta :)) Nu stiu exact ce zice, dar mai aud cate un miorlait sau un "nu"
Acum s-a trezit si iar vorbeste singura... Nu trebuie sa ma duc la ea pana nu ma striga ca altfel se supara rau. E o lenevioara...