***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

madaiulia, Livia nu a luat antibiotic de data asta, acum ia luat doar siropelele. Deja dr ei cam termina programul, sper sa nu imi face ceva in week end. E in continuare haratita si tuseste, ma gandii ca eventual ne ducem luni. E asa de rau cu mucii astia colorati ca acum ma cam speriai si regret ca nu am fost de dimineata la dr.
Soacra nu recunoaste,doamne fereste, zice ca nu ia carutul ca Livia merge pe jos, ca nu e nevoie de el si apoi o vad cu ea numai in brate.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Eu nu mai folosesc carutul fiindca Toni nu prea vroia sa stea in el. La plimbare plecam cu tricicleta cu maner. Are si suport pentru jucarii si ii place in ea fiindca in carut se foia, se plictisea...
Chiqui, incearca sa/i cureti nasul foarte bine ...daca mucii sunt colorati.
In legatura cu spalatul pe dinti...si noi suntem la extrema cealalta. Cum ajunge in baie vrea sa se spele pe dinti cu "pruta". De fapt vrea sa manance pasta de dinti. Eu sunt foarte atenta fiindca ii dau si Zymaflour si nu vreau sa depasesca doza de fluor.
Vroiam sa mai scriu cate ceva dar ...am uitat.
Ati fost la Kidex ? Cum e oferta? Ati gasit ceva interesant?
Noi vrem sa plecam la munte sa mai apuce Ali sa mai skieze. Am inteles ca sunt partiile mai bune ca in iarna.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Am vazut ca vorbiti de carut.Noi nu-l mai folosim de cand merge de la 10 luni si asta ca nu mai vrea sa stea in el.Mie mi se pare extrem de util,insa nu il pot convinge sa mai stea.Aaaaaaaaaa si sa nu va inchipuiti ca daca nu sta in carut merge doar pe jos,nuuuuuuu domnul are hamalul personal cand oboseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

didi nu am nimic impotriva caruciorului, nu l-am mai folosit pur si simplu. Daca plecam prin zona (inclusive prin parc care este foarte aproape) mergem pe jos, daca plecam mai departe mergem cu masina. In Austria nu l-am luat ca nu aveam unde sa merg cu el de nameti, in vara in Turcia o s ail luam, macar mai doarme in el seara afara.

miniuta nu prea se uita la desene. Max 10-15 min la fiecare, dupa care se plictiseste si pleaca. Parca tu spuneai ca daca ar fi parintii tai la 200-300 km ar fi mult mai usor? Eu o am pe mama la 100 km si tot nu e bine….ca tare as vrea sa fie langa mine…ca mama tot mama e. Si Maya ca si Matei de Tamara s-ar spala toata ziu pe dinti.

vas felicitari pentru renuntatul la pampers. Noi ne-am dotat cu olita + 2 reductoare de wc dar degeaba.

tamara

chiqui o sa mergem in iunie in Belek, hotel susesi.

liviana nu am mai mers la piscine ca nu mai avem abonament la Marriott. Am renunta la el pe perioada iernii. Voi ati mai mers? Cine sta cu baietii cand sunt bolnaviori si nu merg la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

da mica, eu spuneam ca ar fi poate mai usor daca mama ar fi mai aproape de mine, la 200 de km, nu la 2000. poate l-as mai duce si eu pe david cate o zi doua trei la ea, ar veni ea mai des, nu stiu, asa vreau sa cred. dar asa, pana mergem noi in brasov e aiurea, si cat stam trei saptamani, abia se obisnuieste david cu locul si noile persoane si trebuie sa plecam. anul trecut au fost ai mei de doua ori cate o luna aici, am fost noi trei saptamani in martie, si tot putin e. pierd si ei mult, si noi. dar noh, daca aici m-a adus viata, tac si rabd.

david ma scoate din minti: e treaz de la sase, nu vrea neam sa doarma, si eu care speram ca prind o ora de somn langa el...mor!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, azi l-am lasat pe B acasa, juma de zi cu socra (lucreaza dupa-amiaza) si restul cu socrul (e pensionar). Reductorul il vei folosi cu succes dupa 3 ani, cel putin la noi cu Matei asa a fost. Pana la 3 ani olita a fost favorita. N-am mai mers la piscina de fix 1 an sotul fiind plecat des, cu examene, acum cheltuieli cu casa etc. Poate din toamna/iarna sa reincepem ca tare bine era facand miscare.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

diana, incerc sa o curat cat mai bine cu batista bebelusului, insa ii cam vine sa vomite and insist. Acum cand a adormit parca nu mai haraie asa rau.
Mica, tu imi spusesei mai demult ca ii pusesei mayei o solutie preparata la farmacie si avea antibiotic, o gasi acum pe privat si stau in dubii daca s-o potrivi si la noi. Deh, asa e cand nu mergi la dr cand trebuie.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

chiqui nu are antibiotic solutia preparata la farmacie...mi-a recomandat dr sa ii pun careva picaturi in nas din ea dupa ce o aspir bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Miniuta, azi am noroc, tocmai a adormit Andreea, dar ieri nu a dormit deloc. Vad ca daca nu sta 2 ceasuri afara, din care unul sa alerge, nu mananca si nu doarme cum trebuie. Acum asa bine a mancat azi, era si cam flamanda ca zilele astea tot ca vrabiuta a mancat, si a adormit imediat. Ii place tare mult pestele la gratar.

Chiqui, poti sa te mai duci odata la dr sa o vada din nou, pe noi de fiecare data cand a primit tratament (am avut noroc si nu prea s-a intamplat), ne-a mai chemat la control dupa 3 zile. Pupici Liviutei!

Am reusit dimineata sa ii fac niste www.flickr.com/photos/rbeatrice" target="_blank">poze frumoase Andreeiei cu pisica.

Betty 27+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Servus fetelor...azi m-am trezit mai optimista, A VENIT PRIMAVARA !!! cica la ora 13h44m - ora Romaniei cred... Am citit despre carut, nici Nicole nu prea mai vrea sa stea in carut, eu ma gindeam sa iau unul mai usor, care se stringe mai usor...dar ma tem ca nu o sa vrea sa stea in el, cind mergem la cumparaturi o pun in carutul de la magazin, ati luat alte carucioare, mai usoare???
In rest suntem bine, trebuie sa-i tai parul si nu reusesc deloc, cu spalatul pe dinti trebuie sa fiu foarte rapida, si apoi ea ar sta si o ora cu periuta in minuta sa se prosteasca..., ma "ajuta" la curatenia de vara, sterge peretii, usiile cu servetele umede...
De citit am dat in mintea copiilor, citesc "Twilight" , aici e in mare voga: vampiri, loveeeeee...Relaxant pentru mine...Va dorim o primavara frumoasa !!!

Mergi la inceput