***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mica, eu citisem ca are gentamicina, poate gresesc.
betty, abia luni mai putem sa mergem la dr ei si nu vroiam sa am vreo patanie in weekend.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Chiquitita am eu o reteta pentru picaturi de nas cu antibiotic. Nu vreau sa te speri, dar daca mucii sunt vascosi si verzi/galbeni probabil este infectie bacteriana si trebuie antibiotic. Oricum daca ti se pare ceva in neregula o poate vedea oricum un pediatru la urgenta atat la sp 1, cat si la 2 la parc.
Daca vrei sa-ti zic de reteta da-mi PM. Sanatate Liviutei.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Salutare tuturor.Am scris un mesaj de juma de pagina si cand sa-l trimit...eroare[bang.O iau din nou de la capat.
Am fost la plimbare azi,am prins o zi superba,cu soare,semn ca primavara are de gand sa isi faca aparitia si pe la noi.Si daca tot veni vorba de plimbari,ieri,in incercarea mea de a convinge copilul sa nu ia nimic de pe jos,ca e murdar,ii zic "nu pune mana acolo,ca e mizerie".Iar el raspunde "matura mami".Adica daca tot e murdar,de ce nu pun mana sa fac curatenie.
Azi am observat cat e de posesiv Alex.Toate sunt ale lui si nimeni n-are voie sa puna mana.Eu fac parte din alea "toate".Daca incearca si taica-su sa ma pupe sare si tipa "nuuuuuuuuuu,mami mea".Si sa nu cumva sa indrazneasca sa incerce a 2-a oara ca se lasa cu scandal.Ai vostrii fac la fel,sau e al meu mai mamos,fiind racusor???
Aaaa...si inca ceva,cand vrbeste despre el,spune "tutu",de la Alexutzu.Eu ii spun ca el e Alex,el nuuu,ca e Tutu.Si asa ne-am fi contrazis azi minute in sir,daca nu ma opream,ca am obosit.
Didialex-multumesc frumos pt explicatia cu linkul.De aiurita ce sunt,am si uitat ca am un exemplu la semnatura.In legatura cu caruciorul,noi l-am mai fi folosit inca pe atata,daca ar mai fi stat in el.Dar refuza categoric inca din toamna,tipa ca el vrea "giooooos" (jos).Si oricum pentru distante mai mari folosim masina.
Liviana-din pacate nu ne mutam,as vrea eu,dar mai avem de asteptat deocamdata.Plecam pentru o luna la ai mei,sa ne mai relaxam,daca tot se apropie Pastele.
Mica-am vazut pozele cu Maya.E o scumpa,ce cuminte statea ea pe canapea si ce frumos se spala pe dinti singura.
Betty-foarte frumoase pozele cu pisica.Si ce picioare de gagica are Andreea.Foloseste si cremele pe care le tinea in manutza?
Miniuta-si noi ne uitam pe albumele cu "poje",mai ales cand epuizam toate jocurile.Alex le cere de fiecare data,ii place sa se admire,sa povesteasca cine ce face,etc...
Madaiulia-la fel faceau si socrii la inceput,cu tinutul copilului in brate.Spuneau chiar ca nu avem nevoie de carucior,ca oricum nu sta copilul in el.De fapt,le era lor mai comod asa,era f greu de coborat pana jos,dar s-au obisnuit cu ideea.Acum e mult prea greu sa-l mai care in brate.
Sper sa reusesc sa trimit mesajul de data asta.N-as mai putea sa-l scriu a 3-a oara.O seara placuta in continuare si somnic linistit capsuneilor.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutare!

Ankaa asa am patit si eu ultima oara si mi-a fost lene sa retranscriu mesajul. Mai ales ca il scrisesem cu mult patos, caci ma plangeam si aici de prof mea coordonatoare si de ce faze de doi bani ne face.

Liviana la speech contest a fost tare fain, de la noi a luat locul doi singura participanta. Imi place tare mult genul asta de "iesiri" caci ma intalnesc cu o gramada de cunostinte, toti avem cam acelasi profil, ma pun la curent cu ultimele noutati (si barfe) din domeniu, mai auzi de un proiect nou, mai faci schimb de carti de vizita si ...apar noi oportunitati . Eu am studiat "piata" si nu ma satisface nici un master din Ro pe profilul meu, de aceea am optat pt unul din Jp. Si pt ca sunt destul de putine persoane care au facut un master sau un doctorat in Jp, pe lingvistica jp, intalnirile de genul asta sunt mana cereasca pt mine, caci pot sa-mi strang si informatiile necesare.

Mica noi in vara am fost in Jp, am revenit la inceputul lunii dec in Ro. Ne este dor unul de celalalt, dar ne vedem printre picaturi , vb la tel, pe skype etc. In primavara, o sa vina si sotul meu in Europa, cu jobul, si atunci o sa trag eu o fuga sa ne vedem. Daca termina mai repede treaba, o sa vina si in Ro cateva zile.

Elteka noi stam un Edogawa-ku, dar dupa ce ma voi intoarce in Jp o sa ne mutam in Minato-ku si atunci , daca revii la vechea locuinta, o sa stam ff aproape. Oricand sunt dispusa sa-mi rearanjez programul ca sa ne vedem la un ceai sau la un lunch.

