***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor noi am scapat de enterocolitaMultumesc tuturor pentru sfaturi si pentru urarile de bine

ella alege o gradinita,oricum o sa fi mult mai linistita decat cu soacra.Bob insa cred ca o sa sufere dupa mamie la inceput.Avand in vedere relatia lor,io as incerca sa o conving pe soacra sa il ia de la gradi la pranz o perioada pana se acomodeaza cu copii si uita de ea,dupa care il lasi la program prelungit.Ma gandesc ca trecerea o sa fie mai usoara asa pentru BOBOITA.Sper sa nu te superi pentru "sfat"

vas nu trebuie sa stai cu ea pana ce ajunge pediatrul ei luni.Poti merge la orice dr. ca sa stai linistita si sa va rezolvati problema

Am vazut pozele noi cu toti capuneii/capsunicile.Sunt asa de mari in poze..............parca ar avea 3-4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Buna dimineata! vin si eu cu intrebare pentru mamicile de fetite. ce nr. la ghetute poarta printesele voastre acum? Vreau sa cumpar o pereche pt. o fetita de 1 an si 9 luni si nu-mi dau seama cam ce marime ar trebui. multumesc mult pentru raspunsuri.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Nemary, ai idee macar ce greutate/inaltime are donsoara pentru care iei ghetute? fiindca variaza destul de mult, daca e mai "silfida" poa sa aiba 21-22, daca e la categoria "grea" poa sa aiba 23-24 (uite, a mea are, la un an si 9 luni, 9 kile si masura 19-20 la picior, complet atipic), adica e greu sa iei fara le probeze copilul, asta vreau sa spun.

Noi folosim caruciorul, am ajuns la al treilea si-l mai pastram si pe al doilea, care e usor, de vara.

uf, tre sa plec, au devenit agresive de foame, desi am incercat sa le pacalesc cu ceva, sa mai pot aaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Nemary, dupa cum a zis si Carmen, sint diferite nr, mai bine suni pe mamica sa o intrebi! MAi bine asa decit sa dai gres. Nu cred ca se supara, \(eu as fi mai suparata sa imi aduca nr 22 si sa poarte copilu 24).

MAdaiulia, ce baiat frumos e Andrei! Are niste ochi!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau
Doxinu, mersi mult de sfat. AM descoperit ca este de la vant sau frig. Cred ca e ea mai sensibila. Azi i-a lacrimat iar. Ti-am citit avertismentul .. Iti dai seama ca te sustineam, nu?????
Betty, sper sa se obisnuiasca si ea si sa nu mai lacrimeze daca zici ca Andreea a patit la fel.
Ella, mare dreptate ai cu orarul zborurilor. Noi avem dimineata la 6.45 din Timisoara. Avand in vedere ca trebuie sa fiu cu 2 ore inainte si mai stau si la 3 ore distanta se duce toata noaptea pe drumuri. Tare aiurea.
Nemary, cel mai bine intreaba mamica. Uite printesa mea poarta doar 21 la ghetute sau adidas(daca ii dau sosete), iar la sandalute inca e pe 20.

asaaaaaa...... am scapat definitiv de pampers. Gata, de 4 zile nu mai are deloc. Nici macar noaptea, si fetelor nu vrea sa faca decat acasa la olita. Aseara s-a culcat la 12 si pana dimineata la 11 nu s-a cerut deloc. Nu-mi vine sa cred cat de repede am rezolvat problema eu care pledam pentru olita pentru mai tarziu ca ma gandeam sa nu o chinui.
Deci am fata mare care face la wc si in acelasi timp care vrea inca tzitzi.
Azi a fost afara cu mama mea si a vazut o fetita care sugea. Atat i-a trebuit ca a si vrut la mami. Cand a intrat in casa nu a vrut la pipi ci la tzitzi. Asta e..... fiecare cu ale lui.

Am vazut pozici cu puiuti care chiar ca par asa de mari......

Va pup.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eseea, felicitari pentru baietel, ma bucur ca sunteti sanatosi amandoi, eu am emotii pentru cum va fi sa o iau de la capat.
Te-am tot pandit pe mess, dar stai putin, sunt tare curioasa cum a fost a doua oara, mai rapid, mai usor?

Vas, felicitari pentru olita! Noi suntem in urma rau la partea asta, azi a facut prima data si i-am facut poze

Copila mea are aproape 11 kg si 23 la ghetute, ultima oara avea 87 cm, dar este cea mai mica de aici.

Am prins-o zilele trecute pe Andradap, am vazut poze noi cu Antonio, arata ca un baietel de 3-4 ani, atat de mult a crescut si nu mai are bucle, ci este tuns "serios", dar este la fel de dulce cum il stiam. Mamica este bine, dar foarte ocupata de cand a inceput serviciul. M-am bucurat mult, ca mi-era foarte dor de ei si nimeni nu mai stia nimic.

Ella, si de voi ne este tare dor, Saby are momente in care sta visatoare si zice pierduta "Bob, Bob, Bob..."

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Carla, multumesc mult de urari ! si celorlalte fete bineinteles !

eu de fapt nu prea intru pe mess, f rar am timp mai ales acum , ci doar pe email si, nu stiu de ce, cand intru sa verific mailul ma arata ca as fi si pe mess, mai multe persoane mi-au zis asta.

am scris ceva detalii despre nastere incepand de aici, daca vrei sa citesti :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132997&whichpage=17

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc mult, imediat ma duc sa citesc.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

vas felicitari pentru fetita mare care face la olita.Avertismentul l-am luat ca nu am putut sa nu-i raspund unei tipe care m-a calcat pe nervi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Carla,
m-am gandit azi la voi in timp ce isi cauta disperat "acagonu" (hexagonul) ca daca n-a dormit cu el de cand l-a primit de la voi si i s-a luat si culoarea, se vede deja cartonul ; mi-am dat seama azi ca ati facut o alegere foarte buna cu acest puzzle fiindca e diferit de ce are el.
Noi i-am mai luat si azi de la Kidex alte puzzle-uri si o enciclpedie cu animale.
Chiar vorbeam cu sotul, ce jucarii sa-i mai luam , sa mai schimbam, ca are peste 50 de puzzle-uri si in afara de astea, de tablita de scris, cartile cu animale/povesti si de colorat nu se joaca cu altceva. O fi normal? abia se atinge de lego, masini, trenulete nu-i plac.

Doxinu,
ti-am vazut si eu avertismentul

Vas,
unde plecati cu printesa?

Mergi la inceput