Cu Maria vb zilnic si mi-e ingrozitor de dor de ea. Dar acum lucrez la licenta si abia am timp de mine, nu stiu cum m-as fi impartit ca sa stau si cu cea mica. Abia astept sa termin odata , mai ales ca prof. mea coordonatoare zici ca a intrat in anul mortii: nimic nu-i convine, vrea sa fac "magii" de la o zi la alta si sa-i aduc pagini cu idei noi, cu propuneri de studiu bla bla bla. Mi-e rau numai cand imi aduc aminte ca saptamana viitoare o sa ne reintalnim si iar o sa ma intrebe "suav" daca am ceva nou pt ea. Ca sa nu mai zic ca urla cand nu-i convine ceva, jigneste in stanga si in dreapta daca are o zi proasta, asteapta orice motiv ca sa arunce cate o sageata otravita. Bleah! Ca si profesionista (e una dintre cele mai tari traducatoare de jp din tzara, are studii de folclor si antropologie etc etc) este extraordinara. Dar ca si pedagog e varza!! Dar sper sa treaca repede timpul si sa ma reintorc la casuta mea, sa petrec si eu timpul liber (pe care SPER sa il am) cu familia mea, sa imi fac planuri de vacanta, sa ma uit la un film bun cu sotulica, sa beau un pahar de vin alb, sec, si sa vb ore intregi ..... Adica sa fac cam TOT ce-mi lipseste acum.

Fac o proba si o sa trimit mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

am si eu o intrebare.
Elizei ii lacrimeaza un ochisor de doua zile. Nu e rosu si nici secretie nu are mai mult decat normal in cazul asta. Adica nu arata ca acea secretie de conjuctivita ci doar i se strange ca dimineata. Nu stiu daca ma exprim pe inteles.
De la ce poate fi???????? EU numai asa patesc tot in week-end si trebuie sa astept pana luni. Ar putea fi de la vant??????Sa fi tras curent cumva? Ieri cand a suflat putin vantul a lacrimat si de atunci tot asa e . Nu e nici abundent, pur si simplu e umed ochiul.
SA-i dau cu ceva sau sa astept pana luni ??????

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Vas, asa a avut Andreea cand era mai frig afara, si numai la un ochisor. Acum nu ii mai lacrimeaza, chiar daca sufla vantul tare. Eu nu am dus-o la dr, si acum cand am fost la vaccin am uitat sa ii zic. Nu cred ca e ceva grav, daca mergi sa imi spui si mie ce ti=a zis. Banuiesc ca-s mai sensibili la aer rece, vant. La noi lacrima numai afara, in casa nu, ochiul era normal, dimineata i se mai aduna secretie, dar nu multa si nu de fiecare data. Cred ca ar trebui sa ii mai stergem cu ser fiziologic de praf cum e vant afara, dar uit si nu prea ma lasa.

Deseara merge Andreea la chef, e ziua pritenei ei ca face 2 ani. Am emotii sa nu planga ca o dor maselele si de dimineata nu a fost in apele ei. Nu a vrut sa se dea jos din carut, am plimbat-o vreo 2 ceasuri. Acum a adormit.

A iesit si la noi soarele, chiar daca e vant, tot e bine. I-am cumparat o floare gen morisca si e tare incantata de ea ca se invarte cand sufla vantul.

Va doresc un weekend minunat!

Betty 27+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Mersi mult Betty.
Ea ieri si alaltaieri a lacrimat doar afara dar aseara dupa ce i-am facut baita ( banuiesc ca o fi ajuns samponul acolo ca tot imi cerea prosopul, deci sigur ochiul era mai sensibil), a inceput si in casa. Peste noapte nu i s-a adunat nimic la coltul ochiului dar acum vad ca a inceput iar sa lacrimeze. Acum doarme. Ma uit cand se trezeste cum e. Chestia e ca nici nu pare sa o deranjeze. Ma gandesc ca la conjunctivita ar deranja-o ceva.
Problema e ca noi sambata viitoare plecam in Italia si nu as vrea sa o duc bolnaviora.
Offffff, ce ciuda mi-e.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

vas, si bi a patit la fel de la curent s a trez intr o dimineata cu ochiul umflat si curgand ; eu am fost la dr atunci(avea 6 luni) si ne a dat kanamicina si ser fiziologic; a trecut in 1-2 zile;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mica,

foarte frumos ca plecati in Turcia; si noi ne dorim tot Antalya dar cred ca vom pleca cu un last minute.

Cu gradi am lasat dupa vacanta de Paste , ca atunci implineste si el 2 ani; si m-am mai interesat si de alte gradinite, cea la care este Andrei de Lavini dar e in Drumul Taberei si desi e aproape de biroul meu, daca ar trebui sa-l duca/ia sotul e foarte departe; dupa aia m-am mai interesat de Elite care e la parcul Carol dar pana la urma cred ca tot la Bambi mergem.

Am fost si noi la Kidex cu dupa noi, motiv pentru care timpul a trecut asa repede si mare lucru n-am targuit; i-am luat de la Pablosky ceva de incaltat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Am pus si eu cateva poze noi cu Andrei aici http://community.webshots.com/album/570626203oEzBEW?vhost=community.
Noapte buna.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput